Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Musím se usmát. Slimáci vraždí své hostitele, od kterých dostávají dávky a autor se tu pohoršuje nad tím, že se to zdá Izraeli nenormální. Stačí se podívat do historie Izraele! Po celou dobu museli tvrdě bojovat s extrémní přesilou slimáků a dnes se jich slimouši bojí, navzdory nesmírné početní převaze! Od nich se učme jak zacházet se slimáky! Mají nejefektivnější armádu světa! Měli by velet obraně Evropy před ekonomickými uprchlíky a bylo by po problémů! Ideální, kdyby ve V4 nahradili slovenské zrádce!
  • „Pane rabíne, chtěl bych vás poprosit o zádušní mši za mého psa.“
    „To nepůjde, to budete muset zkusit u nějaké sekty.“
    „A myslíte, že by jim stačilo takovejch deset tisíc?“
    „Božíčku, to jste měl říct hned, že pejsek byl žid "
  • Co má Bibi N. proti Evropě? Že zrazuje svou kulturu, která vyrostla na základech judaismu a křesťanství - právě v Israeli! Že zrazuje kolébku, ve které byl počátek její velikosti!
  • Co k tomu dodat.Izraelský premier má pravdu.Soužití s muslimským obyvatelstvem je prakticky nemožné v míru.To co teď EU předvádí z migrací je praktická etnická,lidská a ekonomická sebevražda.
  • O zrůdnosti názorů evropských politiků i médií k politice EU svědčí také tento fakt, když Netanjahu vyslovil celkem pravdu o EU a média to potom pokládají za "přešlap". Zrůdný názor médií na Netanjahův "přešlap" nebyl ničím jiným, než jeho osobní a svobodný názor, který mu novináři pomlouvají. Jakoby svoboda slova v Izraeli, nebo kdekoliv jinde, měla být tabu. Už to zde bylo a je jenom dobře, že někteří politici podobné přešlapy dělají, protože potom lze očekávat debaty, ve kterých s ukáže, zda je něco na tom "přešlapu" pravdy, nebo ne.
  • Proč by Izrael nebyl podezíravý k některým zemím EU,které mu hází klacky pod nohy?Především Francie i Nizozemsko,dále i VB,které na svém území vřele vítají muslimskou migraci a ti zase brojí proti Židům v těchto zemích.Došlo to tak daleko,že se Izraelští stěhují do Izraele.Cožpak to v EU neví,že si vyhánějí pracovitou,izraelskou pospolitost a naopak,zaneřáďují si své země a tím EU muslimskými nefakčenky?Ale vědí to,ale nedbají...A právě na to EU dojede.
  • A představitelé EU nepochybně nebudou nijak vlídně pohlížet na důkazy, jak Netanjahu popichuje odpadlíky EU v otázce muslimské migrace, aby se vzepřeli i v případě politiky EU vůči Izraeli. Kdo tohle svinstvo mohl napsat?..
    • určitě zase nějakej židák.Za vším zlem hledej židáka.To už věděli naši předkové ve středověku....za veškerou lichvou,podvodem,křivárnou je jistě jarmulka a tak to je,co svět světem stojí.
      • ... hlupáku!
  • Krákora - já také čumím jako puk. Dnes 2. článek na tiscali a jen proimigrační, protižidovské a protičeské slovíčkaření. Uzavřeno, sečteno tiscali neotvírat, sbohem PS
  • Čumím na článek jako puk, ale nikde jsem se v něm nedočetl, co tak "třeskutého" proti EU vlastně ten Netanjahu pronesl... Nebo je to tak tajné, že se to autor ani neodvážil zmínit? Pravděpodobnější ovšem je, že to ani neumí přeložit.
  • co čekat od zas ra ný ho židáka....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit