Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže je v této zemi ještě hlupáků dost.Je třeba aby tažení bidy na obyčejného českého blba pokračovalo.
    • bať, bať. svatá pravda. Bude hůř
  • Pro Petr,vidím že ty už blbneš úplně,vystěhovat nás na sibiř chtěl Hitler,měl by ses už opravdu svěřit do péče dobrého psychiatra jinak se ti to bude zhoršovat,mysli na své zdraví a udělej to.
  • Pro Petr,myslím že ty to máš v kebuli úplně vybrané,žádné Evropské spojené státy nebudou ale brzy se ten neživotaschopný slepenec rozpadne,už aby to bylo než budou škody ještě větší.
    • Oto my Němci nedovolíme rozpad našeho teritoria.udržíme ho i za cenu lidských obětí.
    • Oto, to by ovšem byla tragedie, protože bychom tady museli psát azbukou, pokud by nás Rusáci nevystěhovali na Sibiř, jak nám vyhrožoval Brežněv. EU tvoří země, které spojuje společná evropská kultura navazující na myšlení a civilizaci antického Říma a také křesťanství. Na rozdíl od ruského asiatského myšlení a návaznosti na Byzanc.
  • Ono není divu, protože se něco jiného mluvilo, slibovalo a skutečnost je úplně jiná. A jezdit, studovat i pracovat po světě se dá i tak, bez nějaké byrokracie, která dělá ze svéprávného jedince a států obyčejné vazaly, kteří musí dodržovat to na co "někteří" mají "vyjímku". Kdyby se při vstupu řeklo do jaké diktatury to lezem, tak by ruku nezvedl už vůbec nikdo. Byly to jen medové řeči..a skutek utek. Pravidla se dají vyřešit i normálníma mezistátníma smlouvama v systému já pán ty pán a ne být v domě, kde mi "někdo" bude určovat co, kdy v čem a jak mám z čeho vařit, kdo má být moje rodina a co mohu na své zahrádce pěstovat a co nemohu už dělat ve své dílně s tím, že mám ještě platit dluhy za svého souseda, který se mi každý den smál, když jsem šel do práce.
    • Oto, to že můžeme jezdit, studovat i pracovat po světě je mimo jiné dáno i tím, že jsme součástí EU. Jinak bychom museli mít i do západních evropských zemí pasy a možná i vízum a navíc ruský rudý pařát by nás jistě už zase připoutal k sobě, jak se o to stále snaží. A kdo z nás dělá vazaly? V Evropském parlamentu a v dalších institucích jsou naši občané. A to že české stádo si tam zvolí takové "kvalitní" zástupce jako jako je Železný, Bobošíková, Zaorálek a další a víc jak polovička stáda je líná vůbec jít k volbám, protože je zajímá víc hospoda v jejich Horní Dolní než EU, z to si také můžeme sami. Ono totiž členství v EU, budoucích Spojených státech evropských (United States of Europe) vyžaduje, abychom se chovali jako svéprávní OBČANÉ, jako Evropané a ne jako stádo. Nevím o jaké "diktatuře" mluvíš. Rozhodnutí se tam přijímají většinou hlasů a záleží na tom jak námi zvolení zástupci tam vystupují. A je jasné, že v každém společenství, tedy i v EU musí někdo v něčem ustoupit V ZÁJMU VŠECH, tedy celku. A jaké "medové řeči"? To se snad někdo domníval, že vstupem do EU nám začnou létat pečení holubi do h*y? Je jednodušší a efektivnější řešit pravidla jednotnou dohodou platnou pro všechny než bilaterálními dohodami každého s každým. V rámci ČR musí také platit jednotná pravidla a nelze uzavírat bilaterální dohody okresů mezi sebou. Ve svém domě jsi svým pánem, nikdo ti neurčuje v čem a jak máš z čeho vařit ani co pěstovat na zahrádce. Ale něco jiného je čím topíš, protože spalinami omezuješ práva sousedů, a budeš-li poskytovat restaurační služby, musí to mít také jistá pravidla. Slyšel jsi někdy něco o tom co to jsou technické normy, které se vytvářejí na celosvětové úrovni pomalu už století a bez nich by svět nemohl fungovat? Bez nich by moderní svět nemohl fungovat.
      • Já se vyjádřím jen k tech.normám,které jsem musel používat ve své profesní kariéře.To tady fungovalo do r.1989 dnes jsou jen doporučující.Proto to tady tak vypadá,padají obytné domy,tunely opakovaně atd.K ostatnímu se nevyjadřuji,protože si,jste mimo mísu.Jinak já byl dříve ve světě než za 20 let .Mám letenku do Egypta,dám jí s 80% slevou.
      • Ty jsi opravdu nebetyčný blb.
  • podporuje jen 60 procent moravanů. stále více moravanů si uvědomuje že dosavadní pragocentrický korupční paskvil s divným názvem "česko" je slepá vývojová cesta
    • Ty nacionalisto,že ty zase chceš být pomlčkou mezi Česko-slovenskem.Proč se tedy do toho pragocentrismu cpete je jich tady z východu požehnaně.
    • Problém je v tom, že do Prahy nalezlo hodně Moravských vidláků, kteří tam přišli hledat prácu. A Moraváci mají blíž k těm východním stepím a proto potřebují nad sebou nějakého vůdce. Tak také zavedli Brynclcentrismus a když mají prácu v Praze, tak podle své východní mentality zavádějí pragocentrismus.
      • vy pražáci jste líní a radši byste padli hlady než byste pracovali. musíme se o vás starat jako o nesvéprávné
        • je mi opravdu líto, ale 60% pražáků má původ na Moravě
  • A co by ti druzí dva z pěti Čechů chtěli? Chtěli by zase být součástí východostepní koloniální ruské říše, která dokázala udělat z naší přední vyspělé země s bohatou tradicí kultury a vzdělanosti cikánskou kolonii? Naše místo je odedávna v Evropě. Myšlenku na vytvoření jakési evropské unie vyslovil poprvé už český král Jiří z Poděbrad. Zřejmě si dobře uvědomoval jaké nebezpečí nám hrozí z východních stepí. EU, budoucí Spojené státy evropské (United States of Europe) jsou pro samostatné, svéprávné občany, kteří se dokáží postarat sami o sebe a dokáží nést zodpovědnost za své jednání. Tupé stádo ovšem potřebuje, aby ho vůdce car-gosudar bičem nutil k tomu co má dělat a za to mu zajistil suchý pelech a plné koryto.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit