Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Numěj uřídit ani svoje stranické hospodaření a chtěli by řídit stát. To to zase dopadne.
    DLUHY! DLUHY" DLUHY!*6* *16* *8* *9* *13* *10*
  • Tady se jen hloupě plká. Nadpis tvrdí, že dluh ČSSD zaplatí občané. Jakou formou ??? Nikde nikdo nikomu nepředepsal povinný příspěvek pro ČSSD, je to jejich věc a ani jejich hejtmané by si dnes po kauze Ratha nelajzli tuhle partu sponzorovat z obecního rozpočtu. Musel by je leda tak sponzorovat sám Kalousek !!! Jistě se na to celý třese nedočkavostí. Holt každá pomluva dobrá, snižují se k ní vžd\y ti nejzbabělejší a nejpodlejší !!!
  • Snad straníci. Ne? Tak to bylo i za komoušů- a ti odváděli poměrně dost.
    • To je sice zhruba pravda..., ale zase se jim to do platu zpět refundovalo jako "odměny" takže se to už tenkrát bralo vlastně všem..
      • Ty zase kecáš !!! Co jako se komu a z čeho refundovalo ??? Akorát poslanci Národního shromáždění dostávali refundaci ušlé mzdy a ročně příspěvek 1.500 Kčs na oblečení. Náklady tehdejší sněmovny tak nečinily ani jednu desetinu promile dnešních nákladů na škodící pravičácké zmetky, kteří v parlamentu sedí. Jinak se refundovala mzda na pracovních kurzech ( např. svářeči atp.) ajinak nic, možná jednou do roka dostali refundaci milicionáři, kteří se zúčastnili společných vojenských cvičení, no a pak cvičení záložáků v armádě. Ale to platil podnik jako položku ze zisku, který se stejně tak jako tak odváděl do rozpočtu, takže peněženek občanů se to nijak nedotklo. Peněženek pracujících se čas od času dotkly t.zv. "dobrovolné" příspěvkyna pomoc živelným pohromám ve výši 1% z čisté mzdy ( při průměrné mzdě 2.500 Kčs/ měsíc to bylo v průměru 25,- Kčs). Pamatuji, jak to někteří kolegové kritizovali, tu "dobrovolnost" kterou považovali za povinnou (aby si nezhoršili kádrový profil) bylo to tak jednou, dvakrát do roka ( záplavy v Bratislavě, Vietnam ), ale to nepřevýšilo nikdy stovku do roka... Srovnáme-li to s dnešní zlodějnou, tak to opět nebylo ani jedno promile dnešních zlodějen !!!
        • Honzo..byl jsem často u toho, jak se v kanclu takovým lidím u nás v závodě běžně připisovaly hodiny, navyšovaly prémie i jiné odměny a výhody, které my jsme neměli ani náhodou i když jsme dělali a plnili úplně stejně... s odůvodněním, že ti chlapi a ženský z KSČ to musí mít dorovnáno, aby prý nebyli škodní oproti nám a vedoucí i ředitel to normálka podepisovali..Asi jsme každý tedy pracovali úplně jinde a možná i na jiné straně...Nechci se po těch letech hádat, to už nemám fakt dnes zapotřebí..., jen chci říct zase svůj pohled a názor na věc co jsem osobně zažil a běžně viděl...
          • Ale nemusíš mi poučovat, prožil jsem tu dobu a tak divoké to nebylo, nevím, kde jsi pracoval konkrétně. Ale já mohu říci, že jsem si udělal svou práci podle svého nejlepšího svědomí a nepociťoval jsem žádnou diskriminaci. U nás to tedy nešlo, všechno schvalovaly odbory a vedoucí byl povinen zdůvodnit každý dotaz, dokonce i předložit nejprve návrh a potom teprve po schválení jej mohl podepsat... Komunisté nějaké dorovnávání nedostávali. Porovnám -li tehdejší praxi s dneškem, pak dneska si klidně majitel firmy nacpe obrovské prémie svým příbuzným a známým a nemluví se o tom, protože kdo se ozve - letí...A nezapírej, tohle za komunistů nemohlo být ani u tebe. Jistěže si semtam někde někdo mohl někomu také přilepšit, ale nevýrazně. Byl jsem léta u toho schvalování a nikdy jsme žádnému šéfovi nenařizovali žádné dorovnávání - naopak většinou připomínky se týkaly opačného problému. Znali jsme přece jako dílenský výbor, kdo jak dělá a podle to jsme ty odměny i kolektívně posuzovali a nebyli tam zdaleka pouze komunisté, ale dělníci, a ti si na hlavu " n a s r a t nenechali....Zato dneska jim může n a s r a t na hlavu šéf, jak si zamane a oni musí držet hubu-a neříkej, že to tak není ( nic neschvalují tak, se všechno dovídají jen bokem - vykecáním a tak). Říkej si co chceš, ale za ´komunistů bylo všechno mnohem poctivější a za 40 let se nestala jediná superzlodějna, jaké vidíme dneska všude !!!
        • ...
  • Každá strana má žít z příspěvků svých členů, ne parazitovat na státu..
    • To samé by mělo být v případě církví, tzn. ať je živí věřící a ne jim dávat miliardy od státu.
  • Marťani holt nepomohli. Ale oni si vezmou ze státní rozpočtu až se dostanou k moci. Tak je ovečky volte.
  • Pokud tito frajeři citelně nepoznají co evidentně neznají..jako právní a faktický pocit osobní odpovědnosti za podpis každé koruny s vědomím exekuce na svůj majetek, tak jim tohle všechno je vcelku u zadku, pokud to budou umět lidem mazaně okecat..Tihle vědí kde a jak od koho peníze brát, ale nemají ani potuchy jak hodně těžce se každá koruna obrací, než se jako čistá po zdanění vydělá díky práci a její nadhodnotě z ní k další volné útratě... Po 90 roce.. ještě u své původní firmy, když jsme se dostali do vidiny milionových dluhů z počátečních neúspěchů, kde nikdo pořádně nevěděl jak se co dělá a má dělat .., tak jsme všichni členové tehdejšího vedení raději s velkým rizikem podepsali zastavení všech svých osobních majetků, než bychom ohrozili podstatu firmy a lidi v ní, protože jsme nejen měli koule, ale hlavně pocit velké odpovědnosti úplně za všechno s připraveností taky o úplně všechno přijít. Tihle nemají ani koule ani osobní odpovědnost za zemi i lidi v ní. Tihle by si měli zkusit žít za ne "průměrný", ale skutečný plat lidí, které jim tohle ze svého platí tj.za cca 8- 15tis měsíčně a ke všemu se všemi jejich poplatky, které lidím tito neskutečně štědří hoši nachystali díky své dlouholeté "dřině" a "odříkání"
  • Vzletná proklamace. Až na to,že schází porovnání s jinými politickými stranami.
    • Myslím, že Ota mluví o všech stranách, ne jen o této.
      • Co se týká zadaného tématu,mluví se o ČSSD.
  • ČSSD jje nejbohatší strana.A to musí žít na dluh:?Tak to nás tedy čeká skvělá budoucnost.
  • Kluci,je vidět,že jste fakt leví,ale pravičáci jsou ještě levější. *1*
    • ... to u tebe je vidět naprosté ho*no, troubo
  • a ostatní strany nepobírají příspěvky od státu ?
    • Ostatní strany nemají a.s. Cíl Lihový dům a příjmy z jeho pronájmu. Paroubek je tak zadlužil, že a.s. Cíl málem v konkurzu. Dosnes oranžová mafie nemá závěrečný účet za Paroubkove předsedniíctví *1* Skončit s 16 milionovým dluhem a pak se chvástat, že počítali s 24 miliony je úsměvné. Proč tedy dělají sjez v ostravském plynojemu? V kině se přece nepodává občerstvení a chlast zadarmo a navíc je přehled o to, kdo chybí.
      • To se nám to hoduje, když nám lidi pučujou.
        • Když kradeš, nepotřebuješ si "pučovat"...
          • Však okrást zloděje, to není hřích! *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit