Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čech vám řekne , že za ty peníze se ani neotočí z boku na bok. Když nechce ať si chcípne hlady . Jeho problém .
  • a neni to spiše tak že ty práce jsou tak podhodnocené a tihle to vemou ještě za míň???ono to je dost o poškozováni trhu práce. *16* *16*
  • A k Bakalovi přideje Teličku - kterého jste volili do EU jako komisaře za ANO, který osciluje leta mezi miliardáři - Bakalou a Babišem . Ten v NWR pracoval jako vrcholový manager a bral leta miliony za Ostravské doly i za byty. To byla jeho práce pro Bakalu. Jen naprostý šílenec může volit do EU Teličku. Gratuluji.
  • Za to ty tu tečko - Tome dřeš za peníze Topnácků od vidím do nevidím. a nejen na tiscali , ale i na PL a i na ac 24.
  • Jak co, ale je i řada míst, která obsazují cizinci na místo Čechů, tak tu nelži tečko-TOMe. Na prvním místě mají dávat práci Čechům a až po té cizincům a u nás je tomu právě naopak. Protože cizinec bydlí na ubytovně a nepotřebuje tak vysoký plat, když přijede pak domů, tak to má x-krát navýšené, zatímco u nás našinec živí rodinu a tak je to pro něho almužna. Takto dochází k deformaci platů právě díky cizincům, a to ještě mnozí pracují na černo nebo na poločerno. Od toho se pak odvíjí vše.

    Prostě Okamura měl program - nejprve Čech a pak cizinec - a kolik lidí ho za to volilo? A to byla ta hrubá chyba. A navíc je tu vysoké procento ciznců, kteří se živí trestnou činností a nic se neděje. Klídem pohoda, policie na to vesměs kašle a justice to jistí. Hlavně , když z toho mají všimné, ne?
  • Sobotka je zato dnes premiérem a Dlouhý prezidentem HK,češi jsou neskutečně blbej národ.
  • Bakala a spol. vytáhli z RPG Bytů 4,6 miliardy

    jdou do kapsy zlodějům....Přes čtyřicet tisíc severomoravských bytů se Zdeňku Bakalovi a jeho společníkům znovu vyplatilo. Majitelé společnosti RPG Byty si z nerozděleného zisku minulých let nechali vyplatit 4,6 miliardy korun. Tedy zhruba stejně jako předloni, vyplývá z nové výroční zprávy podniku. RPG Byty patří pod společnost Domus registrovanou v Nizozemsku. Firmu ovládá skupina BXR, v níž poloviční nekontrolní podíl drží Zdeněk Bakala. Významný podíl má i Peter Kadas s rodinou.
    Zdeněk Bakala Více na: http://zpravy.e15.cz/byznys/reality-a-stavebnictvi/bakala-a-spol-vytahli-z-rpg-bytu-4-6-miliardy-1095540#utm_source=aktualne&utm_medium=selfpromo&utm_campaign=e15rss#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink
  • Jste si jistý , že pojem " člověk " je na místě ???
  • Bože, vy jste ale zakomplexovaný člověk....
  • Cizinci většinou dělají práce o které Češi nestojí a myslí si , že je pod jejich úroveň .Raději leží na gauči na dávkách a nadávají na nespravedlivý svět .
  • Opravdu jste mě pobavil jak se vztekáte a plivete jedovatou slinu s pohledem zastřeným rudou mlhou . Tak jen tak dál a za chvíli vás klepne . Ha ha ha ha .
  • krásný příklad fa. na zrdcadla v čelakovicích samé UA
  • Zajímavý je, že kde můžou, tam se gastarbajtrů zbavujou (krize atd.) a tady se dělá pravej opak.
  • Máš 1000 bodů,lépe to napsat nejde. *1* *1*
  • Z běloruského vězení propustili disidenta Bjaljackého. Seděl tři roky za krácení daně
    Běloruský držitel Ceny Václava Havla za lidská práva Ales Bjaljacki se dostal po třech letech z vězení. V roce 2011 jej běloruský soud poslal za mříže kvůli daňovým podvodům.Bjaljacki je na západě považován za jednoho z nejvýznamnějších bojovníků za dodržování lidských práv v Bělorusku.
    !!! Je to stejný všivák a chrapoun

    jako svého času Vendelín Bombardér a Chátra 77,
    kteří za prachy imperialistického fašistu a šmejda Velikého Satana z Usraele, taky plivali na všechno, aby si svůj jidášský žold zasloužili....historie Čechistánu za polsledních 25 let PŘESVĚDČILA i slepé a naprosté ignoranty, že usraelský Satan z Wahingtonu je zhmotněné ZLO, spolu se svýma kolaborantskými satelity z EU.....Jidáš Havel = prašivý smradlavý fekál, vytékající z prasklé žumpy......fúúúúúúúúúúúúj!!!
  • Jo o cizáky má náš Dientsbier starost. To že domácí občané kteří chtějí pracovat o práci
    ani nezakopnou však nikoho nezajímá. Podle zákona má úřad práce fungovat jako
    zprostředkovatel práce - tuto funkci jasně neplní. Takže je třeba je zrušit a úřednice
    poslat stoupnout si do front na práci.

    Stát může také tvořit pracovní fleky. O to ale není zájem protože vše se přihrává jen
    soukromníkům. Máme zaneřáděné řeky lesy dálnice.. práce je tu až nad hlavu. Jen je třeba
    ji lidem dát.
  • Jo češi nemají práci, nezaměstnanost veliká a cizincům to budeme ulehčovat. Ten Amazon má dlouhý prsty.... kolik si myslíte že tam bude pracovat Čechů?????
  • Přesně, to máme jako jásat nebo co? To jste zase udělali něco pro národ. *10*
  • Kdyby se stát radši staral o svoje občany a pomáhal jim sehnat práci! Jenže stát se umí stran o všechny okolo a pro vlastní občany má jen zákony, co je, co nejvíce trestají za vše a sobě si poslanci dělají vyjímky. Naposled to ukázali ohledně svého parkování. Ukázali tím jak na nás všechny zvysoka s...... a dělají ze sebe nadlidi. Ukázali tím, že jim vůbec nejde o občany a stát, jen si zase hrabou do svého. Nemělo by se toto zapomenout až zase přijdou volby! *12* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit