Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oblíbená,no to snad né,taková modrá štěkna ta měla vypadnout již před rokem.
  • Fanaticky pravicová moderátorka, může působit v soukromé televizi a nikoliv ve veřejnoprávní, kde bych předpokládala nestrannost moderátora či moderátorky.
  • Teď je jasné, že převažují v TÉTO DISKUZI hlasy souhlasné se změnou zařazení paní Drtinové. No taky nemyslím, že jde o diskriminaci, když bude mít svůj pořad "Interwiew D.D.". Tak proč ten povyk?

    Protože paní Drtinová je zřejmě KÁDROVÝ moderátor . Ona nekomentuje, ona STOJÍ NA STRÁŽI (!) a věřte, nevěřte je to" poctivá pozice".
    Když měla v den hlasování o důvěře Rusnokovi ve svém pořadu místopředsedy (Kuba, Pospíšil, Hamáček) už hned dvakrát připomenula povinnost "zabránit nástupu komunistů...atd".
    I za cenu koaliční smlouvy č.2., třeba!
    To je podstatné. A že skáče do řečí, že se umí tvářit kysele, že selektivně dává najevo nechuť k tomu či onomu trpaslíkovi, že má zřejmě inkviziční myšlení? To je podružné!

    Pohyb s touhle figurkou je Útok na svobodu slova? Prý se nad tím pozastavuje i Die WELT. Tak si asi sednem na zadek, že?
  • Už byl nejvyšší čas vykopnout tu nádheru neprofesionání!
  • Dovedete si představit ten rachot, kdyby kdokoliv MIMO PRAVDOLÁSKAŘŮ ČI KNÍŽECÍCH - chtěl COKOLIV nařizovat vedení ČT v otázkách personálních..... Šmárjá mějte rozum, bylo by to tisíckrát horší než s ředitelel Národníhio........ a co JE TICHO PO PĚŠINĚ.... A ti nezávislí odboráři... jo PÁTÁ KOLONA... mizerové....
    Ale je fakt že proti těm mladším asertivním kecalkám ... JE MOC SLABÁ A SLUŠNÁ... A TAK MUSÍ ZMIZET A SVEDE SE TO NA PRVNÍHO KDO SE NAMANE....
    bphužel
  • Paní Drtinová si vedla velmi dobře, profesionálně v pořadu Události, komentáře.Všichni však víme, jak se dnes zachází a jedná s lidmi ze strany zaměstnavatelů.
    Kdo si však vedl absolutně neprofesionálně a pomateně je p. Balvín, kterého bych šmahem poslal k lopatě, jak už jsem dříve zmínil, aby se náležitě vzpamatoval. Potřeboval by to!
    • Ta "dáma" je vytvořena z neobjektivity a esencí politiky ODS a STOP 007. Její jednání bylo jasně stranické - ODS a STOP říkali, že to je jinak tak lžete, skákat do řeči a zesměšňovat, ty kteří jsou ji určeni.
      V ČT nejsou odbory, ale nátlakové skupiny podporované nyní už utajenou koalicí podle filosofie, za "love" fšecko.
  • Oblíbená ? Její rétorika a způsob vedení hovoru a navádění na odpověď, kterou chci slyšet, je přesně ta, jak se vedly hovory v médiích v dobách normalizace, něco o tom vím. Takže, modrá soudružka byla odejita.
  • Prý nevoněla politikům? Jak to z tý obrazovky poznali? Že by měli nějakou vyspělejší technologii přenášející pachy? V tom případě jsem rád, že ji nemám. Mně nevadila.
  • Diskutovaná dáma pojímala věci příliš jednostranně. Kdykoli se nějaký diskutující zrovna neviděl v ODS, bylo mu skákáno do řeči, či byl jinak přerušován. Mluvil-li odeesák, tekla jak máslo.
  • Rozhovory s Drtinovou byly určitě pro politiky spíš tortura ani výhled na její nadprůměrné dudy jim to nijak neulehčoval. Je to dračice ... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit