Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ina tomto příkladu je vidět. JAK TO MYSLÍ UPŘÍMNĚ, ZDEJŠÍ SEBRANKA ZVOLENÁ OVCEMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Tak to budou mít v Modlanech u Teplic brzo svého starostu, který bude vydávat pro obec vyhlášky dle muslimského práva. A brzo to tak bude i v samotných Teplicích.
  • to opravdu nevím, zda a kde mají trvale usedlí cizinci právo volit v místních obecních volbách, ale myslím, že to zase tak strašně výjimečné nebude.

    Vy, zdá se, nechápete rozdíl mezi volit (ano) být volen (možná) do místních zastupitelstev, které se starají o obec a lokalitu a mezi volbou do nejvyšších zastupitelských sborů, které jsou s to měnit poměry v zemi.

    Do těch nejvyšších nemají co volit ani cizinci (ano, tady se dá uplatnit, když se vám naše poměry nelíbí, vraťte se domů) a ani čeští občané trvale usedlí v zahraničí (když tady nežijí nemají nám co mluvit do uspořádání poměrů, nevyžerou si to)
  • prostoreka tady zas plance kraviny.Chce byt videt jak ODS.Proste kdyz nasinec je ve stejne situaci venku tak musi drzet hubu.Nikdo to tam neresi.A tady zas nejaci bezmozci vymysleli vyhody pro vandraky.Vandrak neni spolehlivy nikdo o nem nic nevi.Rusaci jsou nevic podli krivaci.A tohle tady bude zakladat odbory.Prudit a vytacet lidi?Jeste ze se tady u nas neperem.Kvalitne cesky fackujem!
  • Češi cíleně likvidují moravské lidové tradice, přes různé zákazy a "Právo všech cizinců z kteréhokoli světadílu budovat v České republice svá místní sdružení pro obhajobu zájmů a projevů kulturní svébytnosti" je výsměch lidem z Moravy do xichtu.
    • moravské lidové tradice včetně tradice hovořit nářečím likvidujeme by moravští Češi sami, kdopak nám káže neučit své děti mluvit i nářečím? je to bezbřehé sledování TV a žvanění našich pop velikánů, které učí mluvit všechny středočeských nepěkným nářečím, neuznávat moravské tradice a tak se zařazovat do beztvaré masy
  • prosím vás, co vás žere, když někdo žije v obci, musí mu záležet na tom, jak to v ní vypadá a je proto na místě, že trvale bydlícím náleží volební právo v obci, Něco jiného je volební právo do parlamentu a senátu, tam podle by mělo náležet jen občanům a to pouze těm, kteří tady trvale žijí. Nějaké hlasy těch, kdo tady dvacet let nebyli by neměly být připouštěny.

    Vám vadí, když budou moci trvale bydlící cizinci spolurozhodovat, co se má za obecní peníze, kam i oni přispívají v obci dělat? to mne vadí, že někdo, kdo tady nežije si osobuje právö spolurozhodovat o naší politické reprezentaci.

    a to, že budou moci zakládat odbory, to je jen v pořádku, shromažďovací právo totiž platí i pro cizince.
    • Při prvním hlasování nedostal zákon dost hlasů, tak se hlasování za chvíli opakovalo a několik poslanců "odklonilo" svůj názor o 180°. Vysvětlí mi někdo proč?
      • 6 % z prijmu z ropy v Saudske Arabii jde na sireni islamu ve svete...
    • No ono to má taky jeden podstatný háček. V obci mají nahlášen trvalý pobyt lidé, kteří se tu ani nezdržují, takže jim na obci prd záleží. Jinak samozřejmě souhlas. Proč by Vietnamci neměli mít právo na své herny a pěstírny mariány, muslimové právo na své mešity, cikáni na své státem placené ubytování. Předpokládám, že už se můžeme připravovat i na černošské gangy a ghetta viz. Bronx apod. Samozřejmě jsem rád, že EU vymýšlí podobné zhovadilosti, protože to nemůže skončit jinak, než lidem dojde trpělivost vypálí Brusel i s tou sebrankou do základu.
      • ale to je demagogie, a ty to víš.

        Proč by Vietnamec, Ukrajinec , který déle než pět let žije v obci, neměl právo volit toho obecního činitele, která má nejzajímavější program? a buď ujištěn, že pěstírna marihuany to nebude. a

        pleteš si právo volit a právo být volen. Proč by neměl svou volbou dát přednost hřišti před koupalištěm? víš ty vůbec, co je to obecní politika, o čem je?
  • Má ještě vůbec nějaký smysl dál věřit a být snad dokonce i hrdý na tuto zemi, platit zde daně, chovat se slušně a poctivě, být řádným občanem tohoto "státu", vedeného "naší vládou", když zatím vše vychází v součtu a porovnání u všeho tak, že.. nejvíce práv, ústupků, předností a všerůzné pomoci i tolerance vychází lépe především pro cizince, nepřizpůsobivé, drzé, sprosté a vše si i darebácky a neoprávněně vyřvoucí..atd., daleko víc a lépe, než pro naše, vlastní lidi, co to všechno vlastně platí i trpí a kteří tohle vše nemají až příliš často ani omylem ? Potřebuje ještě vůbec tato "naše vláda" vlastní občany a nebo už jen vazaly s kterými už nyní zachází zcela nedůstojně a bez respektu k jejich většinové vůli i zájmům, jen jako se svoločí na kterou už vlastně doslova a otevřeně "kaká" s tím, že si to stejně naši lidi nechají, jako vždy líbit a budou zas jen držet hubu i krok..?!
  • já souhlasím, v místních volbách volili cizinci i v bývalé NDR a odbory by i pro ně mely být samozřejmostí
  • není našinec! Právo volit cizincům je pitomost! *16* *16* *16*
    • Komu se nelíbí poměry u nás, může táhnout domů do vlasti.
      • a co když se mu třeba nelíbí u nich v obci neudržovaná místní komunikace... taky emigrovat?
        • "Nerosumim sesky" *3*
  • To si snad dělají srandu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit