Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My máme tak fantasické ministry, kteří rozumí všemu. Netušil jsem, že ministr dopravy je i odborníkem na námořní plavbu a námořní stavby. No vlastně on je to již novodobý expert, tak to rozumí max. kde se dobře najíst a napít, pokud možno grátis.
  • Hamburk nabízí Česku náhradní území za přístavy. Ťokovi se směna líbí
    Česko je připraveno vyměnit dvě svá přístavní území v Hamburku za jinou lokalitu. Zástupci německého města přitom nabízejí místo, které je výhodnější než to současné, řekl ministr dopravy Dan Ťok, který tam v pondělí jednal o budoucnosti přístavů. Hamburk plánuje v místě, kde jsou nyní české přístavy, výstavbu pro olympijské hry.
  • No a v roce 2024 bude, najednou, z ničeho nic, Olympiáda, takže se to pozdrží a trošku prodraží, ale to nemohl nikdo tušit.
  • V roce 2026 bude rekonstrukce za 10 miliard korun z kapes daňových poplatníků konečně hotová. V roce 2027 bude český přístav slavnostně otevřen a za 50,- Kč za m2 pronajat soukromé firmě. V roce 2028 bude vrácen Německu. Nic, co by tu už nebylo.
  • Tak pokud naše přístavy v Hamburku budou opět navráceny v roce 2028 Německu, tak nevidím důvod, proč do nich investovat velké prostředky. Ledaže by byly opětovně pronajmuty a jejich pronájem měl pro ČR nějaký finanční přínos.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit