Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pozor prosím ,

    Potřebujete úvěr? Pokud ano, kontaktujte nás prostřednictvím naší společnosti e-mail: info.quickloan1960@gmail.com

    Okamžitě jsem čekat na formulář žádosti o úvěr je naplněn v pořádku.

    S pozdravem.
    Zdvořilost: Rychlá půjčka Firm Plc.
    info.quickloan1960@gmail.com
    www.infoquickloan1960.gnbo.com.ng
  • Tož je nechte zkrachovat, jako každou jinou firmu. Trh se pročistí, a ty dobré a schopné ostanou. A ty špatné a nehospodárné, ať jdou "do kopru". *5* *2*
  • Odbory jsou jako ten ožran Zeman - s.rou se do věcí, po kterých jim je hov.o!
  • Především,bych vych vyházela,ty darmožrouty manažerské.Udělala,bych jenom jednu pojišťovnu a to by ste viděli,jak bychom,byli v plusu.A bylo by na všechno,ale jsou tam nalezlí takoví nenažranci jako Cikrt a spol,tak se není čemu divit.Já bych jím dala tak akorát25 na holou,a to je ještě málo.
    • 25 to jó, ale na každou "půlku" extra! *2* *2* *2* *2* *1*
  • NESMYSLY. VZP žije nadstandardně, samý mramor a chróm, výstavné budovy, královské platy, nekřestanské odměny. Ať to prodají a budou mít peníze. Proč mám já dotovat VZP? Koho volili páni doktoři? Určitě pravici. Tak nechť si sníží platy na polovinu a jdou je volit znovu!!!
    • A nejen to, ještě sponzorují akce typu - golfový nebo tenisový turnaj atd. (kdopak se jich zůčastňuje no?) a teď pláčou. Vypráskat na holou. Souhlasím s váma. *4*
  • Co kdyby se ČMKOS podíval na skutečné viníky, kteří způsobili kolaps VZP, když to nevidí státní zástupci, soudy, polici ČR, nebo potřebujeme skutečně švýcarské soudy, aby těm mafiánským skupinám naměřily podle toho, co si zaslouží?
    Češi si neumí vládnout a to, co je komunisté naučili, to dělají pořád. Kradou (dle komunistického kdo nekrade, okrádá svou rodinu) a omlouvají své chyby (opilost zaměňují za virózu).
    Celý kolaps zapříčiněn průměrným voličem, který voli a dovolil mafiánský systém v české kotlině - Zeman Klaus oposmlova. V kauze MUS je ukázáno nefunguje policie, BIS, Soudy, státní zástupci, všichni podporují dále zlodějny.
    Jsem zvědav na to, jak budou z výsledku MUS čerpat naše státní zastupitelství-všechny zlodějny spojené s touto kauzou vyřešit. Tam by se mělo ČMKOS obrátit, ne blbě stávkovat, což nikdy nic nepřineslo.
  • Já chci taky přidat 5 % *2* *2* *2* *2*
    • Já nééé! Já chci 100%! Ať se alespoň mám jak cigáni na podpoře! *1* FVA *3*
  • Zlatí a svatí komunisté. Za nich by k něčemu takovému nedošlo. Nemocnice se stavěli i v menších městech a na vše byly peníze. Žádná lůžka se nerušila a pokud bylo někde volně, tak žádná chleba nežerou. Co by dělali dnes, když nenechají pacienta doléčit a vyhánějí je hned po operaci domů, Co by dělali, kdyby došlo k nějakému neštěstí, třeba k pádu letadla, k havárii autobus, srážce vlaků, nebo k výbuchu třeba některé chemičky. Kam by ty zraněné umístili?
    Za komunistů byla veškerá zdravotní péče zcela zdarma a podle všech nejnovějších vědeckých poznatků. Žádné poplatky nebo žebrání o finanční pomoc od občanů To vše bylo zajištěné ústavou. Dělali se preventivní prohlídky a to již od školního věku. Byla zajištěna zdravotní prevence.
    Sláva KSČM !!!! Jsem rád, že jsem v tom nejšťastnějším období prožil skoro celý život.
    Volte komunisty !!! Oni to dokáží.
    • Za všechno svinsto mohou komunisti!!! Celé půlstoletí ničili tradiční hodnoty, morálku, vzdělanost, schopnost samostatného jednání a místo toho nám vnucovali způsoby ožralých ruských mužíků. A poté co před 23 lety u nás komunismus chcípl, tak ten rudý hnis vyhřezl napovrch. Ty komunistické bestie za to vše patří na šibenici!!! *16* *16* *16*
      • Vážený ,vy jste pil,vy jste normu překročil.CHa,cha,cha.........
        To znamená,že první půjdou i bývalí komunisté?Hmmmmmmmmmmmm,zajímavé.
    • Současná tzv kapitalistická pakáž, když pacient nebude mít peníze, tak ho nechají bez základní pomoci zemřít. A nejhorší je, že i svojí smrt /pohřeb/ si musí zaplatit.
      • + 21 % DPH! *5* *5* *5*
  • http://www.erlink.cz/klik/V2VRfgRu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit