Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • se mi nelibi:

    Pepíček (inkognito)
    Chcípni hajzle komunistická !
  • No nevím co je to tzv."totáč",ale vím jedno že je to od roku 90.Tak žijem v totáči a čekáme na smrt.To je skvělé.Stálo to za to cinkání v 89 ?! odpověd zažívá každý slušný člověk.
    • TOME,to snad neni pravda.Pisete nesmysly a sam jim verite,je mi vas lito.Mozna za neiformovanost nemuzete,ale zeptejte dnesnich 60desatniku,pak budete chytrejsi.
      Jeste k Totaci-povinnost pracovat,zajistena zdravotni pece,duchody-penize na ne rozkradly
      vlady po 1990,zadni bezdomovci a tak mohu pokracovat dal.Pravda chybelo volne cestovani
      a banany.
  • Bezdomovec je hlavní produkt kapitalismu! Až se odstraní kapitalismus, zmizí i bezdomovci!
  • ti ministři jsou jeden blbější než druhej.Copak jim ty jejich nápady někdo věří ?
  • utřel jsem si slzy,jež se mi vkrádají do očí.Systém,který terorizuje a buzeruje slušné lidi si odsouhlasil další pitominy. Což tak nabrat dalších 1 000 úředníku aby sepisovali ty,kterým ten systém na tu ulici pomohl (na to je však třeba opravdového odborníka,to nemůže vymyslet žádný malý blbec) *16*
  • Další a další vydávání peněz z kapes ostatních.. na nové a nové dávky nemá dlouhodobě smysl, pokud to nebude v systému " něco za něco". Je třeba, aby politici našli odvahu, protože to je stejně jejich nezodpovědný výsledek dlouholeté "práce" v myšlence, že s cizího krev neteče, hlavně když máme plná koryta .. a stát celkově přiznal zas svoji odpovědnost s vědomím a uznáním, že lidi nepotřebují ani tak stále a stále nové žebračenky, ale je nutné jim dát práci ve státních pracovnách a vývařovnách i s možností "podnikového" ubytování na "stravenky" včetně "závodního lékaře", stejně, jako tomu bylo běžně dřív na stavbách a ubytovnách pro dělníky, družstev i jinde,.. kde slovo bezdomovec bylo pojmem skoro až na vyjímky něčím neznámým..Vyšlo by to ve výsledku levněji a lidé by mohli žít jako lidé a ne jako nedůstojný odpad společnosti. Nevěřím tomu, že by se na to nenašly peníze i lidi a stejně tak nevěřím tomu, že by se nenašla občansky a obecně prospěšná práce, nemluvě o tom, že i správa státních výroben, družstev v zemědělství, malovýroby a potravinářství, "služeb obce" s daňovou a jinou zvýhodněnou podporou státu.. by mohlo společně nastartovat další zaměstnanost a tím i peníze pro lidi. Když si nepomůžeme sami, tak nám nikdo nepomůže a peníze jen tak zadarmo taky nedá. Ten kdo nebude chtít dělat vůbec nic, ten taky dostane na obci jen vodu,chléb a může jít tam, kde mu ten jeho "svobodný styl" bude někdo sponzorovat a nebo prostě přijme pomoc státu, což bude znamenat nástup do práce za určitých podmínek do doby, než si sežene něco jiného či lepšího a to bez rozdílu rasy a vyznání a příslušnosti . ..Mimochodem družstva i jiné kooperace a podobné formy.. na vesnicích i malých městech vznikají poslední dobou hodně v Německu, akorát tomu říkají malinko jinak, ale princip i podpora státu je zhruba podobná a precizněji i adresněji vypracovaná, aby se toho nezneužívalo a vše mělo jasná pravidla hry.. a přitom ta země má výsledky, takže nikdo nemůže tvrdit, že je to výmysl komančů a socialismus, jak za totáče..
  • ...jediným spolehlivým plánem je nahradit kapitalistický systém spravedlivějším. Jiné cesty není. Příkladem nejen ekonomiky u nás a ve světě je i připravovaná agrese proti Syrské arabské republice.
    Smrt kapitalismu!
    • Chcípni hajzle komunistická ! *11*
      • Pepíčku, ty nás jednou přivedeš do maléru! Řekni doma tatínkovi, ať tolik nepije a podívá se na kalendář! Kolo dějin se pootočilo!
  • Pro Honza.Kdybys s uvedeným přišel hned po údajné revoluci ,tak jsi mohl mít nějaký úspěch.Dnes je touha většiny národa,co nejkrutěji odporážet ty,kteří se po komunistech prolhali k moci a znárodńovat veškerý majetek jejich rodů.Pravděpodobně si na další půl století pořádně začestprácujem.Takže tvé heslo je pouze mlácením prázdné slámy.I když i já bych ještě dnes dal takovým komunistům jako je Ransdorf jednu násadou od krumpáče po hubě.Ale je bohožel tolik větších lumpů v jiných politických stranách,že se s uvedným nebudu namáhat.
  • Miloš jedná s Ruskem o vyčlenění kousku země na Sibiři.
    • Budou tam pohřbený.
      • Kchárl ale ne, ten má svou hrobku a "stěhuje" se prý příští měsíc!
  • Nechtěl bych být bezdomovec v ČR. Vy tady jídlo pohřbíváte.
    • Tak si exhumuj nějaký hrob a nabašti se, kanibale! Cikáni se nezpopelňují, tak dobrou chuť!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit