Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Statistické údaje ÚZIS MzdČR jednoznačně  říkají,  že většina lidí (62% všech úmrtí v Česku) umírá na nemoci oběhové soustavy, resp. na novotvary (nádorová onemocnění).  

    Na nemoci oběhového systému, zejména srdeční infarkty a mozkové mrtvice, zemřelo  roku 2020  58.000 obyvatel - na kardiovaskulární onemocnění tedy zemřela více než třetina zemřelých občanů ČR (36 % všech úmrtí). 

    Druhou nejčastější příčinou úmrtí  v Česku jsou nádorová onemocnění, v souvislosti s nimiž odešla ve stejném období více, než zemřelých občanů ČR (27 896 osob, t.j. 26% zemřelých). 

    To je srovnatelné se 35 046  zesnulých v souvislosti (nikoli na...) se SARS, způsobený virusem 2019-CoViD - cca 35% všech zemřelých? 

    Ovšem je nutno konstatovat, že většina ze zesnulých v souvislosti s infekcí virusem 2019CoViD (nikoli tedy pouze na...) je oslabena další - jednou i více diagnosami, tedy nemocemi, významně oslabujícími organismus... 

    • Pracovníci ve statistice do statistiky úmrtí na Severe Acute Respiratory Syndrom  (česky: syndrom akutního  selhání dechových funkcí) v důsledku infekce virusem 2019CoViD  ale započítávají i běžná - statisticky logicky zdůvodnitelná úmrtí - a to také v populaci lidí vyššího věku- k nimž by došlo tak jako tak. Nerespektují slova pana MUDr  Silvio BRUSAFERRO. komentujícího nové epidemiologické údaje Italie (v Česku to nebude zcela jistě jinak): 

      "Analýzy, které provádíme, ukazují, že:

      - zesnulí pacienti jsou převážně vyššího věku - v průměru 81 let,

      80% zemřelých mělo zaznamenáno v anamnese více než 2 (dvě) diagnózy současně,  

      - a 60%  dokonce více než 3 (tři) diagnózy současně! 

      - naproti tomu u 2% zemřelých s potvrzenou diagnosou SARS a prokázanou  přítomnosti virusu 2019-CoViD  jsme žádnou další diagnózu, obvykle vedoucí ke smrti, nezaznamenali“.   

      Je na pováženou - že ČESKÉ STATISTIKY TYTO  ÚDAJE NEZOHLEDŇUJÍ - udávají jen počet zesnulých jako celek  - bez toho, aby  byla provedena diferenciace výsledků, podobná té, kterou presentoval pan doktor Brusaferro pro populaci italskou! 

      TAKŽE LZE ŘÍCI, ŽE ČÁST LIDÍ VE STATISTICE UVEDENÝCH JAKO OBĚTI 2019-CoViD  BY ZEMŘELA TAK, JAKO TAK - I BEZ TOHO RESPIRAČNÍHO SYNDROMU, ZPŮSOBENÉHO VIRUSEM 2019-CoViD!

      • a už zlehčování covidu , taková nevinná čínskoamerická hračka , ale evidentně fajzr očkuje jak divej , to kdyby to svinstvo samo vyprchalo . 

        Je síla že Antonín Janák se odvolává na statistiku , kterou okamžitě označí za lživou když se to holt nehodí do košer krámu .Antoníne chce to dom zrcadlo a jestli se můžeš podívat sám sobě do tváře.😎

  • Počet zemřelých s covidem-19 v Česku přesáhl 35 000. Ministerstvo zdravotnictví eviduje 35 046 obětí.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Jedná se za období téměř dvou let. Za stejné období počet zemřelých s politickými stranami v českoňsku dosáhl zhruba kolem 200 000 obětí. To je veřejně ověřitelný údaj. Z čehož logicky plyne.....POLITICKÉ STRANY JSOU ŠESTINÁSOBNĚ NEBEZPEČNĚJŠÍ A SMRTELNĚJŠÍ NEŽ COVID......toť holý nezpochybnitelný fakt......😯 každého straníka na čtyři roky do karantény izolovat od normálních slušných lidí.

    • lidové referendum v dějinách osvobodilo Barnabáše a ne Ježucha.(tady je vidět že se ten svět moc nemění)😎


  • Více než 35 tisíc obětí zdravotnického systému, nastaveného politiky aby generovalo co nejvíce nemocných a mrtvých s covidem. Proto taky nemocnice dostávají na covidová lůžka mnohem větší prachy než na běžná lůžka. Většina nemocnic je soukromých, motivovaných vlastním ziskem, takže ony dělají všechno pro to aby ty covidová lůžka zaplnily do posledního místečka, třeba i bezpříznakovými. Skolil vás infarkt, mrtvice či rakovina k vůli zanedbané péči (odložené operaci) nebo zabil jste se na motorce či jste se zastřelil svou legálně drženou zbraní a by u vás zjištěn covid? Šup s vámi do statistické kolonky úmrtí s covidem. A tak to tu u nás funguje.     https://www.seznamzpravy.cz/clanek/za-pacienty-s-covidem-je-priplatek-tyden-pece-prijde-na-temer-580-tisic-130239?fbclid=IwAR1f9y6m_fjBjkvpwV2X2CWv7r-P8_UhjvRmCQ7QjH3AtvOz5TDFwLxTtCs                                                              https://cnn.iprima.cz/den-na-jip-stoji-az-400-tisic-korun-pojisteni-za-cely-zivot-vycerpate-behem-desitek-hodin-50619

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit