Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víc takových Trumpů.!!! Pryč s Merkelovákama!!!
  • Donald je správný kluk.Běžně říká to co všichni normální lidé cítí.A navíc nazývá věci pravými jmény.Nikdo naprosto nikdo v celém běžném světě by na své výsostné území nevpustil desítky tisíc vyžírek, které jsou nečitelné převážně bez dokladu ... Ale zejména s vědomím že jejich soukmenovci když jim rupne v kuli, vraždí na ulicích normální lidi.Oni by v parlamentech jinak zazpívali kdyby teroristická chátra zaútočila ve sněmovně.A tak smečka v parlamentech rozhoduje o nás bez nás.Jasně že to musí časem rupnout a systém nebude schopen utáhnout ty, kteří umí jen sedět s nataženou dlaní.
    • Zločinec Trump říká to, čemu věří lidé naprosto odtržení od reality, lidé bez skutečných hodnot, jako jste i vy. Málokterý křesťan se může přihlásit k tomu, co dělají křesťanští fanatici v Polsku, nebo třeba k sexuálním praktikám některých katolických kněží.
      Uprchlíci jsou povětšinou lidé, kteří utíkají, jde o oběti, nikoliv o vrahy. Ti se dokáží dostat do Evropy či USA zcela legálně, a taky tak činí. V méně stabilních zemích jako je Irák, Sýrie, Egypt nebo Turecko pro ně není problém se propašovat do letadla.
  • Trump = Putin = Zeman = Asad = Le Pen = Okamura = Vandas = Jaceňuk = Mussolini = Franco = Hitler = ...
  • O úrovni demokracie v USA, na rozdíl od té naši "evropské" svědčí to, že i když Trump prohlašuje názory, za které lidi u nás žalují a odsuzují, on si to může hlásat bez následků. Naši vládní socialisté u nás i v Evropě se vrátili ke komunistickému heslu "Kdo nejde s námi, jde proti nám". No a demokracie takto nevypadá, ani náhodou.
  • trumfa sežral orel bělohlavý,viděl jsem to na vlastní oči,týden bylo orlovi zle z prašivého trumfa
  • http://www.krajskelisty.cz/praha/obvod-praha-4/11581-zpravodajstvi-ct-jednosmernost-manipulace-a-otazky-vm-jeden-exhibicionista-a-rada-prizvanych-pitomcu-rika-zena-kterou-na-kavkach-vsichni-nenavideli.htm
  • Islamisté, komunisté, Putinovci.

    Je jedno jak si říkají. Všichni jsou to teroristé a musí být zlikvidováni.
    • nabádání k zabijení je trestný čin.jsi v právním státě a i ty tvoji terroristi mají právo na soud
      • Nejsi náhodou trochu naivní?? Od kdy náš stát je právní?? Jak mi potom vysvětlíš, že jeden soud rozhodne takto, další podle těch samých důkazů zase naprosto jinak, no a až se dostaneš k tomu nejvyššímu, můžeš žádat o náhradu za zdlouhavé vyřizování případu, který je již promlčen. Myslíš, že to takto má vypadat v právním státě? A případu o opaku je "milión", takže neplatí to, že " výjimka potvrzuje pravidlo".
  • Homokláda Simon Smraďoch opět zde. Ty bukvice Simone, ty si nedáš pokoj.
  • Srovnání s Amerikou dopadá pro Rusko katastrofálně

    Na českém Facebooku se masově šíří zajímavé srovnání platů a cen v USA a Rusku, které pro kremelskou říši dopadá značně nelichotivě. Tato tabulka přitom pochází z Ruska a dokazuje, že tato země není ideální místem k životu.

    Pro lepší představu je srovnávací tabulka těchto dvou zemí uvedena v přepočtu v rublech. Takže v Rusku je podle ní průměrný měsíční plat 16 tisíc rublů, kdežto v USA 380 tisíc rublů

    Ani ceny nevyznívají pro Putinovo impérium příznivě. Kilo jablek stoji v USA 57 rublů, v Rusku 90 rublů, kilo vepřového masa zhruba 200 rublů v USA a 350 rublů v Rusku.
    Asi také proto se posledního slosování o tzv. Zelenou kartu, která umožňuje trvalý pobyt a získání pracovního povolení v Americe, zúčastnil rekordní počet Rusů, více než 265 tisíc.
    • zase mimo téma.
      To musí být nádor na mozku co :-)
  • Děkujeme za Putina a přejeme mu pevné zdraví, ať se mu daří jako dosud. Být tam tenhle kašpar tak už nejsme.
    • I ten kremelské kašpar bude stát před Nejvyšší Spravedlností, bude litovat svých činů, ale to již bude pozdě...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit