Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proc az po opakovane trestne cinnosti a proc az po pul roce...?

    Vyhostit ihned po prvnim deliktu...

  • Hamáček ? Lhář republikového formátu. Klasický socanský špinavec. Jeho soukmenovec Poche hlasoval v EU parlamentu proti Maďarsku! A Hamáček - prý nic špatného!Nechce se věřit že takové špinavce a hnoje si socani hřejí na svých zadcích.To se vám darebáci povedlo. Potopit veřejně nejstatečnější bojovníky proti migraci. No uvidíte u voleb. Panečku to bude fičák.Z Pocheho se stává aktuálně Vajíčkový Král II.

    • Copak nevidí o co EU jde?

      Jenom o to rozeštvat proti sobě V4.


  • Souhlasím. Pakáž, která nedodržuje zákony ať táhne zpátky do země svého původu, okamžitě po odsezení kriminálu.

    • Stalingrad

      V celku by se snad dalo i souhlasit,ALE,ale proč mám živit ze své práce a daní nějaký vyžírky kteří si zajdou zaposilovat,vyspinkají se v zime v teploučku-topení zaplatím,ale náš důchodce -invalida,samotná matka si musí zaplatit sama a vydělt si. Proč mám nějakýmu kozojebovi platit lékařské ošetření,zubaře a sám jezdím cca 30km a nikdo mě nedá na cestu ani desetník,proč by se mu mělo platit krmení a to on nežemože,to mu svědomí, bo víra nedovolí a naši důchodci se budou krmit drahým separátem v salámech !!!! A tak by se dalo pokračovat.....Jedině nucené práce-hezky do kamenolomu-žádný zbíječky,bagry,drtičky-ekologicky !!! majzlik,kladivo,tři dny starý chleba a vodu....a hezky nucené práce minimal.10 let !!! To by si ti naši milovaní kulturní obohacovači rozmysleli jestli sem vůbec táhnout !!! A sodce který by byl jim nějak nakloněn,šup hezky za nima !!!!!

  • Pro mne je i jeho (Hamáčkovo) strana nevolitelná. 18:00 Česko by zvládlo přijmout 50 sirotků ze Sýrie, uvedl ministr vnitra Jan Hamáček. (ČSSD). Reagoval tak na vyjádření premiéra Andreje Babiše, který to v rozhovoru pro Právo odmítl. 

    Kuvajt, Katar, Dubaj, Saud. Arábie, je nechce zřejmě přijmou z důvodu, že letos nemají komunální volby, že?

  • Pan Humáček,ty vaše hesla a sci-fi kydy jsou mimo realitu jako ta vaše strana! Zaplaťte co dlužíte  Altnerovi,vemte se za ruku s Kalouskem a hop do Macochy!

  • KIMCID

    ještě EU je užitečné:https://www.youtube.com/watch?v=QSUGns5PAX0

  • Jsme zvědavý jestli se to bude vztahovat i na toho trestně stíhaného imigranta Bureše.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit