Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ""Clintonová také Čínu vyzvala, aby více otevřela svůj trh a přestala diskriminovat americké firmy.""-----tak to je teda nářez :-)))
  • Tak, tak, USA je na druhé, neli na třetí koleji. Musí si to přiznat. Všude se nedají zotročit. Demokracie USA pomalu končí, nikdo už tomu nevěří. Budou muset začít pracovat a né žít si nad poměry.
  • moja řeč! čína je supervelmoc a ne nejaky deutschland!
  • Tak nic nového pod sluncem.Čína má spolupracovat s USA ale podle podle požadavků,které vyhovují USA jinak nejsou demokratický.Rovněž hodnotu měny která jim bude vyhovovat a dělat bububu na země které USA ukáže.Není to zas tak dávno,kdy USA bránily i účasti Číny v OSN a v OSN zasedal za Čínu Tchaj-wan.Dnes se USA začíná podbízet i když jako říká co se má a nemá.Podle toho jak se to vyvíjí tak naopak Čína naznačí USA,že se má vojensky stahnout z Asie! Čína není jen brak co sem někteří obchodníci vozí,ta má vyspělé technologie a i když někdo namítne,že je to převzato ze západu tak Čína to dokáže posunout na vyšší úroveň!CHtěl jsem napsat,že se necháme překvapit ale ono se žádný překvapení nebude konat Čína je jasný favorit!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit