Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • " Zmínil azylové řízení na hranicích, zabránění volnému pohybu nelegálních migrantů na území členských států, snahu o lepší ochranu vnějších hranic EU či spolupráci se třetími zeměmi v potírání nelegální migrace."

Fiala má naprosto nové, geniální nápady, které nikdy nikoho zatím nenapadly. Něco jako když dříve pravidelně missky uváděly, že jejich největším přáním je světový mír. 

Bylo běžné, že když někdo v diskuzích na iDnes nebo Seznamu napsal, že by se měla neleální migrace potírat, tak byl vymazán a zabanován a jeho příspěvek označen jako "nenávistný".  Jak se tenkrát EU obula do Maďarska, že si dovolí stavět pliot proti nelegálním migrantům. 

U mě je neštěstí, že mám dobrou paměť. To mnozí voliči nemají. Škoda

• Volský zápřach ze Strakovky něco jiného říká (jasně dopředu nesplnitelné věci - jen pro vytlučení politických populistických bodů) a něco jiného chce. Podobný princip při  plácání používal i neosvícený podnikatelský politik a gr.zl Babiš. Účelové lži pro veřejnou spotřebu a v kuloárech opačně - prosazující bez mrknutí oka i kdejakou nemorálnost. Miloš Zeman jednou řekl, že politik musí umět věrohodně lhát. Možná že měl pro některé případy pravdu. Potom ale je politika pouze pro bezcharakterní bandu kořistnických sv.ní. Politikové mají být pod trvalým tvrdým dohledem občanů a měli by konečně nést odpovědnost za své činy. To se dá realizovat peticemi a referendy, jejichž výsledek by měl personální, trestněprávní a finanční dopady. A kdopak že prosazuje odpovědnost politiků, soudců, advokátů včetně jejich odvolatelnosti ? Pouze Okamura. Proto s ním silnější strany nechtějí koaličně fůzovat. On sám je i případ. Je těžko uchopitelný. V opozici by asi byl, i kdyby měl 25 % hlasů voličů.

S nositeli názorů z opačného politického nebo intelektuálního břehu nediskutuji a s gustem je ani nezačínám číst. To by bylo už smysluplnější vyrábět náboje se střelou zasunutou špičkou do nábojnice.

•    "Nikdo podle Morawieckého nerozumí solidaritě lépe než Poláci a Češi. Obě
    země přijaly v přepočtu na počet obyvatel nejvíce ukrajinských
    uprchlíků, ukázaly opravdovou solidaritu a vzaly na sebe břemeno ve
    snaze zamezit humanitární katastrofě, míní."

Juzku Juzku.Nevíš o čem mluvíš.Solidaria je, když lidi sponálně mezi sebou vyberou peníze na dobrou věc. Neuvěřitelná lumpárna a zlodějna je když ti naši loupežníci v Praze  za bílého dne rozkádají naše veřejné peníze.Které místo do nemocnic, škol, výstavby silnic proudí do Kyjeva.A tam přibývá nových BMW, Audin,Mercedesů. S němi se pak UKáčka producírují u nás.Toto není solidarita.To je opravdová veřejná zlodějna.

• On je ten náš "fialový hnus" takový Maďar v kukuřici. I když jsem si vědom toho, že jsem, ač nerad urazil řadu Maďarů 

• Řekl Fiala???
    Tak to je jistě pravda svatá. Je to úžasný premiér, na kterého musíme být pyšní.

Nikdy mě nebyl moc sympatický Kája Mařík ani Mireček Dušín. A tenhle politolog je vzorem všech ctností. Tedy co se dají koupit za peníze. 

• Fiala a Morawiecki u pisoárů. Skvělé foto.

• KIMCID

Taky budou posílat do Ugandy jako UK?

• Kousek vedle. Do Rwandy. 😛

• KIMCID

jj sekl jsem se

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit