Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zloděj křičí chyťte zloděje.
  • Pokrytečtí socani, vraťte podvodně restituovaný Lidový dům lidu !!! Nemáte s původní ČSSD vůbec nic společného - jen ukradnutý název.

    Po listopadu se jediná, tradičně husitsky loupeživě založená, na feudálním, dědičném, třídně nenávistném kádrovém principu konsolidovaná a „jediná vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými „disidentskými“ zálohami, za účelem udržení své reálné moci, leninsky strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu soupeřící: 1) „revoluční a uvědoměle třídní“, přízemní užiteční idioti zůstali v KSČM a odborech, aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc, 2) mazanější hajzlové pokrytecky „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD, 3) nejcyničtější svi-ě založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací agentury a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní a zamindrákované partaje, ani „levicová“ křídla v šovinistické, izolacionistické a kleptokratické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak žlučovitě prskat.
    Není to sice vůbec žádná Havlova zásluha, ani jeho objev, ale „nepartajnická politika“ (podobná advokacii) má paradoxně reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to celosvětově.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    nebo: http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
    • ale jdi ty pitomo, co to blábolíš ! :-))) sniper
    • cos tím chtěl říct? Ten text je složitý a při tom stejně bezobsažný, jako montážní návod na polskej nábytek ... *3*
      • sniper má pravdu. Kdo dokázal vychodit alespoň základní školu tak pochopí co tím chůtěl říci.
  • Nečas už jen mlčí.Ví, že už je to všechno v pr@eli a bude veliký průšvih....dívám se z okna, ale je tam dnes nečas.
  • Volím pravici,jsem však pro vydání Parkanové
    • nám je oslíku úplně jedno koho budeš volit, třeba starou Blažkovou, proč nám to povídáš, trotle ! :-)))
  • Ono totiz slovo "demokracie" je temito nymandy chapana uplne jinak nez narodem (jejich volici). Dle nich je treba, aby je narod "demokraticky" zvolil at uz k tomu pouziji jakykoliv zpusob (lhani, slibovani, urazeni, napadani, podlost... za vyuziti "penez a medii"...uz toto dle mne s demokracii moc spolecneho nema) a pak jim je dana neomezena moc si delat co chteji: krast, kaslat na narod, kaslat na stani zajmy a potreby lidi, kaslat na hrdost a suverenitu a jednoduse udelat vsechno pro zajmy svych sponzoru a svych "chlebodarcu" (coz opravdu nejsou volici...) s tim ze maji volne ruce pri te vsi cernote si delat co chteji i pro sve zajmy (coz pri jejich ubohosti neni nic jineho nez si nahrabat)...
    Takze toto je dle nich demokracie.

    Jenze lidem dojde trpelivost (neuveritelne kolik toho vydrzime), a vylozi si tu "demokracii" taky po svem... at uz bude jeji vyklad jakykoli, pevne doufam, ze bude smerovat ke 100% transparentnosti, cokoliv jineho bude opet jen manipulace za pouziti jinych "provazku"...takze mejte lidi oci otevrene a nenechte se do niceho vmanipulovat - v tomto jsou hodne dobri, jsou k tomu vyhrazene samostatne vedecke obory, ktere jsou financovane hadejte kym...a to uz jsme zpet u onech "chlebodarcu" nejen nasich politiku.
    • Pojem demokracie má jasný obsah bez ohledu na to co pod ním chápe nebo spíš nechápe nějaký národ nebo nýmand. Představuje objektivně platné pravidlo.
      Až lidem dojde trpělivost, tak by si měli ujasnit co to je ta svoboda a demokracie a podle toho se chovat. Svoboda a demokracie vyžaduje ssoudné OBČANY a ne stádo.
      • A můžeš tady ten obsah demokracie laskavě prezentovat, aby si mohli lidé uvědomit, jak jsou hloupí a nerozumí znalci "všehomíra", za kterého se považuješ ???
  • Nečas by mohl pro ods hodně zachránit, kdyby se odstřihl od Kalouska. Dle jeho vlastních výroků je s ním ale asi osobně spřažen jak siamské dvojče, navíc ho drží (pod krkem) odéestapáčtí kmotři. Bůh suď, jaký jetel zase vzejde z voleb, tipuju to na koalici odsčssd.
  • Ale Nečas se klidně vyhne jakémukoliv komentáři. Mně to připadá, že ten chemickej Kalda vlastně vládne všemu a všem. Alespoň to tak včera v TV předváděl.
  • Pro ty politické lumpy,kteří tento kapitalistický svinčík nainstalovali,je hned stíhání velkozlodějů útokem na demokracii.Bude je třeba protahnout katovskou mučírnou.Tam už jim to katovský mistr,na mučidlech,vysvětlí.
  • Kalouska je v křesle ministra financí škoda.Ten by už měl dávno sedět naražený na kůlu,po řádném stažení z kůže.
  • Každému je přece jasné, proč Kalousek převedl všechen svůj majetek na manželku a děti a sám bydlí na hotelu. Nmůže přece věřit, že mu jeho šmejdy budou neustále procházet a že ho někdo z budoucích obviněných nepráskne a taky potopí. Jistota je jistota. To přece nejlepší ministr financí ví i když rozpočet mu nevyšel ještě ani jednou a i ten letošní se mu zase rozpadá. Hlavně, že si může pomoci přes DPH, které původně směřoval (oblboval národ) na tzv. důchodovou deformu, která se v odborných kruzích nazývá TUNEL BUDOUCNOSTI !!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit