Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A kolik pak jich "nakoupili" všichni vědoucí a zainteresovaní ouředníci a managerové? A nebylo by to nakonec na trestnej čin - zneužití tajných informací????
  • No určitě na tom pár lidí, včetně tiskárny vydělalo. Přece banka nedopustí aby na tom vydělali všichni. Navíc ty vytištěné papírky stejně nemají žádnou cenu, když nejsou podloženy zlatem. Je to jen potištěný toaleťák.
  • ano , vytiskla papíry, které nejsou kryty zlatem, protože to naše rozpočtově odpovědná vláda rozprodala a teď za ty nově vytištěné papíry nakoupila státní dluhopisy, a to států Německa, Švédska, Austrálie , Kanady (no, budiž) a !!! světe div se! USA, takže ńáš stát vlastně půjčil USA a dluhopisy, které náš stát prodal vlastním občanům a kterými naši občané vlastně půjčili našemu státu, tak ztratily díky " intervenci ČNB" slibovaný výnos, takže naši občané zase utřou.
    • Za kolik sis nakoupil dluhopisů?
      • chystal jsem se, ale můj instinkt mi radil, ať to nedělám a jsem rád, že jsem poslechl, a to jsem chtěl dát mladým pod stromek ( za 20 tisíc) , vím , nic moc, ale já peníze nese*u , raději jim přidám na nový obývak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit