Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hned pátrejte jaké máte a kde kořeny, zajímejte se zda nejde o majetky vašich předků a domáhejte se svých práv!
  • No konecne z nich vypadlo neco rozumneho. Ze to ale trvalo! Ted je otazka, jestli to projde. Na tom pochopitelne tunelari zajem mit nebudou a budou se branit zuby nehty.
  • S tím naprosto souhlasím.
    • Na to máš právo, hňupe!
  • Mně by spíš zajímalo jak to má oranžový soudruh Sobotka s tím majetkem OKD. A co ostatní oranžoví soudruzi? Neměli by nejdřív sami zveřejnit co a jak nabyli?
  • Tato země je bohatá a velkorysá, tak vraťte církvi majetek ať nemusej přijímat špinavé peníze od majitelů kasín. Jo klidně máte moje povolení.
  • Oranžová odnož komunistů, ČSSDKSČ myšlením stále věží v 50.letech minulého století a chtěla poštvat primitivní závistivce proti restituentům podle hesla "ať sousedovi chcípne koza". A to si snad oranžády představují, že závistivci na "lidovém shromáždění" budou rozhodovat o tom co církvi patří či nepatří? To je snad věcí soudů a ne závistivé lůzy.
    Co takhle, kdyby členové ČSSDKSČ každý zveřejnil svůj majetek a doložil jak ho nabyl?
    • O jakých restituentech to mluvíte? V případě římskokatolické církve se o žádné restituce nejedná a ani jednat nemůže. Brání tomu existence zákona č. 308/1991 Sb., resp. rozdíl mezi veřejnoprávním charakterem zestátněného církevního majetku s omezeným právem dispozice a právem volné dispozice, resp. ryze soukromým majetkem církve po 15. dubnu 1992, resp. 20. listopadu 1992. Pokud jde o soudy, ty mohou vstoupit do hry až ve chvíli, když dojde ke sporu. Tedy ve chvíli, když někdo nárok církve (či konkrétní církevní instituce) zpochybní. A zpochybnit ho může jen tehdy, bude-li nárok zveřejněn. A jelikož je v první řadě v zájmu církve, aby v budoucnu její nároky nikdo nezpochybnil, je žádoucí, aby se vše projednávalo pod veřejnou kontrolou. Takže v čem je vlastně problém?
    • Jde o to,aby jim nebylo vydáno co jim nepatří,tak co sem pletete nějakou závist,kdyba za Vámi přišli at jim vrátíte pole nebo barák jen tak,že to chtějí asi by jste se kroutil co....
      • Hm, a to má kontrolovat kdo? Jestli restituent požaduje vrácení majetku, musí doložit, že je vlastníkem. A ve sporných případech o tom rozhodne soud. Můj barák ode mne nikdo v restituci požadovat nebude, protože jsem ho získal po rodičích, kteří ho vlastníma rukama postavili. A pole žádné nemám. Ale možné jde o to, že někteří oranžoví soudruzi "privatizovali" to co bylo ukradeno církvi a teď se bojí, že to budou muset vrátit. Anebo si dělali zálusk na fary, že by si z nich vytvořili stranické sekretariáty. A na církevních pozemcích by si udělal golfová hřiště.,,
    • Opět jen tupost a hlupáctví hrubého zrna. Pokud nejsi potentát nejlépe katolické církve, prznění chlapečků ve jménu boha jim tedy prochází jen to fikne, pak to budeš platit stejně jako všichni ostatní. Ale né restituce, jak si v zaslepenosti pravičáckou demagogií namlouváš, ale zlodějský církevní veletunel. Inkasovat budou i nové církve které neexistovali, tak jaképak restituce hlupče? Mimochodem, o závisti vždycky začínají notoričtí závistivci podobně podle onoho jak zloděj křičí chyťte zloděje.
      • Ses nějak rozjel, soudruhu soudruhoviči soudruženko.
  • Tak ať to ČSSD klidně zveřejňuje, když to zveřejňovat chce. No né?
    • Typické, tunelová zlodějina jak prase a nestydatost pravičáků nemá meze. Ať si to zveřejňují nám to může být naprosto lhostejný stejně jako všechny zveřejněné lumpárny. Ale jen do doby než budou oprátky na krku. To pak budeme kvičet jako podsvinčata.
      • Kdyby levicaci-fasisti nekradli,tak by zadne restituce nehrozily!
        Me take vadi,ze ty kradeze za tu zlodejskou spodinu mam platit!KSC+CSSD+ODS ma nakredeny dost velky majetek,tak at se jim to sebere a z toho zaplati.Popripade clenove techto superstran by meli tez platit!
        • Nějak jsi zapoměl na krále lumpů a zlodějů TOP 09. Ty jsi tolik hloupý, že nemá žádný smysl s tebou diskutovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit