Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ti pitomci musí přece zachránit republiku před rudým morem a proto se svých funkcí nevzdají. Asi jim budeme muset domluvit. Karabáčem.
    • akorát, že ten rudý mor jsou ODS a TOP09.
  • Chudák Kalous... asi se rozbrečím a nebudu do rána spát.
  • Kalousek je špína, to ví už každé dítě. *2*
    • A jak to dítě začne rozum brát, zjistí, že je to úplně jinak... *3*
    • A "tečka bečka" také!
  • To se dá čekat. Tak jako Zeman za pomoci svého přizdisráče a dalších poskoků z řad "bývalých" StBáků dostal pomocí sprostot a podrazů k moci, tak bude snaha špínit potencální konkurenty.
    • jestli je někde banda bývalých estébáků, tak to může být jen v ODS, to jejich chování tomu nasvědčuje. Zase mimo modrý vemeno.
    • Tečka, s r a č e k bečka !!!


      ps.
      A špína špinavá ze všech špín nejšpinavější špína!
      (a samozřejmě č u r á č í mládě!)
      • Tedy teď jsi zase zasadil ránu světovému imperialismu !!!
  • Koukám, co politolog to "génius". *1*
  • nechť vypadnou ti podvodníci a zloději co nejdřívé,Natropili tady už špíny dost,trojkoalice je ten největší hnus,který v této zemi vznikl a odklonila se od volebních slibů,zklamala voliče.Kdyby se předčasné volby konaly už zítra tak je pozdě.Konečně se ukáže,komu národ důvěřuje a komu dá své hlasy.Pani Nagyová,Nečasi,Němcová,Kalousku,díky a tahněte od valu.
  • Špína Kalouskovi nemůže absolutně vadit. Přežil už jí naprosto geniálně tolik, že se v klidu posadí opět do parlamentu. Že ho volí lidé, kteří musí vědět o padácích, casa, metylu, daních,restitucích, poničené republice, celkové morální devastace a mnoho dalšího a nevadí jim to je pro mně záhada a pokládám to za výraz Kalouskovy nezničitelné pošpiněné geniality.
    • Jo, on o sebe strach nemá a bude pro rozpuštění a Trautenberg klidně také. Budou na kandidátkách na prvních místech, Ale TOP ka má tuším 46 poslanců a z těch 44 už má šanci na návrat odhadem asi deset, ostatní budou obměněni a přijdou o peníze. Takže myslím, že volby budou až řádné, po této předběžné informaci, že Zeman s nimi žádné dohody péci nemíní, tak budou chtít dovybrat prachy až do konce volebního období. Ale zase Kalousek se Šláfenbergem je chtějí. Nezbude, než po nerozpuštění sněmovny okamžitě podávat jeden návrh na vyslovení nedůvěry sněmovně za druhým. Zde už netřeba 120 hlasů, ale postačí jen ta 101členná většina, co se sní tak oháněla Němcová. Nu zde pak mají i Kalouskovi nejvěrněší spolu s ním šanci se připojit k nedůvěře a předčasné volby budou pak později.. tak tvrdit to nemohu, ale nemožné to až zase tak není !!! A TOPku to tak rozebere na cucky....
  • Hloupost.Jaka spina - preci na vyhlasene spinavce nelze uz spinu vrstvit.Hnoji z obou stran se otresou a vyrazi smele ke korytkum.Kalousek zas jako medvedar bude recnic a pak na retazku bude predveden hloupy Karlik.Medved.Zamrumla pokyve se - nic jineho starec uz neumi a zaleze do brlohu kde ma nachystany med.Toto bude schema podzimu.Pomohlo by par facek vzduchem k recnikum leticich.To jo!
  • Vše,co se v naší zemi děje považuje většina z nás za šlendrián.To je ovšem všechno.
    Jen tiše přihlížíme,jakým způsobem potápí naši zemi středoevropského formátu,i když to tak nevypadá.Velkou měrou se podílejí na rozkrádání a rozprodávání republiky.
    Když už jsme u toho Babiše.ptal se někdy někdo,jakým způsobem zbohatl?
    Asi takovým jako každý jiný,kdo patří mezi horních deset tisíc.
    Valná většina z nich ( a možná i pan Babiš) měli dlouhé prsty v kuponové privatizaci a velkých privatizacích.Dá se věřit tomu,že lidem pohybujících se kolem privatizací,nemělo být umožněno získat privatizovaný majetek? To byla jen blamáž na nás obyčejné lidi.Ale skutečnost byla bohužel jiná !!! A takoví lidé jsou dnes voleni do parlamentu a do dozorčích rad strategických firem.Tedy,po pravdě řečeno,oni se spíše na tyto funkce cpou s okázalou nenažraností a MY jen zíráme,jak to ONI umí.
    Je čas na změnu,za kterou budeme stát všichni.Ale ne jako to bylo v 89.Tehdy moc dobře věděli,že lidi oblbnou a právě díky obyčejným lidem prostřednictvím Ježkoklausovské privatizace dostanou státní majetek do vlastních kapes.
    Volby nestačí.Vyjít do ulic,také ne.
    Jediným řešením jsou masivní demonstrace s cílem,přijmout zákony omezující politický vliv v záležitostech chodu státu.TUTO VÝSADU BYCH S DOVOLENÍM PŘENECHAL ODBORNÉ VEŘEJNOSTI,když člověk vidí,že politici jsou v této oblasti absolutní amatéři.
    POLITICKÉ VÝSADY vs. UPLATNĚNÍ VE VEŘEJNÉM ŽIVOTĚ alias politickou imunitu - POSTAVIT MIMO ZÁKON.
    Tyto změny nelze očekávat z politických kruhů a proto bychom se měli o ně začít zasazovat MY SAMI !!! *16*
  • I když to předpokládané špinění Kalouska může mít velice reálný podklad,tak pokud se bude za něho vybírat náhrada z ostatních lumpů,kteří se třiadvacet roků vystavují na politickém nebi v Česku,tak to nakonec může vyjít nastejno.Chce to protlačit k moci tvrdou levici mladé generace.Ta pak bude muset být ke všem lumpům,kteří se po komunistech prolhali k moci tak krutá,že vedle ní budou i komunisté padesátých roků strašné měkoty.Výběr ,v dalších volbách,ze stávajících politických lumpů,nám pro brzkou budoucnost zajišťuje státní bankrot a s ostudou opuštění stávajícího životního prostoru Čechů.
    • Co slovo, to "perla". Měl byste se s tou mladou levicí, katy a mučírnami odstěhovat někam do Koreje nebo na Kubu, nebo se vrátit do hrobu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit