Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V tísni už je tady většina obyvatel, žebrák na každém rohu, tak vo co go.
  • Největší honibrci musejí mít pokoj jen pro sebe,viz. Jágr
    • tečka je honibrk a hulibrk, má pro sebe pastoušku hulit chodí Notovi.
  • tečka šuká kozu a hulí Notovi."" *3* *3* *3* *3*
    • A krade nicky, holomek!
      • Je to starý sprosťák.
  • Začínám fandit Zemanovi:"Přeji vám více informovanosti a méně pokrytectví, odpovídá Zeman na dopis Člověka v tísni
    Zdroj: http://www.lidovky.cz/preji-vam-mene-pokrytectvi-odpovida-zeman-na-dopis-cloveka-v-tisni-109-/zpravy-domov.aspx?c=A140211_174137_ln_domov_vam
    Takhle se na ty rozkrádače musí.
    A ti chudáčci. co píší za prachy proti Zemanovi? Někteří jsou PP = placení provokatéři a ostatní jsou ÚB = úplní blbci. Tyto zkratky mohou slušní a normální diskutující používat, aby se s nimi nemuseli dlouho špinit!!
    • Co se v mládí na VUMLu naučíš! Láska k diktaturám nerezaví....
  • Chápu že Němci nemají radost, když náš prezident buduje přímé obchodní kontakty.Tím si rovněž vysvětluji nesmírné úsilí zaprodané ČT,která za každou cenu plní svědomitě úkol co nejvíce Zemana pošpinit a kompromitovat.Bylo to jasně vidět,když se v televizní debatě vyzvracel Kalousek rovnou ve studiu během přenosu.Moderátor cudně mlčel a kamery honem koukaly jinam. U pana prezidenta se naopak usilovně snaží vyrobit nějakou aféru,připadá mi,že je snad na to vypsaná obrovská odměna.Když se zeptám,komu to prospěje,tak není ani těžké předpokládat,kdo za tím stojí.
    • Humanitární organizace " Člověk v tísni " dobře vnitřně organizovaná zpravodajská a špionážní organizace přímo podporovaná a řízená USA. Má nejen velké pobočky, ale i malé destinace po celém světě. Vnitřní struktura je obdobnáj ako ministerstvo zahraničí ČR /sekce jednotlivých teritorií/ Tyto sbírají informace o činnosti a chování příslušných místních obyvatel. Pokud její činnost sledujete jsou vždy první v kterékoliv části světa /Barma, africká oblast, blízký a střední východ a nyní pomáhá rozvracet Ukrajinu/. Humanitární část její činnosti je pouze zástěrkou pod kterou se její činnost skrývá. Ředitel Šimon Pánek patří do studetského hnutí roku 1989 a pravděpodobně se zapojil do zpravodajských služeb již v tomto období. Společně s Martinem Bursíkem v této době na radnici v Praze 4 a v zimních kabátech lítali z kanceláře do kaceláře, z patra do patra a "dělali revoluci". Za odměnu dostal od Václava Havla post nedotknutelnho ředitele uvedené instituce, kde přežívá dodnes. Všem, kteří přispívají by se měli přesvedčit komu a na co přispívají.
    • Když Kalousek začal zvracetv, kamera okamžitě ujela a moderátorka duchapřítomně řekla, počkáme až se pan ministr občerství, ten mezitím málem obhodil Urbana, který jen tak tak uhnul, byla to parádní scénka, je to myslím ještě na You-Tube.
    • Podle mého názoru Zemana není třeba špinit, sám je špinavý a špiní se dost a dost: evidovaný konfident StB, pracovník Prognostického ústavu, kde se připravovala změna hroutící se politické moci komunistů na moc ekonomickou, úzce spolupracoval s jedním z největších cynických gaunerů Klausem, neštítil se rozdělit si s ním moc v tzv. "opoziční smlouvě", jeho matronu prosadil na velvyslanecký post, při presidentské volbě nechal neuvěřitelným způsobem zmanipulovat tupé ovce mezi voliči sprostým špiněním svého protikandidáta za pomoci StBáka. Jako president se nestyděl jít se plazit a chlastat na ruskou ambasádu, což bylo pro presidenta republiky naprosto nedůstojné. Ukazuje se na veřejnosti v podnapilém stavu, uráží kde koho slvým hospodskými žblebty, jimž říká "bonmoty", pjohrdá Ústavou ČR a ústavní zvyklosti považuje za "idiotské", nechá si za své proruské služby platit od Lukoilu, letěl chlastat s Putinem do Soči... Jemu není třeba vyrábět žádné aféry, on si jich vyrobí sám víc než dost.
  • Podle ní se jedná o představitele represivního režimu, který neváhá zneužívat své občany k otrocké práci.
    Měli by se zajímat o naši republiku.U nás je běžné,že lidi dělají za minimálku a jsou případy,že dělají dvanáct hod. a berou DVĚSTĚ korun !! Nebo,že lidi když onemocní tak si berou pokud mají dovolenou a jinak chodí do práce! A jsou už i případy,že děti berou léky a chodí do školy,protže s není nikdo kdo by je hlídal doma protože rodiče musí do práce !!!
    Ať se potom nikdo nediví až lidi opravdu vyjdou do ulic tak může téct i krev!
  • Běž domů Zemane, čeká tě pornostar!
    • Tebe čeká koza, tak neraď !!!
    • Co by s ní dělal? Doma ho čeká jedině flaška Hruškovice. A možná taky zákeřný pes.
      *1* *1* *1*
  • Hej, komunisti, chcípl vám soudruh!
    • Už se smaží, komunista - vlastizráce a kolaborant!
    • To byl Antonín - topič elektrárenský...
  • Tady kdejaký blbeček by nejraději prezidentoval namísto Zemana, nebo by chtěl, aby si prezident všechno nechal od nich schvalovat snad v referendu atp. Malý příklad: ČR jako člen EU bránila ,aby ostatní země EU směly cestovat na Kubu. Nyní teprve to zrušili, ani jsme o tom běžně nevěděli. Kuba je stále ze strany USA sankciována, ale jinak USA nebrání svým občanům , aby jezdili na Kubu na rekreaci. Např, takové Varadero je vynikající letovisko, jaké řada zemí v Karibiku ani nemá a notabene je tam pro Amíky levno.. A turistika ze zemí EU na Kubu prudce narůstá. Inu prachy jsou prachy a jak jde o ně, tak jsou i Američanům demokracie a lidská práva klidně ukradená. Dokonce už i Obama si přátelsky potřásá rukou s Raúlem Castrem....A stejně se chovají i k Číně. Ostatní země EU i světa se chovají obdobně. To jenom ČR je plna idealistických pitomců, kteří kvůli nějakým lidským právům by nejraději vystříleli komunisty... Zeman prostě shání ekonomické kšefty pro republiku a v této branži se na politiku zase tolik nekouká. Třeba na Parlamentních listech je článek -rozhovor se Zdeňkem Zbytkem, bývalým velitelem tankové posádky, kterého pravičáci osočovali, jako komunistického nebezpečného odpůrce demokracie. On to ale již nepotřebuje, má svoji firmu, je úspěšným podnikatelem v zahraničním obchodu zejména s Ruskými partnery, Asi využil svých konexí z doby vojenské, Rusové mu věří na slovo, což se o nějakém pitomci, jakým je Kocáb a podobní rozhodně nedá říci, hahhahaha !!! A jakpak PL jej kladně hodnotí a ochotně otiskují... O takové články je zájem a ne o přiblblý článek nějakého neznámého Hlavenky....
    • Tyhle bláboly ti sežerou zase jenom ti, kteří už jsou dávno rudým morem infikováni, takže veškerá snaha marná.
      • Tak si to na Parlamentních listech přečti, debílku, já si to nevymyslil, ale přečetl....a také to cituji.
        • Parlamentní listy? To je takovej Blesk č. 2.
    • Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses vypatlaným komunistickým demagogem!
  • Uskupení Člověk v tísni, bych rozehnal. Stále peníze žebrají , ale hatí veškeré obchody. Je to spolek úplně k hov.u.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit