Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten xxl je lid, ale ja podle něj asi ne, Hňu*.
  • ... kolárek...
  • A to ještě vloni (v listopadu) B. Sobotka odmítal odvolat ministry z KDU-ČSL s odkazem na znění koaliční smlouvy - řekl tehdy „Popravdě řečeno, kdyby tu nebyla koaliční smlouva, kdyby tu nebyla některá omezení, která i jako předseda vlády musím respektovat v rámci fungování koalice, tak bych si určitě dokázal představit konkrétní kandidáty na výměnu z řad koaličních ministrů ať už ANO nebo KDU-ČSL“ (Volně z blogu mluvčího pana presidenta p.Ovčáčka)!!!
  • tak to je. dnes oznámili že zase ťafli dalšího teplouše s korálkem okolo krku. z toho je jasný kdo volí svatý..
  • Judr.Sobotka vypadá na Plzeňská práva stejně jako Judr.Chovanec. Wericha na tu holotu! Ale oni neví kdo to byl....
  • ČSSD vymyslela a s pomocí tehdejších koaličních kamarádů zavedla do praxe exekutory . podle toho dnes ,,soukromí exekutoři" konají.běžnému člověku vykopou dveře do hodiny a seberou dětem hračky. ten kdo je zavedl je nedotknutelný a v pohodě řádí dál. kde je ústava ?podle ústavy by již nemělaČSSD vůbec existovat neboť by byla bez majetku a peněz na Sobotkův plat.
  • a co se vrátit do školy ty ,,DLUHOPISI" !!!!!!!!!!
  • Stále platí v NORMÁLNÍ SPOLEČNOSTI ono staré římské "Pacta sunt servanda" (lat. „Smlouvy budiž dodržovány“) - zásada, symbolizující podstatu právního institutu smlouvy. Bez dodržování uzavřených dohod (ke kterému nabádá tvor, označující se za premiéra této země) by nemohl existovat nejen obchod, ale ani jiné vztahy ve společnosti. A TO PAN SOBOTKA TVRDÍ, ŽE MÁ PRÁVNICKÉ VZDĚLÁNÍ!
  • Pan prezident Zeman je zvolen lidem a je prezidentem lidu! .
  • jako by nic jiného neuměli. A neumí... *4*
  • test
  • já myslel že už zařezáváš v pekárně a pečeš koblihy abys trumfnul Babiše. S takovou tvůj guru Kraďousek ty volby nevyhraje. Kecama na netu to nevytrhneš. Jako správný člen fanklubu musíš pohnout zadkem ať tvůj idol urve na čtyři roky zas koryto jinak letos utře hubu a jen kvůli tvojí lenosti. Recept znáš......NAPÉCT CO NEJVÍC KOBLIH A PŘEVÁLCOVAT BABIŠE takže přestaň kecat a koukej válet těsto.....
  • Jochochó, pouze teploušci tvrdí, že pan prezident Zeman porušil Ústavu!!!
    NENENE neporušil!!!







    CHI !!!
  • Jo a jak všichny koblihy papouškujou od Bureše. Hospodský atd. kradnú. No tak na ně podejte trestní oznámení, a úředníci ať zvednou zadek od PC, a jdou něco dělat.

    Apropo, hospodský taky jenom optimalizovali svoje zisky v rámci špatných zákonů. Jako váš bača Bureš. Ale já vím, u toho to nevadí, ten je teď váš.
  • ústava nebo koaliční smlouva?
    -Ústavní právník dává přednost ústavě.
    -Koaliční partner dává přednost koaliční smlouvě.
    -Opozice dává přednost tomu, co je pro ni momentálně výhodnější (čert vem právo a morálku)
    -a lidem je to v podstatě jedno poněvadž neměli vliv ani na ústavu ani na koaliční smlouvu, jen už jim ti prospěcháři a zloději všech stran lezou fakt krkem
  • Bude. Proč ten budoucí čas.
  • S Burešem svitla naděje. Ha ha ha. To mě vždycky rozseká. Svitla naděje, a na co. Povídejte. Nejvyšší čas na pohádku. Dneska tu o hodném STB bačovi slovákovi, co má už dost, nelže, nekrade, a přišel zachránit hloupé české ovečky, které ale přeci všetky na daních kradnú, před hroznými vlky ze Strakovky. A přitom si trochu přilepšil, na novou salaš.
  • vykřikoval, jestli se nemýlím, že podá demisi. Co tak najednou "hrdina" couvnul a chce odvolat pouze Babiše? Domluvil si po volbách s Babišem nějaký handl, tak ať jde pryč s ním anebo nic.
  • Vaše argumenty typu, Kalousek, Sobotka atd. taky kradli. Super, tak na ně koblihy podejte trestní oznámení, jak to chcete po nás, viz Bureš. Ale za nás už to udělali jiní.

    No nevím, že by Kalouska, Sobotku atd. někdo obvinil, natož vyšetřoval. Ale Bureše vyšetřuje OLAF - čapí hnízdo, Daně - bohužel promlčeno, Dluhopisi. No to je super, ministr financí vyšetřovanej za podvody z dotacema, atd. Jo jen si ho volte, dál. Komu není rady, tomu není pomoci.

    V normální zemi, by už na místě Bureše každej dávno odstoupil. Ale já vím my nejsme normální země. My jsme absurdistán.

    On je vlastně jinej, on není politik, a není jako oni. Ale od korýtka se mu evidentně taky nechce. Proč asi.
  • Aha. Ale jak řekl Sobotka, při podpisu koaliční smlouvy jsme nevěděli, co na Bureše vyleze.

    Že je lhář a zloděj ( viz Kostelecké uzeniny, atd.), si ale mohl zjistit dopředu. To nedá žádnou práci. No kdo mohl vědět, že 30% voličů je IQ tykve. Ale čechům prostě není pomoci. Viz historie.

    Vy taky budete s někým dodržovat smlouvu až do konce, pokud zjistíte, že dotyčný je lhář, zloděj a vrah. Asi né. Ale třeba ÁNO, vrána k vráně sedá.

    Opravdu nechápu, co ještě musí na Bureše vyplavat, aby jeho voliči prozřeli. Asi už opravdu jen vražda. A nebo další nahrávka, jak Bureš říká - ty moji voliči jsou ale pitomí ovce, takový jsem potřeboval. No jo, ale to by byla samozřejmě další lež, provokace, komplot, atd.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit