Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rudé nebezpečí hrozí.Nemůžu pochopit,že po všech zvěrstvech co komunisté nadělali, měli takový výsledek.Probuďte se a ve 2 kole senátních voleb nevolte levici
  • No a proč se teď ti politici takzvaných demokratických stran a takzvaní demokratičtí novináři děsí "rudého nebezpečí"? Když mohli KSČ zrušit hned v roce 1990, kdy to žádala i společnost, tak to neudělali. Proč asi? Teď je KSČM již 23 let v parlamentu, byla tam mnohokrát zvolená v tzv. demokratických volbách, kterými se mimochodem ostatní politici stále zaštiťují a navíc nemá žádné korupční aféry. Tak už jděte někam s rudým nebezpečím.
  • Hned je vidět,jak pisálkové s IQ houpacího koně mají o čem psát.Nebýt voleb,tak se ani nemohou seberealizovat!. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Tak i ta dnešní slovní mela končí stejným výsledkem jako vždy. Komouši byly argumenty svých protivníků rozcupováni na maličké rudé kousky. Na tom nic nezmění ani souhlasné bodování pro rudé. Jejich členové klikají povině pro ano aniž by o tom nějak uvažovaly.
    To už je prostě jejich zvyk ze schůzí kde si jejich předseda prdne a členové jen kývají hlavou jako nemocní oslové. *1*
    • Jejej, zase muj byvaly kolega z STB Karlik na zname IP adrese a jak se rozohnil....
  • klídek, komunista bez podpory Kremlu je jen "švejkovina"........... vždyť ODS, ČSSD, KDU, TOP 0prd apod. jsou stejně všichni komunističtí pohrobci a budují a budují tržní ekonomiku a lepší zítřky. Dříve na hranicích po zuby ozbrojený imperialista-dnes za bukem číhající komunista... je to k smíchu pro ty zvenčí a k pláči pro ty uvnitř.
  • Tak soudruzi konec plků ! rozpouštím schůzi všech pomýlených rudých občanů.
    Uposlechněte výzvu VB a rozejděte se neuposlechnutím této výzvy vystavujete se nebezpečí represe případně zadržení. Pamatujete ? to byly taky plky co ? *2* *2*
  • Komunisté vraťte se, byli jste zlatí. Jenom s komunisty a soudruhy z ČSSD tu moho nastolit prosperitu, Za vašeho vládnutí jsme se měli nejlépe v celé dosavadní historii.
    Nejlépe jsme se měli za presidentování Novotného. Rád na to vzpomínám. Pro dnešní lidičky je to pohádka. Byla jsme šťastnou zemí na kterou jsme byli právem hrdý. A dnes?
    Škoda mluvit. JUenom to Slunce pořád vychází a zapadá na stejném místě. Jinak bída, zbídačelý a okradený lid okradený vládnoucí lúzou.
    Nová doba "temna".
    • Když si na noc pročítáš rudý právo z 5O letech musíš u toho tolik chlastat ? *1* *1*
    • Nefetuj tolik noviny Halo *1*
    • Období vládnutí komunistů znamenalo, že školy byly zdarma, zdravotnictví zdarma, podnikové rekreace i v zahraničí pro všechny, dostatek školek a jeslí pro děti pracujícího lidu, byty zdarma, malé nájmy, nízké ceny potravin, všeho potřebného véce než dostatek, hodně zábavných akcích včetně divadel, atd. atd. Byla práce pro všechny a do zamměstnání chodil každý rád, protože byl všude dobrý kolwekticm vyjma zmetků jako byl např. Havel, který nikdy nepracoval / jenom chvilku přikuloval v pivovaře, aby měl ke chlastu blíže/, To šťastné období bych všem přál.
  • Jsou to všechno kecy o ničem, fakt je ten že pravičáctí lotři dostali po držce a nyní je třeba je vypudit ze všech funkcí kde by ještě mohli škodit, nějací provokatéři jako "Martin. Pišta Žiga Vlk a jiní podobní" v tom nehrají roli
    • Já taky rád čtu seznamy. Hlavně ten agentů a udavačů stb. *1* *1*
  • Je tojedinné logické východisko - sjednocení levice, jsem rád, že si to konečně i ČSSD (kterou jsem volil) uvědomila! *14*
    • Jenom ty pořád nechápeš spoustu věcí *1* *1* *1*
  • TO je panečku panika, to je strašení?? Téměř čtvrt století tu pravičáci předvedli jedno velké ho......... a teď panečku, to je najednou strachu, přitom jen trubka si může myslet, že i kdyby Komunisti vyhráli parlamentní volby (které se teď ani nekonají), že by bylo vše jako v letech 1948 - 1989 - PROBERTE SE !! JE ZCELA JINÁ GEOPOLITICKÁ SITUACE U NÁS I V ZAHRANIČÍ!!!

    Nehledě na to, že současní Komanči, kteří zůstali v KSČM prokázali, na rozdíl od všech Stranických Soudruhů z ODS, KDU a další "pseudopravicových stran", že jsou komunisté nikoli z prospěchu a toho, že to někdy bylo "výhodné" a "moderní", ale jen proto, že té myšlence prostě věřili a proto si jich vážím - NA ROZDÍL OD VŠECH TĚCH PROSPĚCHÁŘŮ!


    A STOPka 09?? Ta by si měla změnit slogan na : "Máme méně voličů, NEŽ SI MYSLÍTE!" *1*
    • Mám stejný názor. Komanči si prožili dvacel let okopávačky. A nic z toho neměli, jen ty kopance. Poblblé kecy o tom co bylo v 50. letech je tak na úrovni slabomyslného pana Štětiny. Kdo volil KSČM myslel do budoucna a chce, aby už konečně někdo začal něco dělat proti těm zlodějům a podvodníkům, kteří nám vládnou. A to není ani ČSSD. Ti už předvedli, že jsou stejní darebáci jako "pravicové" strany. Jenom si nejksem jist, jestli to KSČM skutečně udělá. Jestli už těch kopanců nedostali docela dost na to, aby ještě byli schopni nějaké akce.
      • S těma vyžranýma panděrama co se vám válej v pralamentu se kromé hurá akce všichni na wc blejt po hromadný chlastačce nikdy nezmůžete soudruhu *1* *1*
        • Karlíku, už jsi se tady vyjádřil skoro 10 krát. Leleš pořád stejné hovadiny s antikomunistickou rétorikou. Není ti divný, že s tebou skoro nikdo nesouhlasí?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit