Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petře kdyby jsme všechny komunisty povesili i s rodinama tak asi už nežiješ.slovo luza použivaji primitivove co nemaj argumenty.
    • luza je pojmenovani spodiny lidstva-kriminalnici,vrazi,komunisti,cikani,odborari,socialni demokrati a jina svoloc.
  • To jsou hrozné bláboly, tady diskutují stále stejní psychopati. Nemá to žádnou úroveň. Neskutečné kydy!!!!
    • Tak nam neco napis,co nebude kydem a bude mit uroven... *3*
  • Takové houpačky o přílivu těch či oněch hlasů pouze ukazují, že demokracie je k ničemu. Dnes je to tak a zítra zase jinak. A bude to tak stále, dokud to bude "někomu",kdo tahá za nitky vyhovovat. Jak by bylo krásně, kdyby v tom byla trocha totality. 98% hlasů pro stranu, která drží "bejčák" v ruce. Lidi se musí trochu bát a když to tak není, tak dělají alotrie a nikdo se nemůže pak divit tomu,co se v demokracii děje.
  • Vazeni pratele,ac nerad,tak vas musim upozornit na jednu zasadni vec:
    Komunisti jsou paraziti,zlodeji a vrazi-nikdy nic jineho,krome kradezi,vrazd a vyzbrojovani svych imbecilnich podporovatelu nedokazali.Meli dokonce plan,jak obsadit tehdejsi zapadni Nemecko.Jenze je nekdo z jejich rad upozornil,ze v pripade tohoto konfliktu by to tak jednoduche nebylo.Ne,ze by tuto zem nemuseli dobit,ale meli by zavazne problemy s nepritelem uvnitr svych statu,ktereho by museli tez vyzbrojit,nebo by se vyzbrojil sam...
    Takze kazdy kdo podporuje komunismus v jakekoli forme zaroven podporuje obcanskou valku!
    • Když si píšeme anonymně, tak není třeba oslovovat veřejnost "přátelé". To jako i třeba Grebeníček je tvůj přítel ???
      • Muj rozhodne ne,ale vypada to,ze tvuj...Mozna i idol-kdo vi?
    • nech si ty svoje kydy pravičáckej parazite
      • A pan pisatel BLB. *12* Od nepameti jsou pouze levice parazti...Jenze tvuj zakrnely mozek to neni schopen vstrebat... *8*
        • Nejvíce dojí státní rozpočet přes různé daňové úlevy pravicově orientovaní lidé a taky ho nejvíce rozkradla pravicová strana ODS.Většina běžných lidí je levicově orientována,i podle vládou zmanipulovaných průzkumů a tato vrstva obyvatel státní pokladnu i přes vykrádání pravicovými zloději ještě stačí doplňovat.Takže,kdo je větším parazitem je přinejmenším sporné..
          • Ty si myslis,ze bych volil estebackou ODS?
            • Lide se boji volit demokraticke strany(aby se nepropadl jejich hlas),jez nejsou spjaty s komunismem.Tak voli tzv.mensi zlo,cimz je pro ne ODS.Nebo k volbam jednoduse nejdou.A to se temto parazitum naramne hodi!Si vsimni,ktere strany jsou po r.1989 porad v parlamentu-KSC,ODS a CSSD.Kdyz vznikne jakakoli strana,tak ji tato uskupeni okamzite znici!Je zbytecne tyto strany dale jmenovat,pamet mas dobrou.
            • Tak hloupý doufám nejsi.
    • je třeba vytvořit opět lidové milice a tu pakáž vypraskat
      • Propagace fasismu a komunismu je trestna,v tvem pripade to vidim na 3-5 let vezeni se zvysenou ostrahou.Tam budes videt,co to jsou lidove milice. *3*
  • ČSSD je vydávána za levicovou stranu a při tom je to strana lumpácká,která bere většinově komunisty jako svého největšího nepřítele.Takže když má ČSSD ,společně s komunisty,přes padesát procent hlasů,Tak může jásat jenom blb.Protože ČSSD bude raději vládnout s pravicí,s kterou také tuto zemi rozkrádala,než s komunisty.Pokud ČSSD udělá na národu,při volbách ,nějaký sprostý podraz,tak to chce potom vymlátit všechny současné ,i bývalé straníky ČSSD do posledního.To je stejný politický dobytek,jako celá pravice.I chování Rátha i některým hloupějším otevřelo oči.Chce to volit tvrdou levici mladých.Až na druhém místě komunisty.V mladé generaci je naděje lepších časů tohoto národa.
  • petr je asi placenej provokater - nereagovat
    • Dovedeš pochopit, že někdo může mít svůj vlastní názor, který prezentuje aniž něco papouškoval za bakšíš? Asi ne. Ve vaší levičácké komunitě se vlastní názory nenosí, že.
  • Tyhle průzkumy jsou na objednávku a nevypovídají o ničem. Ty sociologické firmy nejsou rozpočtovky, či příspěvkovky, a tak si je platí politické strany. Oni také musí z něčeho žít, ne ??? A když zaplatí ODSka, je na tom špatně ČSSD + TOPka ( už se pomalu perou mezi sebou, hlavně starostové v TOPce zlobí...). No a tak si vyberou vzorek respodentů tak, aby výsledek povzbudil ODSku, a spadly preference ČSSD a TOPce + komančům, jenže ono už jsou lidé tak naštvaní, že s ejim nedaří shodit i komanče.,. Do voleb je daleko, komunální volby jsou předstupněm, ale kdyby došlo k předčasným... No, jediným správným průzkumem jsou ty volby samotné !!! A u nich se poslední dobou i ty agentury pletou, volby 2010 toho jsou důkazem. Tenkrát už se Paroubek naparoval jako kohout na věži a pak sklapnul...Ať si ODSka s TOPko schválí restituce církvi a nedoastanou se ani do parlamentu. Budou mít, co chtějí a levice udělá revizi a zase jim to zabaví. Jde o krádež, ne restituce, vždyť na veškerý majetek, co má být ukraden ppro církev už mají dávno developeři zaknihováno předkupní právo !!! O to jde, ne o církev, té jde jen o žranice a sex s chlapečky, a tak ten údajně vrácený majetek hned prodají, protož jwej vůbec nepotřebují - copak flanďáci jej budou spravovat ??? Pche !!! Ale penizky na žranice a chlast se jim hodí...
    • Honzo, předně tak to vždy praktikuje levice. Dusíš se závistí, že církev získá po právu zpátky dispoziční právo se svým majtekem? A jestli ho prodají, co je Ti do toho? Je to přece jejich majetek a ne Tvůj, tak se o to nestarej. O církvi nic nevíš, když si myslíš, že to bude na "žranice a chlast", to soudíš levičáckých zvyklostí.
  • Není to jen kvůli Ratha,ale i starosty,volenými za ČSSD.V Ostravě je to děs a kdybyste viděli,co se děje v Ostravě jih třeba na sídlišti Dubina a pana starostu to nezajímá a odepíše vám na stížnost,že se do něj navážíte.Takové lidi máme volit?Fuj už nikdy za mou rodinu kvůli takovým starostům nikdy.Ničena zeleň,proto,že na ni parkuji automobily,taktéž na chcodnících,přechodech,přejezdech pro invalidy a to vše je naváženído starosty obvodu,když mu toto napíšete.
  • Čeští pitomci jsou nepoučitelní. Nejdřív se aktivně podíleli na zániku Rakouské monarchie, která dokázala po staletí odolávat nájezdům z východu.Zánikem monarchie se otevřela cesta do Evropy potomkům Džingischána, kteří snili po staletí o obsazení a vyplundrování Evropy. Za pomoci jejich přátel, hnědých socialistů, se jim to před půl století podařilo. A ti naši pitomci se nepoučili furt budou volit ČSSDKSČ(m), kteří nás táhnou na východ.
  • Ať nadále vítězí pravda a láska nad lží a nenávisti od pravicových imperalistickoburžoazních stran. Ať zvítězí rozum. Podporujte tu nesptavedlivější stranu KSČM! Té jedině se dá plně věřit. nikdy neuhla od svých lidských a spravedlivých programů. Narozdíl od ČSSD, která přistupuje na kompromisi s pravičáky. KSČM nikdy nezradí svojí zemi a svoje občany.
    Sláva KSČM!
    • Trestní zákoník č. 40/2009 Sb., § 403: Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka… bude potrestán...
      TZ § 404: Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 403, bude potrestán...
      TZ § 405: Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti, bude potrestán...

      Z UVEDENÉHO VYPLÝVÁ:
      1) KSČ byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou
      2) KSČ(m) hlásá stejnou ideologii a proto je rovněž zločinná a zavrženíhodná
      3) založení, podpora nebo propagace hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, jímž je nesporně komunistické hnutí je trestným činem.
      4) veřejně projevované sympatie ke komunistickému hnutí je trestným činem.
      5) veřejné popírání, zpochybňování, schvalování nebo snaha ospravedlnit komunistické genocidium a zločiny komunistů proti lidskosti je trestným činem.
      • Zlatá slova nikdo nečte ani neslyší *11*
        • Chtěl jsi snad říci "pitomosti", ne ??? Nevidím důvod číst "vejšplechty" líného cikána Pišty Žigy, co žije na dávkách a bojí se dělat. Ty jeho "hordy nájezdníků z východu", to jsou přece oni sami, ti " nepřizpůsobiví", jsou původem z Indie a Tatarstánu... a ještě takový trouba chce někoho poučovat.....Tak si ujasni, kdo je kdo a pak piš....
      • Podobný zákon se v budoucnu objeví i na ODS. a znovu se najde postiženec co jej neustále bude vkládat na diskuse.Historie se opakuje.
        • Anonyme, to nevylučuji; ostatně v ODS je převážná část bolševiků, kteří si navlékli "pravicové" převleky. Pouhým převlekem ovšem z bolševika demokrata neuděláš.
          To ovšem nic nemění na to, že komunismus je zrůdná ideologie, učitelka nacismu, kterou může vyznávat jedině zrůda nebo blbec.
      • Petre,temto komunistickym pisatelum je jedno,ze porusuji zakon.Jedna se o kriminalni luzu...
        • to Not ČSSD: komunističtí pisálci si pletou soubor nařízení vládnoucí levičácké lůzy, jejichž dodržování je vymáháno silou, s Právem, které vyjadřuje Spravedlnost bez ohledu na to pro koho je to výhodné a které platí v civiliovaných zemích.
          V polovině 19.století Marx napsal nějaký pamflet, kde se rozhorloval "to na co se odvoláváte není žádné právo, ale pouze vaše vůle povýšená na zákon". Nevím jestli v tomto ojedinělém případě měl Marx pravdu. Možná se skutečně jednalo o nějaké nespravedlivé diktátorské nařízení, možná v jeho rodném Treviru v Prusku, kde se narodil do židovské rabínské rodiny. Ale vykladači marx-leniniského náboženství z toho udělali "vědeckou" poučku, že prý "právo je vůle vládnoucí třídy povýšená na zákon". *1* Sami stoupenci těchto marx-leninských blábolů to ovšem tak praktikují: svá diktátorská nařízení vydávají za "právo". Je to vidět i tady jak levičácká lůza"měří spravedlnost levičáckým metrem". *1*
          • Je mi lito,ale v zajmu budoucich generaci je nutne se komunisticke luzy za kazdou cenu zbavit.Bud dobrovolne opusti zemi smer Severni Korea,nebo nucena emigrace do vyse jmenovane zeme.
            Nejsem pro fyzickou likvidaci,ale i tato moznost se nabizi.
        • Jsi trouba. Až se změní režim, budeš protiprávní luzou zase ty !!! Je to jako když si hrajeme na četníky a na zloděje. Dneska kradete vy a pak zase bude krást ČSSD. Jediní, kteří nekradou a nikdy nekradli jsou komunisté !!! Znárodnění není krádež. Platili za něj odškodné. Za co by si asi tak Tomáš Baťa v Kanadě postavil novou fabriku na boty ...
          • Ty boty Baťovky co se u nás prodávají se opravdu nedají nosit, je to šunt a komunisty a socany v dnešní době může volit jenom totální trotl, nemluvě o ODS a dalších parlamentních zlodějských stranách. *11* *16* *12*
          • Zákon č. 198/1993 Sb.O PROTIPRÁVNOSTI KOMUNISTICKÉHO REŽIMU A O ODPORU PROTI NĚMU: Parlament konstatuje, že Komunistická strana Československa, její vedení i členové jsou odpovědni za způsob vlády v naší zemi v letech 1948 - 1989, a to zejména za programové ničení tradičních hodnot evropské civilizace, za vědomé porušování lidských práv a svobod, za morální a hospodářský úpadek provázený justičními zločiny a terorem proti nositelům odlišných názorů, nahrazením fungujícího tržního hospodářství direktivním řízením, destrukcí tradičních principů vlastnického práva, zneužíváním výchovy, vzdělávání, vědy a kultury k politickým a ideologickým účelům, bezohledným ničením přírody, a prohlašuje, že ve své další činnosti bude vycházet z tohoto zákona.
            § 1 (1) Komunistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali, a) upíral občanům jakoukoliv možnost svobodného vyjádření politické vůle, nutil je skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou perzekucí vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým, b) systematicky a trvale porušoval lidská práva, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické, sociální a náboženské skupiny občanů, c) porušoval základní zásady demokratického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy komunistické strany a jejích představitelů nad zákon, d) používal k perzekuci občanů všech mocenských nástrojů, a to zejména:
            * popravoval, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a táborech nucených prací, při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně fyzického a psychického mučení a vystavování nelidským útrapám, * zbavoval je svévolně majetku a porušoval jejich vlastnická práva,
            * znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání, * zabraňoval jim svobodně vycestovat do zahraničí či vrátit se svobodně zpět,
            * povolával je k výkonu vojenské služby v Pomocných technických praporech a Technických praporech na neomezenou dobu,
            e) pro dosažení svých cílů neváhal páchat zločiny, umožňoval jejich beztrestné páchání a poskytoval neoprávněné výhody těm, kteří se na zločinech a perzekucích podíleli,
            f) spojil se s cizí mocností a od roku 1968 udržoval uvedený stav pomocí jejích okupačních vojsk.
            (2) Za spáchané zločiny a další skutečnosti, uvedené v odstavci 1 jsou plně spoluodpovědni ti, kteří komunistický režim prosazovali jako funkcionáři, organizátoři a podněcovatelé v politické i ideologické oblasti.
            § 2 (1) Zejména pro skutečnosti uvedené v § 1 odst. 1 tohoto zákona byl režim založený na komunistické ideologii, který rozhodoval o řízení státu a osudech občanů v Československu od 25. února 1948 do 17. listopadu 1989, zločinný, nelegitimní a je zavrženíhodný.
            (2) Komunistická strana Československa byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou obdobně jako další organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovaly k potlačování lidských práv a demokratického systému.
          • Na Baťovu školu práce nesahej ale študuj , jinak dodnes komouši bydlí v domech tedy i vilkách které majitelům ukradli a pak zavraždili. *12*
        • Sám jsi lůza a ještě imbecilní.
          • Od tebe to sedi zlodeji a vrahu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit