Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Velebení masového vraha a komunistického zločince, který změnil Sovětský svaz v jeden obrovský koncentrační tábor a na bodacích přinášel teror i do jiných zemí, je nepřijatelné. Současné putinovské Rusko tak znovu dokazuje, že se hlásí k tomu nejhoršímu ve své historii a podle toho se s ním musí jednat.
  • Clintonová se chová jako správná Američanka. Na všechny z vysoka...klidně bude lhát svým partnerům, jen aby USA mělo navrch. Fujtajbl!
    • Naprosto souhlasím!
  • Slova pana Opluštila potvrzuje i zakladatel Strany soukromníků České republiky Rudolf Baránek z Poštorné, která je nyní součástí Břeclavi. Ten v rozhovoru pro Parlamentní listy uvedl, že v sousedním domě se před koncem války usídlil štáb německé jednotky, jehož důstojníci se chovali slušně. Místním pak, když ustupovali, na rozloučenou řekli, „nás nenávidíte, ale uvidíte, co přijde po nás.“ A poštorenští opravdu viděli. „Když přišli Rusové do Poštorné, znásilnili několik žen, kradli budíky a jízdní kola, prostě Hotentoti…Němci, kteří byli navýsost inteligentní, byli v mnoha svých činech prasata, pak přišli mužici, jež s inteligencí neměli nic společného, a chovali se do jisté míry stejně,“ řekl pan Baránek, který, jak sám přiznal, je silně protirusky orientovaný, což se mu nelze divit.
    • Se sověty na věčný časy a nikdy jinak!
  • ta paní má ty největší oficiální parohy na světě *1* *1* *1* *1* *1*
  • Nabízel Putin funkcionářům FIFA praní špinavých peněz?

    Nedávné zatčení vrcholných představitelů FIFA ukázalo, že tato vrcholná světová fotbalová federace je jednou velkou žumpou. Jako získané pochybnými praktikami se ukazuje i ruské pořadatelství MS pro rok 2018.

    Obří korupce, vydírání, braní výpalného a podvody, to vše bylo v rejstříku zatčených vrcholných fotbalových funkcionářů, jak dokazuje vyšetřování americké FBI. Píše o tom ve vynikajícím příspěvku v Reflexu č. 23 Jefim Fištejn.
    • Korupce v Rusku je obrovská a v mezinárodním žebříčku uplácení obsadila tato země 143. místo a nachází se, jaká to náhoda, v sousedství právě Nigerie. Rusové považují uplácení za něco normálního a braní výpalného je v této zemi běžným jevem. I generální ředitel významné stavební společnosti Metrostav Jiří Bělohlav již dříve v rozhovoru pro Reflex uvedl. „V Rusku, abyste mohli podnikat, musíte mít za sebou speciální lidi, víte, jak to myslím.“ Ano, lidi, kteří berou peníze za to, aby se náhodou zrovna Vaší stavbě nic zlého nestalo.

      Rusko získalo pořádání této vrcholné akce a přitom nemá dostatek odpovídajících stadionů. Fotbalově to s ním také není žádná sláva. V roce 2010 se na MS neprobojovalo, na ME v roce 2012 nepostoupilo ze skupiny, na MS 2014 zrovna tak. Na klubové úrovni Rusové rovněž nedělají díru do světa, respektive do Evropy. V letošní fotbalové Lize mistrů Zenit Sankt Petěrburg nepostoupil se základní skupiny, když skončil třetí za Bayerem Leverkusenem a AS Monaco. I čeští fotbaloví experti se divili tomu, že si nedokázal poradit s takovými mužstvy. CSKA Moskva pak skončilo ve své základní skupině této soutěže poslední a zopakovalo si tak umístění z přechozího ročníku, kdy si s ním poradila i naše Viktoria Plzeň.
      • Obecně nevyhovující infastruktura je slabinou Ruska. Chybí mu kvalitní hotely pro takovou akci, dálnice, vysokorychlostní železnice (Rusové sice slibují, že do mistrovství postaví trať Moskva-Kazaň, ale to je spíš fikce) a kvalitní letiště pro mezinárodní dopravu. Podle statistik mezinárodního Úřadu pro civilní letectví patří letecká doprava v Rusku k nejnebezpečnějším na světě. Navíc ekonomická krize je nutí šetřit i na pořadatelství vrcholné fotbalové akce a 24 původně plánovaných luxusních hotelů nevznikne, protože by pro ně po hrách nebylo využití.

        Je faktem, že FIFA se za Blattera změnila v zločineckou organizaci a za praktiky jejího vedení by se nemusel stydět ani sám Al Capone. Nyní proto již její představitelé připouštějí, že jak Rusko, tak Katar pro rok 2022 mohou o pořadatelství MS přijít, pokud se prokáže korupce. To se samozřejmě musí týkat každého, nejen těchto dvou zemí a je to v pořádku, protože není přece možné, aby sport byl spojován s organizovaným zločinem. To si přejí všichni slušní lidé. Je nepřijatelné, aby kolem fotbalu byla taková hnusná špinavá stoka. Jeden můj kamarád z Českých Budějovic k tomu řekl. „Honzo, FBI, to nejsou naši policajti, to jsou mistři a ti to vyšetřování dotáhnou do konce.“ Já dodávám, v zájmu fotbalu musí.
  • 50.léta, čeští lékaři v roli bolševických mučitelů

    Nejen vyšetřovatelé STB, soudci a prokurátoři „ Urválkové „, ale i čeští lékaři sehráli svoji brutální roli v diktatuře proletariátu. Někteří brutalitu páchali ze stranického fanatismu, jiní měli škraloup z Protektorátu, jako prokurátor Urválek, jenž byl konfidentem Gestapa, aby jej a jemu podobné KSČ po válce využila k masovým popravám českých vlastenců ...
    • a co to má s článkem?
  • jo je to špína.....a smutné je že chce být prezident USA *16* *16*
    • Prezidentem Ruska je zloděj a vrah Putin
      • ano a je to nejlepší státník od dob romanovců
        • Je to komunistický vrah a zloděj. Putin patří na šibenici
  • Generálním ředitelem organizačního Výboru pro OH v Soči 2014 je Dmitrij Černyšenko, z vlády je za přípravu OH zodpovědný vicepremiér Dmitrij Kozak.

    Ekologické škody z těchto marnivých staveb jsou gigantické ( příroda zalitá betonem, protestující ekology a protestující zdejší etnické menšiny Putin umlčel ) , mnohé pozemky byly brutálně a nelegálně vyvlastněny, stavební povolení byla získána prostřednictvím mafiánské hydry ve stavebnictví …
    • že tě to nezajímalo u číňanu rusofobe
  • http://www.krajskelisty.cz/praha/obvod-praha-2/9996-jak-znicit-usa-staci-probudit-stratovulkan-pod-yelowstonskym-parkem-pak-uz-se-kontinent-znici-uplne-sam-prozradil-plukovnik-skacel.htm
  • Ruské tajné služby od nepaměti, a zejména po kolapsu SU, vysílaly do odbojných republik, či tam, kde ruským zájmům vyhovoval chaos a anarchie, své důstojníky, kteří vystupovali jako „opozice“ vůči nepohodlným politickým osobám ( proti umírněnému Maschadovi to byl „ radikál“ Šamil Basajev) …

    Na podzim 1999 Putin zahájil 2. válku v Čečensku, aby se medializoval, a aby vyhověl armádě, pro které Čečensko znamenalo výnosný obchod s ropou a se dřevem, se zbraněmi a drogami .
    • jasně CIA to nedělá.na vic proč někoho posílat když USA odposlouchává spojence..... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit