Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Slintaji jako ostatni,po lepsich korytech,ochotni naslibovat,co nelze ani kolikrat splnit a zbytecne vyhodi i miliony,rozhazuji,nez aby pomohli lidem v nouzi,kdo pomoc potrebuje nejvic,treba zaplavenym lidem po desti.apod...Hl.aby pani sedeli,nemuseli delat a meli horentni plat,to blaho,co si zavedli jim vyhovuje..Jsme davno zrusena zem ekonomicky,k dustojnemu ziti tu,nic skoro lidem tu nezbylo,jen mrtva zem..Nkdo neozivil ekonomiku s panu,sobestacnost...,nebot jim vyhovuje nekontrolovatelne zde,nebot pani si prijdou beztrestne k horentnim penezum,kde nikdo nepozna kam mizi,kdyz neni tu prehled...Lidem by pomohly penize z EU,co zbytecne propadnou,kdyz je pani neumi vybrat...Lide plati dane,pojisteni a penize nevidi,kolikrat z nich nic nemaji,jen sponzoruji snoby,na ukor lidi,co by si mohli opravit domy apod...Pani muzou slibovat hory,kdyz k lidem nemaji uctu a nechaji je tu skrmovat jak prasata jedy,ochucovadly,E,cimz lide maji zbytecne nemoci,nemohou zde zit zdrave...Pani si nyni chteji pridat k platu 500 kc,i vic,ale duchodcum se nestydi dat po zaokrouhleni 50 kc a jeste o vic vse zdrazit...Maji pani neumerne vysoke platy.k pomeru pracujicim,meli by si spis o moc ubrat,za tu praci,co zem znicili,zadluzili,lid ozebracili,driv zili,nyni lide zivori...Modri by vubec nemeli mit sanci tu dal skodit,nac si lide stale voli zlo,aby tu bylo hur...a podporuji parazity,vyzirkove,co lidem nic nezbylo skoro,lip nebude...
  • Ale vždyt tam není jen Kalousek a slintala kníže,zřejmě tobě chybí větší obzor,pro mně za mně si vyber koho chceš ale nechovej se jako naši politici a nevkládej lidem do ust co neřekli.Jestli jsi nepochopil jak jsem to myslel v tom případě je mi tě líto,nikdo jiný kromě tebe se neozval tak hloupě takže dle mého to chápou.
  • A tak tu máme nové "šmejdy". Nažvaněno toho bylo z jech podivných šklebů a rádoby upřimných ůsměvů už dost. A nyní si začneme kupovat jejich předražený výrobky, které se jen tak nedají vrátit zpět.
  • Raději žvanila Kalouska a breptu kníže von sajrajt.Tak jsi to myslel?
  • No,jo a vo tom to je.,pak se divíte.vemte rozum do hrsti zbytek národa husitů se přidá.
  • Volit můžeš koho chceš je to tvé svaté právo ale já osobně už nechci stříhat rudé právo abych si měl čím utřít .....a ted by začal seznam,který by snad neměl konce.Jestli tam chceš mimo jiné žvanila Ransdorfa s Filipem prosím,hoď jim hlas.Člověk který s jeho platem dokáže nasekat takové dluhy je opravdu důvěryhodný,Zamysli se,už jsou pryč ty časy kdy komunisté byli modla a spasitelé.Politika v evropě už je dávno polkla a ani oni už nezmůžou vůbec nic,nadělají jen zmatky pokud se budou držet svých hesel a žvástů.
  • Tady lidé nemají na jídlo a oni vyhodí 60 milionů aby jsme byli nuceni na ně čučet jak jsou vyvedení v barvách na plakátech etc.Životní uroven je tak vysoká jak vysoká je u nejchudšího v zemi.Začnu si jich vážit až si sníží platy ne na průměr ale na reálnou částku,kterou lidé opravdu vydělají.Za 100 000 s náhradama budu také pokrytecky žvanit a smát se na občany jako debil.Lidé vezměte rozum do hrsti a myslete u voleb.Jestli chtějí opravdu pro tuto zemi něco udělat,at se zasadí o zrušení senátu,to odkladiště politického smetí.
  • S.rte na kampaň a vrazte ty prachy účelněji než na nějaké hloupé kampaně!
  • a teď ještě vyhandlovali prachy pro nepřizpůsobivý a důlek pro ANO v EU *12* *12* *12*
  • Cože, komunisty alias rudé fašisty !!!??? Nestačilo půl století rudého otroctví ???!!!
  • tyto zrůdy viděti,sto roků neštěstí míti a to jsem je volil a myslel ,že se něco změní,po vládě modrých zlodějských strak,tyto špíny už volit nebudu,už jenom komunisty
  • Změňme zemi k lepšímu....zachraňme ji před organizovaným zločinem a státním bankrotem.....vykopejme na smetiště politické strany a zaveďme konečně DEMOKRACII.....

    http://obcanskyparlament.webnode.cz/
  • Vymýšlet přitroublé fráze,to jim jde dobře.Zlodějna také.Ale začít svižně splácet jimi nasekané dluhy tak na to jsou úplně leví.Potřebují nejprve vypráskat od koryt.Pak co nejkrutěji odporazit na katovské mučírně.Navíc znárodnit veškerý majetek jeiich vlastizrádných rodů.Je třeba tvrdě prosazovat právní názor,že pokud někdo zbídačoval celé Česko,tak aby nejvíce zbídačil svoje nejbližší.
  • Ten kdo v dobré víře volil ČSSD je zděšen! Dosadili si opět na teplé místečka pěkné kreatury!!!
  • KIMCID
    no já je nevolil a nebudu
  • Ale on je do toho parlamentu někdo zvolil, sami se tam nedostali. Není to vina jejich voličů? Byli ve vládě už vícekrát a co ta úžasného dokázali...
  • KIMCID
    jj duchodci,klokánek,atd. atd. na armádu,vězně, politiky ,ukrajinské pacienty prachy jsou.
  • 60 milionů vyhozeno do czduchů a pro důchodce nemají ani korunu. Blbý národ.
  • To co se vystavuje na té fotografii,by mělo být odlifrovíno ,i stěmi cedulemi,na katovskou mučírnu,na přátelský pokec s katem.Pořád se ti lumpové z ČsSD tváří,že nevidí jak Česko už zbidačili.Tak by je katovský mistr, na mučidlech,odborně poučil.
  • Hulínský si na Magistrátu v Praze nakradl 19 milionů v dozorčích radách pod vedením ODS a kolibříka Béma stejně jako Březina a spol. Jeli jste v tom společně ČSSD a my jsme vás tehdy volili, takže konec. Už ani hlas. Navíc lze vybírat přímo jmenovitě napříč stranami a hnutími, je na čase si s tím dát větší práci. Jsem levicový volič, ale už vás mám za tu vaši politiku plné zubyZaanálek s lezením do zadnice USA-Bilderbergu. . Hulínský je dnes za ty zlodějiny , podvody a čachry v tichosti uklizen na ministerstvo školství k Chládkovi jako náměstek pro sport -. a to má Policejní akademii. Zloděj a podvodník -, to je vizitka pro Policejní akademii i pro vás ČSSD:

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit