Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A bude jich čím dál více a přinesou s sebou svou kulturu a svůj způsob života a naše zákony ctít nebudou. Řídí se svýma nepsanýma zákonama stejně jako mají dnešní menšiny u nás žijící. Jednoho dne nás převálcujou a nám nezbyde ani ten pohled, možná jen vzpomínky na to co naši předci dlouhá léta budovali a co jsme my za krátkou dobu dovolili zničit a pohřbít .
  • Česko se potýká hlavně s tím, že podmínky u nás jsou pro tyto vyjmenované příznivé, kdyby totiž nebyly, tak by se tu nikdo dlouho "ohřívat" moc nechtěl, ale proč by ne ?.., když lidi z Česka jim to ze svých daní, státního rozpočtu a na úkor svůj, svých rodin i zadlužené budoucnosti zaplatí a zbytek něco málo raději dá i EU, aby vše zregulovala tak, aby toto "překladiště" toho co oni ve své zemi nechtějí zůstalo stále v "ostbloku" a pojistili si to ke všemu různými smlouvami o "lidských právech a diskriminaci",aby měli mmožnost i našim ůřadům, když tak zavřít tímto "ústa",samozřejmě však s jejich vynucenou vyjímkou, že oni si chytře tento "civilizační přínos" už do své země jen tak lehce nepouští, aby nemuseli tyto brát do součásti svého rozpočtu, protože setsakra ví kolik to stojí živit statisíce lidí, co jsou jen na jídlo, živení, bydlení, kriminalitu, sociální i náboženskou nestabilitu či dokonce občanství a volební právo.. a nedej bože i na vyplácení v důchodovém systému, ačkoliv do něj tito nic a nebo skoro nic nedali, když se sem někteří dostanou často nemocní či kolikrát ve věku cca 40-50 let.
  • Zkusme se poučit !!!
    Na Slovensku to řeší:
    1) zpřísnit podmínky pro pobírání pomoci od státu
    2) nárok na ni by měli mít jen lidé bez přestupků a ti, kteří se zapojí do veřejně prospěšných prací
    3) snížilo dávky už v roce 2004
    4) neznalost jazyka (češtiny) a našich zvyklostí se neomlouvá (povinnost pro začlenění)
    • všechno je to zbytečně složité,stačí to naházet do pecí,vždyt je to úplně zbytečný živočišný druh parazitů
  • Poděkujme této trojkoalici za genocidu čechů. *10* *16*
  • všem cikánům dostatek plynu *1* ,at se neperou a nepředbíhaj a pak šup do pece,arabáči,negři a rákosáci ven,nebo do plynu s cikorkama
    • ty by si šel po nich na řadu
  • Hlavně je proboha nezačleňovat mezi normální pracující lidi, protože pak už fakt nebude mít kdo dělat a odvádět daně, protože s nima se v jednom baráku nedá žít. Vím o čem mluvím, měli jsme jen jednu jedinou romskou rodinu v baráku a bylo to o nervy a někdy i o život. Teď tam bydlí tři rodiny ukrajinců a pohoda.
  • Přivezou Vám dárečky, těšte se! Někdo přiveze žloutenku, jiný TBC, další svrab a možná pravé neštovice. Už Vám nebude nic chybět, neboť toto je to poslední co nám scházelo. Myslím ty neléčitelné kmeny nemocí, jejichž statistika se před občany tají, Já vím co bylo v plicní léčebně Janov, či v karanténě léčebny v Dobřanech, když tam museli policisté cizinecké jezdit zjišťovat totožnosti přivandrovalců.
    • ... uniká mi smysl tvého plkání
      • Mám rád tradice, a proto na Štědrý večer raději zůstanu u klasiky. Kapr je kapr, tomu ostatnímu exotickému dám tedy šanci.
        • ... ptal se na to někdo?
  • Kdo příliv cizinců a neintegrované romské menšiny uživí, kdo zajistí bezpečnost původnímu obyvatelstvu, kdo bude platit uvedeným jejich lékařské ošetření, kdo bydlení? Kolik budou muset mít uvedení odpracováno let při nároku na penzi. Ubíráme se do pekel vážení daň. poplatníci, včetně našich potomků. Ano je to politický záměr přesunout problémy jinam. Již si nejsme soběstační skoro v ničem, tak problém ještě zvýšíme přivandrovalci. O důvod víc proč volit extémisty.
    • Jo, jo, měli jsme monarchii, která s trochou reforem se mohla stát středoevropskou konstituční monarchií jako je Velká Britanie. Monarchii jsme si vlastní blbostí rozbili tak máme co jsme chtěli.
      • Neměli jsme kolonie, nikomu v tomto ohledu nic nedlužíme tak ať jdou emigranti o dům (stát) dál.
      • Jsi blb, podívej se jak se národy VB snaží odtrhnout, Irové, Skotové i Welšané, tak nepindel hovadiny trotle.
        • Rudoprdélníček se ozval!
  • Pro František.Komunisté přebrali cikány jako kočující lidské stádo ,povětšině se živící zlodějnou.Přesto z nich udělali usedlé občany,kteří se museli živit vlastní prací.I tato převýchova cikánů stála nějaké finanční prostředky,ale byla pro společnost krokem dopředu.Po údajné revoluci,když se prolhali k moci zločinci z OF a takzvané Charty,tak museli vše dobré po komunistech přeorat.Proto sem začali tahat cizince,aby cikáni neměli práci a byla co největší cikánská ruka natažena do státní pokladny.Protože cílem těchto vlastizrádných lumpů bylo udělat z naši země kolonii Západu,pod názvem Česko.Díky troubovitosti obyčejného českého blba,se jim toto dílo úspěšně daří a už jsme na pokraji státního bankrotu.Všechny tyto vlastizrádné lumpy bude třeba odporážet na katovských mučírnách,tím nejkrutějším způsobem.Aby se pak darebáci,ještě za sto roků.politice obloukem vyhýbali.Tak měli slušní lidé prostor položit základ pro důstojný život budoucích generací.Což zatím obyčejný český blb nepochopil.Proto je mu třeba ,jako léčbu,nasadit takovou dietu,jakou neměli ani vězňové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.To co se doposud děje,že se na debužírování obyčejného českého blba stát dluží,s tím,že to v rozkradené,rozprodané a astronomicky zadlužené zemi,buudoucí generace,dluhy snadno zaplatí,to musí skončit.A to i za cenu,že až se dostane mladá generace k moci,tak nechá obyčejného českého blba důchodového věku pomřít hladem.
    • Jaroslave já souhlasím s tím že revoluce a obsazení kotelníků ve vládním čele bylo nešťasné, slušně řečeno! Jenom ta cikánská banda plně sneužila možností které nabízela ta banda blbců obsazena v poslanecké sněmovně, senátu a ministerstvech! Jednu věc si ale pamatujte pevná ruka zákona byla bez pravomocí a pracovala zmateně! Nepotkal jse v noci po roce 89 policajta na ulici a vlastně ani hlídku v autě, tento stav trval nejméně dva roky!
      Tu druhouvěc že nejlepší ministr financí tady byl končil nedávno jako rozpočtář, tato banda si ho držela i po roce 89, jeho působení bylo dlouho před rokem 89 je nevím hned to, vím Pan Janota. Myslím si že bez Pana Janoty by tato banda udělal z republiky dávno Bangladéž.
      Do dnes trvá že raději úředníci udělají ústupek cikánům než žít ve strachu z jejich jednání, byl jsem tomu svědkem nejednou a dokonce i na STK.
  • Pro František.Já jsem ,za komunistů viděl cikány pracovat a poctivě.Ty povaleče z cikánů vychovali ti lumpové,co se po komunistech prolhali k moci.Ty by bylo třeba odporazit víc než nějaké cikány.Kdyby se nedělal kapitalistický svinčík,tak dnes zase makali cikáni všichni.pouze by se jim změnilo to,že by byli nuceni si vyrábět tolik potomků,kolik dokáží svojí prací uživit.
    • Jaroslave to já jsem viděl také ale! Má to své ale, byl zákon na práci, nebo §53 porušení pracovní kázně, A jako absence, příživa. Hlavně pevná ruka zákona, kontrola občanky v době pracovní doby a podobně, nikdo by se s nima ne s r a l naloží je do auta zavezou k lesu a dají výprask! Kdyby tento druh práva byl funkční i dnes, pracovala by i většina cikánů bílé barvy pleti čechů! Režim před rokem 89 je opravdu naučil, nebo lepe donutil, dnes jsou to tu lázně!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit