Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bobling, ty jsi ale dámské přirození. Že tě maminka nevyčůrala. Jestli ještě žije, tak ji přeji hodně zdraví a aby tě denně rozbila tu tvoji hubu alespoň třikrát.

    • Sedlaku sedlaku. Podle tvoji reakce usuzuji , ze už jsi něčemu podobnému taky na něco podobného skočil. A to asi nejednou. Zdejší názor o tobě s jinými plně sdílím. Starý zoufalec  k ničemu , život promarněný a úplně prázdný . Nikde a nikdo tě nebere vážně , vlastně te nikdo nebere nijak . Už sebe s tím srovnej že to jiné nebude.  Jsi prostě ten , co vždycky tahá ta ten kratší konec.

  • Ale je tu i snaha o zneužití českého systému očkování cizinci - viz oznámení ČLK níže...

    • No jo , to nemůže bejt furt dokola americkej generál co končí v Afghánistánu misi a hledá upřímnou českou holku na zbytek života v blahobytu. Případně bohatá nevěsta hledající blba , pardon ženicha , kterýho rovněž zahrne pokladama. Stačí poslat pár tisíc dolarů na clo , poplatky , nějakou tu jistinu a pak už jenom naslouchat cinkotu zlata a šusteni milionu dolarů. 

      Musí se to taky trochu obměňovat ty témata. Slušný šméčko ve zdravotnictví rozjel myslím naposledy dnes umírající Janoušek. Ty jeho karty myslím IZIP nebo tak nějak , to mělo úroveň. Čest jeho památce. Věčná škoda že mu jeho zdravotní problémy nedovolí jeho ušlechtilý projekt dovést do konce. On a Pepík Šťáva , dva giganti co vejdou do dějin českýho lékařství. 


  • Koronavirová hysterie graduje, aby vyznavači koronavirové věrouky mohli dál zpřísňovat nesmyslná restriktivní opatření. 

  • Nezpochybňují tento nebezpečný vir, hlavně fandím naši zdravotníkům při boji s tímto ksindlem. Hlavně, aby konečně dostali ty odměny, co slíbil největší ekonom. K tomu článku jen dotaz, která je to varianta a podle koho.   Děkuji

  • KIMCID

    https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/dansko-pozastavilo-ockovani-vakcinou-astrazeneca-kvuli-zprav/r~6b89d70c825811ebbdfd0cc47ab5f122/?fbclid=IwAR2qZ2Az1BUjsX-IW7PHsEotYJICvAFQSr9L55L9-GPgmTemMLEJgxuEdVk

  • Mimo téma...

    Když se dívám na videa na kterých strážníci mětské policie sráží na zem občany, kteří si odmítají nasadit roušku, "pacifikují" je dají jim pouta a převezou na služebnu - to vše před zraky malých dětí napadeného/ napadené...

    O děti se pak nezajímají...

    A v poslanecké sněmovně se bude, kvůli 2 odpíračům roušek, stavět jakási plexisklová bariéra...

    Na ty nikdo nezasedne a nenasadí jim pouta...?!!!



    • Milostivá , už viděla městskou švestku v tom baráku , jak mu parlament říkaj ? Ty tak se vometat kolem popelnic. Do takovýho nóbl tfujtajxlu tohle nesmí ani nakouknout.

  • Pro Babiše je vzdělání víc jak lidský život! Proč se přednostně očkují učitelé před chronicky nemocnými? Je život míň jak vzdělání?

    • Tito naočkovaní učitelé jsou doma u počítače a nehrozí jim žádná nákaza. Jde o zase jen o další babišovskou lumpárnu v rámci budování covidové totality.

      • A naočkovaný důchodce bude prosím pěkně kde ?;Toho asi někdo nutí poflakovat se po ulicích , účastnit se demonstrací , 5x denně opruzovat v obchodech , vošmatávat tam zboží , chrchlat tam na všechny a všechno , prostě aktivně žít. Jestli by měl sedět doma na pr.... a nevylejzat jsou to právě důchodci. Kontakt s venkem v pohodě telefon internet atd.. Nákup co nejvíc omezit , případně donos domů před dveře , bezkontaktně. Býti touto skupinou , dělám to přesně takhle. Dokud nebude vakcíny dost pro všechny , musí se to selekovat. A jsou potřebnějši než důchodci. Sorry jako.

        • TheGGG

          rozhodně nejsou důležitější učitelé co stejně nebudou učit, nebo komedianti a papaláši. Očkovat se má podle míry rizika pro danou skupinu... tedy staří a nemocní a skutečně důležité profese jako záchranáři.

  • Lékaři i dalěí pracovníci, poskytujjící zdravotní péči, by měli věnovat pozornost oznámení, že jsou zaznamenány případy, kdy se na pojišťovnu Kooperativa obrátili „klienti“, cizí státní příslušnosti, kteří předložili pojistné smlouvy „Komplexní zdravotní pojištění cizinců“.

    Uvedené pojistné smlouvy však Kooperativa nenabízí/nenabízela a tedy ani nesjednává. Jedná se o napodobeniny smluv naší pojišťovny, včetně loga, razítka apod.

    Osoba, která tyto fiktivní pojistné smlouvy „sjednává“, inkasuje pojistné v řádek desítek tisíc Kč. Jedná se o podvod na „klienty“, resp. zdravotnická zařízení, u kterých by došlo k ošetření na základě fiktivně sjednaného pojištění.

    V případě, že by se na kterékoli zdravotnické zařízení  někdo obrátil ohledně uvedeného „pojištění“, prosíme, pokuste se získat od dotyčných „klientů“ veškerou dokumentaci, zejména kopii smlouvy, jméno, příjmení a telefonický kontakt.

    Neprodleně pak prosíme informujte Kooperativu, Úsek bezpečnosti, Odbor vyšetřování a prevence (e-mail: prevence@koop.cz).

    Sdělil Bc. Jan Soukup, Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group

     

    • Co to tady zase meleš dědku za cancy ? 

      • Pouze cituji Bc. Jana Soukupa z Kooperativa pojišťovna, a.s. - o případech, kdy se na pojišťovnu Kooperativa obrátila zdravotnická zařízení s požadavky „klientů“, cizích státní příslušnosti, co předložili údajné pojistné smlouvy „Komplexní zdravotní pojištění cizinců“ - pochopitelně zfalšované. 

        Tyto zfalšované pojistné smlouvy „Komplexní zdravotní pojištění cizinců“ - jim poskytli "náboráři" na území mateřských států. 

        Toto varování považuji ve vztahu k možnému zneužití současné očkovací kampaně ukrajinskými, běloruskými i ruskými gastarbeitry za více, než důležité!

        Sami si zdravotní pojištění neplatí a zneužívají systém  české zdravotní péče - když na očkování nárok nemají - snaží se ho získat těmito zfalšovanými dokumenty.  

        A vymáhání nákladů za jim poskytnutou zdravotní péči je téměř nemožné ! ! !

        • A to má jako bejt nějaká horká novinka ? Starší než ten Metuzalém. Na vině je pitomá česká legislativa a všechny vlády od toho vašeho slavnýho manžestrákovýho roku 89. Někteří to ještě dovádějí k dokonalosti tak , že když už v CZ zaseknou sekeru hluboko , vycestují zpět do stepi , vymění si doklady a hurá do dalšího kola. Co to má společného s teď zrovna očkováním mě tedy pořád nějak uniká. To je obecně podvod na zdravotní pojištění jako takový. Probíhá trvale už víc než 30 let. Nikdo nemá zájem s tím něco dělat. Takže to někomu prostě vyhovuje. Asi tak.

          • Jó, jó  - myslíte kolegu, jménem Metúšalah (הַנעָלָה), asi...

            Jó, jó - pořád se něco děje...

            A oni  ti cizáci se cpou do očkovacích center a nechtějí se nechat vyhnat. Mávají kolem sebe těma falešnejma lejstrama a tvrdí, že "mají nárok"...

            ---------------------------------------------------------------------------------------

            Ale podle slovního spojení"...manšestrákovýho roku 89..."  je už jasné, za koho ten Bobling "kope"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit