Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Altnerovská demagogie má pokračování. Právo a pravda je na straně ČSSD.
    • To máte jako členové téhle oranžové party povinné se zastávat neplatičů dluhů?

      Vlastně kdo jiný by to měl dělat?

      Smlouvy se mají dodržovat a basta. 😛

      • Podvodné smlouvy, resp. smlouvy odporující dobrým mravům není třeba dodržovat. Tyto smlouvy jsou velmi příznačnou vizitkou (ne)právní kultury, která hyzdí, resp. devastuje českou společnost. Oranžgutan nejsem.
        • dzixy
          Vejprtský, u každé smlouvy jsou vždy dvě strany / nejméně /. Pokud smlouva byla "nemorální" neměla být podepisována. Socialisté by měli dluh zaplatit a stíhat ty, co tu "nemorální" smlouvu sjednali. Vinit Altnera, že chtěl okrást socialisty je lichovní. Bral, co mu nabízel zákon i socialisté. Že dluh narostl do neskutečné výše úroky z prodlení platby je jenom vina socialistů. Kejklili, využívajíc své vládní postavení, a teď popírají. Pozdě honiti bycha. A postup naši justice, zejména vráceni  kauzy na začátek, je důkazem, že s ní není něco v pořádku.  Případ prošel tolika stupni soudní moci, a přesto se dosud po létech nenašlo konečné spravedlivé řešení.  

  • Altner, už jako mnohokrát dříve jiné, chtěl okrást ČSSD (za pomoci Ivo Svobody).

    Lidový dům, v době jeho nástupu na scénu, už totiž ČSSD patřil a to díky Judr. Pavlu Blanickému.

  • Smutný příběh jedné smutné strany a jejich advokáta. Babička by řekla "ďáblova advokáta."

    Inu čiň čertu dobře - peklem se Ti odmění. 

    Jak se jedním prstíčkem zapleteš do české politiky, nepomůže ani Solvina. 😛


    • Nechutné jsou dlouhodobě ony tahanice kolem dluhu ze strany ČSSD ve vztahu k panu JUDr. Altnerovi, jemuž ČSSD vděčí za to, že partaj neskončila na ulici a mohla zůstat v Lidovém domě! 

      Tento pan advokát dokázal vyhrát soudní spor s těmi, kdo si Lidový dům chtěli přivlastnit!

      Nejde o nic jiného, než o  NEZAPLACENÝCH 30,000.000 (TŘICET MILIONŮ) Kč panu JUDr. Altnerovi (Bohu žel není mezi námi), potažmo jeho rodině! 

      To vše se děje s požehnáním špičkové instituce"české nezávislé justice"!

      ČSSD VYTRVALE IGNORUJE ROZHODNUTÍ SOUDU, říká naší veřejnosti, že DLUHY SE NEMAJÍ A - DOKONCE ANI - NEMUSÍ PLATIT!

      A  takoví nám chtějí kázat o morálce, neřku-li o politické zodpovědnosti?


  • mun.go

    Zdeněk Altner také není úplně kladný hrdina.

    Altner byl obžalován ze zpronevěry za své působení v roli konkurzního správce v případě živnostníka Antonína Škrdlanty, když místo výplaty věřitelů si měl v letech 2004 až 2010 z účtu Škrdlanty vybrat v hotovosti 958 tisíc korun ...

    Krátce po pravomocném přiznání 337 milionů Kč ve sporu s ČSSD bylo na samotného Altnera vydáno několik exekučních příkazů. Podle severu Aktuálně.cz jde nejméně o 14 příkazů za zhruba 20 milionů Kč. Mezi věřitele patří Česká advokátní komora, finanční úřady, zdravotní pojišťovny či advokát Jan Vondráček ...

    • Platební neschopnost advokátní kanceláře JUDr. Altnera je jen a jen důsledek nezaplacení palmáre ze strany ČSSD!

      Nota bene - když se podíváte na partajní příslušnost předkladatelů, podepsaných pod oním "obviněním ze zpronevěry", bude Vám vše jasné...

  • Socani už klesli na absolutní dno.Svým handrkováním už představují naprostou sedlinu společnosti.Otáčejí se jak korouhvička ve větru.Soud rozhodl ve věci náhrad panu Altnerovi pravomocně. Rozsudek nabyl právní moci.Ale špinavcům se zdají správně přiřknuté miliony moc.Cukají se jako nějaky MUDR Rath.Dostali se spolu s ním do naprosto stejné roviny.Pan prezident měl tehdy Zubatou pleš na Hradě přetáhnout po zadku. Ne mu ukazovat mikrofon.No snad k tomu ještě dojde. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit