Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlasování přeci nemůže vyjít. To si spočítá každý. Jsou to jednoduché počty. Jediné řešení je na ulici.
  • Já jsem volič ČSSD, byl jsem jím vždy a budu a neodradí mě, keci pár pitomců, kteří tomu nerozumí. Tato zlodějská, tak zvaná sředopravicová vláda musí jít, nekompromisně do pr*ele i se svim vyčůraným a zlodějským presidentem Klausem. Vv zase jen kalí vodu, aby se zviditelnili, opět lžou. Snaží se co nejdýl udržet u koryt. Držím palce ČSSD aby svrhla tuto vládu, ale to by jim museli pomoci srabýci z Vv, ale Ti to neudělají, protože při předčasných volbách, by lidi poslali Vv do pr*ele taky.
  • Komedianti, šašci, podvodnící a kolaboranti - to je celá sociální demokracie. Po kolikáté už budou hlasovat o nedůvěře, i když vědí jak ta fraška dopadne? Ale předvedou se a nic je to nestojí a něco dělají pro obecný lid. Že jim to ještě voliči neprohlédli. Hlavně ta křivá huba Zaorálek, jak on je vždycky spravedlivě rozhořčený. V příštích volbách to asi "pravice" má spočítaný a co se změní? Nic, nastoupí záloha pravice, sociální demokracie. Nějaké kosmetické změny, systém pojede dál.
    • Mas pravdu!
      Muj nazor je,ze ODS-CSSD je jedna a tataz strana.
      Ani jedna z techto stran neni pravicova,ani levicova.Tato kriminalni spodina se takto pouze nazyva.Tyto subjekty nesou hlavni vinu na totalnim rozkradeni a zdevastovani naseho statu!
      • A přeci je lidé již dvacet let volí protože myslet bolí,Jen houšť, ještě bych dal spotřební daň na kosmetiku, tam taky tečou velké prachy
  • Bez výstavby dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení těmi nejkrutějšími katy, se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku,pořádek neudělá.
  • Návrh pro Kalouska: Chcete ušetřit 1 miliardu na výdajích státu?
    Zrušte senát (ten v současné době přímé volby prezidenta ztrácí opodstatnění) a snižte počet poslanců na polovinu - 200 poslanců na 10 mil. lidí je přepych
    Další úspory va výdajích - vzhledem k výši poslaneckého platu si přestaňte vyplácet náhrady na vše na co si je vyplácíte *7* *7*
    • souhlas a Kalouska s Nečasem hnát s tou svojí bandou pryč
  • ČSSD jde hlavně o to nahradit lumpy z ODS,lumpy ze své strany.Tady nejde o obyčejné lidi.V tomto případě jde jenom o koryta politických lumpů.
  • pro Petra ..
    příklad si můžeme vzít z Islandu mimochodem o tom nikde raději nepsali v takové demokracii žijeme jen pro obrázek! Tam vytvořily vládu profesionálů udělali takové zákony, aby nikoho ani ve snu nenapadlo nic rozkrádat a když ano tak všechno vrátíš a půjdeš bručet až zčernáš.. atd atd. je toho moc, abych to tu rozepisoval. A podívej se kde jsou teď mimochodem je to už 2,5 roku, co se tak stalo, teď nemají žádné dluhy a ekonomika jim jen vzkvétá. Nesmíte věřit všemu, co se napíše v tisku a řekne ve zprávách, kdo myslíte že to ovládá? Zase jen ty pras... u koryta co tam jsou teď!
    • Tak to by bylo krásný ale myslím že je pozdě, není vůle něco takového dělat. Naše korubčně demokratické prostředí těm politikům vyhovuje, kdo by to dělal, proč, budou jen slintat hlavně ten i. d. iot Sobotka ale nic nevymyslel! Je to opravdový i. d. iot už to tady bylo když byl min, financí a jen se rozkrádalo a tunelovalo. Ten ať jde do pr d e le, blb. Proč jen rozdává, proč nepošle cikány zametat ulice uby jim nebylo líto že mají peníze jen zadarmo. Nám nikdo nedá. Takovou politiku by uměl každý i. d. iot jen rozdávat ale vytvářet?
      Proč zvyšovat daně ať seberou všem manažerům ve státní zprávě 50% platu a těm co mají statisícové platy snížit na padesát tisíc. Kdo z pracujících má takové platy, snad ani ne u vysokých pecí. Všichni kradou na ministerstvech s tím ať něco začne dělat.
  • Když byl Sobotka ve vládě, uměl jen rozhazovat a dělat dluhy *12*
  • Lidé už jich mají dost!
    15.3.2012 je plánované shomáždění na všech velkých náměstí v ČR. hlavně ale na Václavském nám u sochy sv. Václava.
    Cíl: Svrhnout tuto zkorumpovanou zločineckou vládu!
    čas: 17:00
    Informujte o tom všechny.
    Díky K.
    • Příjdem, a bude nás víc než dvacet ???????? Ostatní půjdou na pivo nebo na seriál v TV
    • Kopyto, až svrhneš vládu, co dál? Vezmi si chlup na dlani, když tam není aneb kde nic není ani smrt nebere. Bourat umí každé kopyto, ale něco vytvořit, to je už horší.
    • Navrhuji svrhnout pana "K". Termín: Jakmile se přizná kdo je. Howgh!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit