Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Rozhovor | Zdechovský pro EZ: Úspěch Turka či Konečné je varováním, musíme zabrat. Do kampaně jsem dal maximum"

    To je to. Vyhlášený záškvara Zdechovský musí být vyfičen z veřejného prostoru. Do tady toho je třeba dát maximum.

  • čiže faktickým mediálním vítězem těchto voleb SMĚREM K NÁRODU je znovu nepřekvapivě Česká Televize s jejimi redaktory, která tady jediná naplňuje dlouhodobě novinářský kodex.
    Ale tohle se děje i na Slovensku, tam ale dělá seriozní novinářskou práci i ten komerční kanál Markízy právě.. dokud tam PPF neposlala manažera z čs. mediálních kruhů, tady máme problém udělat si kvalitní výběrové řízení na programové ředitele nejen zpravodajství, ale i zábavy.
    A znovu - TV má vzdělávat, pravdivě informovat a bavit, což se ovšem dá pouze s kvalitními profesionály nejen z řad umělců, ale tady i politiků.. u nás komerční tv naplňují právě tu kvantitu, přes kterou honí sledovanost (tyhle debaty s nedouky a retro svazačkami + telenovely, což tu kulturu národa buduje směrem, který jsme viděli u voleb)

  • KIMCID

    čt nesleduji vůbec

    • je to poznat, ta je pro myslící, kteří se mohou spolehnout v životě na obě hemisféry (ne tedy pro dělnicko-rolnický stádní výbor), tj jako bys angličtinou nepolíbený sledoval tu CNN. nemůžeš vůbec pobrat obsah..

      • KIMCID

        No tvé predikce jsou krásné, ale já nesleduji žádný český zpravodajský kanál.Ale pokud tě baví denní masáž a vysávání mozků ČT,  je pak jasné co tu píšeš 🤣🤣

        • a krásné pro plebs ve státě..

          • KIMCID

            To že se považuješ za plebs je, ale pořád tvá věc.

        • CCTV nebo tu Kimovu platformu s tou matrjoška dominou s pořádnou dikcí v mluveném projevu zpravodajství, myslíš?? :) pokud ti jde mandarínská čínština, mohl si ji využít spíše komerčním způsobem, čajna je přeci jen obchodní velmoc narozdíl do Sovětů.

          • KIMCID

            Čumáčku, pápěro to si doma s Rejdimem řešte soukromě 

      • aneb pokud celoživotně vyloženě takový člověk trpí díky disfunkci hemisfér, kdy jedna zajišťuje právě tu analýzu informací, druhá pak tu jejich výslednou syntézu (výsledkem je reakce kritického myšlení, to už jsme ale pro tebe a tvou skupinu obyvatel hodně daleko, tohle v životě nepoznáte), je odkázan právě na to vlastní členství ve stádě s nekritickým přijímaním informací a tedy následování vůdce, guru typu toho intelektuála nové doby Turka..


        výše jsem popsal takový OPIS INKLUZE u NOVÝCH dospělých (už nám vychází totiž první generace inkluzivních z těch škol do převážně tvrdím dělnicko-rolnických profesí, které se stát rozhodl v příštích dekádách zřejmě naplnit a uspokojit tak poptávku třeba developerů, stavebních firem obecně), tohle taky samozřejmě nezachrání žádná, i seberozvinutější forma andragogiky. Teď je otázkou, jakou chuť bude mít tahle skupina chodit k volbám v příštích letech.. šance populistů a krajně pravicových i levicových extrémistů samozřejmě s jejich výskytem ve voličském elektorátu exponenciálně rostou.. půjde s nimi úžasně totiž manipulovat.. proto je třeba klást ve společnostech, které si chtějí říkat demokratické, nejvyšší důraz na vzdělání obyvatel a tedy silné školství, což hloupoučká inkluze naprosto popírá a už o tom máme právě i ta data, kdy řídne ta skupina nejchytřejších a roste nám naopak negramotnost u žáků, Cermat už musí snižovat nároky na ně u přijímacích řízeních na střední školy, jak přiznal..

        • KIMCID

          U tebe museli na VUMLu hodně přivřít oči 

  • ještě jsem tady chtěl dovysvětlit pro ty méně chápavé ty volební
    výsledky svazačky Konečné - vysvětlil je teda Andrej, který ji jako marketing master pochválil za její vystupování v předvolebních
    debatách, že tím si nahonila body. No a do těch debat je zvaly naše
    nejhloupější, tedy bulvární, TV - za PPF, která teď sbírá jeden mediální skandál za druhým, Nova a Bouček na Primě, který by neměl
    vůbec používat označení CNN, protože to je seriozní, konzervativní,
    zpravodajská globálně působící TV. 

    On tady působí jen na čs. národ,
    bulvární formou, a úplně to bohužel stačí.

    je zajímavé, nebo spíše není, že ČT takto nepostupovala a tuhle soudružku s jejími retro deviantními názory nevysílala. Plnila tak své veřejnoprávní poslání - vzdělávat, informovat a bavit.

    • přitom nepsaným novinářských pravidlem je, nezvat do předvolebních debat NEPARLAMENTNÍ, navíc nedemokratické strany (na Slovensku je KSČ zakázána, v tom jsou Slováci dál, byť je to jen technikálie, Konečná  by ten marxismus a stalinismus stejně hlásala i pod jinou značkou - viz. jak právě v těchto debatách ze sebe hrála vyloženou trubku, kdy odmítala výroky soudruha Medvěděva, že je nikdy takhle neposlal do éteru, přitom jsou mediálně známé, i soudruha Medvěděva musely její slova dopálit). KSČ navíc končila někde na 2-3 procentech o minulých volbách, ty ostatní strany sdružené v té koalici Stačilo snad v promilích..

      U PPF mám na mysli samo ještě ten jejich čerstvý skandál v TV Markíza na Slovensku, kde donutili svým neprofesionálním, nedemokratickým jednáním, s potíráním svobody slova, které tam šíří jimi povolaný vedoucí pracovník (Kratochvíl), zaměstnance až založit odbory, pravděpodobně i se sepsanou kolektivní smlouvou.
      V té si ale měli redaktoři definovat své požadavky, které přednášeli předtím vedení PPF, protože z toho, co vyjednali, je sice patrné a tzv. deklarováno, že PPF nebude narušovat onu svobodu slova a stojí za demokratickými hodnotami ve společnosti (to vidíme u nás v TV Nova se zvaním neparlamentních stran do debat), ale již předtím redaktorům TV Markíza onen Kratochvíl definoval, jak mají ve své práci postupovat, tzn. netočit kritické reportáže o Ficově vládě. Tohle tam vyjednáno nemají konkrétně, mají jen obecné stanovisko. Tzn. měli by vystoupit znovu, pokud bude takto zasahováno do jejich práce a redaktor nebude moci interpelovat některého z vládních poslanců či přímo ministrů, premiéra v debatách, třeba na téma násilného rušení konkurenční veřejnoprávné RTVS, se nabízí. :)

    • KIMCID

      Marketing master byla jen Danuše s Rakušanem. Tolik hlasů nahrát Turkovi :D

      • jakože by všichni ti nedouci (jak říká povolební statistika, kdo koho volil) z automobilových měst, odkud se hlasy pro tohoto intelektuála nové doby rekrutovaly, a tedy fanoušci tuningu zastavili mezi dveřmi, kdyby si najednou nevzpomněli na Danuši a Vítka jo? No moc logiky to nemá. Tohle byl tuningový tábor dělníků z automobilek (proto nejvíce hlasů z Kolína, Bolky a okolí), nastuduj si, než začneš psát hlouposti..

        • KIMCID

          No tak výsledek je jasný a ty si s tím bojuj jak chceš 🤣🤣

  • A přitom vyhlášení výsledků mělo i svoje veselé stránky. Např.zde:

    "Lidovecké europoslankyni Michaele Šojdrové jen těsně uniklo
    znovuzvolení. K tomu, aby přeskočila Ondřeje Koláře z TOP 09 a obhájila
    mandát, jí chybělo 663 hlasů."

    Ano je to právě tato, přezdívaná "šojdra". Ta která ještě před válkou prosazovala, ať vezmeme tady 40 ubohých arabských sirotečků. Mladíků okolo 16 let věku které někde na své spanilé cestě vyštrachala v táboře pro utečence. Kteří by se tady podle jejích slov uchytili a byli by nám všem ku prospěchu. Neváhala se střetnout v takové věci ani s Kalouskem. Jsme obecně moc rádi, že nám tato zášvara už nebude veřejně venku škodit.

    • Tak ta dáma už má svoje roky a politice už si nahrabala dost.
      Tak může v klidu užívat důchodu poslance z Europarlamentu. Kdopak z Vás to má? 

      • Závist. Nemáte se zase a opět co chlubit, nejtupější čumáčku, skokane.

        • I vy ubožátko, zase vám čiší na nohy? To není ve starobinci nikdo, kdo by vás přikryl? Navždy. 

          • Hupky hop sám, nebo vás bude muset někdo sotit (nejdříve vás vysvleče na nahato), nejtupější čumáčku. Na to virální video se těším. Na ten vyděšený psychoksicht, na let a dole na tu hromádku biomasy... Video si dám do časové smyčky a budu o něho hodiny relaxovat. A dám ho na sociální sítě. I sadisti, až vás neznají, si užijí.

  • https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-eurovolby-zeny-turka-nemuseji-hlasy-sbiral-u-muzu-v-oblastech-kde-jsou-automobilky-253664

    psal jsem, že ty jeho hlasy jsou od Klubu přátel tuningu. A i proto sněmovní a už i volby do krajských samospráv  budou jiné. Ten trend půjde jen s komouši (ta svazačka Konečná zřejmě začne plenit celou levici, díky ní budou bez šance např. socani, přebere jim hlasy a komouši bohužel porostou, to je trend ve společnosti), Přísaha zažila nyní chvíli slávy na tématu zrušení spalovacích motorů a green dealu a nyní se zase posunou pod tu čáru, nebo možná těsně nad ní, ale počítám, že ne tak jako nyní na 10%, protože politici v městských samosprávách nebo na úrovni poslanecké sněmovny tahle témata neovlivní, to ví doufám i Stáňa z Horní Dolní, který je volil.. snad ještě ten český venkov má chuť trošku zapojit kritické myšlení a nenechat se kolegou Šlachtou vodit na nudli a nějaký sedlácký rozum tam ještě koluje..

    (výtah z článku)

    Zdaleka nejsilnějším rysem, který
    vyplývá z dat Seznam Zpráv, pak je, že Turka nevolí vzdělanější lidé
    a ženy, a naopak pro něj hlasují méně vzdělaní muži.

    tedy ti, kteří se s ním nejsnáze intelektuálně identifikují, jak jsem rovněž psal.. tihle nedouci reagují spíše na životní styl, který vede, než na cokoliv, co by říkal obsahově, mám ten dojem..

    • Myslím, že máte zase velký problém.

  • josef.chmela

    Na hlouposti se také nedívám


    • Nevoliči se vzorně přihlásili tedy skoro komplet. Ještě koloběžka s písečkem v ložisku a KIMCID. Taková 5. kolona.

      • To vy, jako milovník Nutely musíte vědět. 


    "Rusové volby pozorně sledovali. Macron a Scholz se u moci drží z posledních sil,... "

    Je pěkné že i takovou realitu se lze dočíst i u nás. Evropa už je totálně unavená a vyčerpaná z permanentního válčení. Zelený by opravdu válčil do posledního vojáčka.Ale proč my tady? Tady je nám konflikt azbukových úplně ukradený. Drtivá část zdejších obyvatel EU dává zřetelně najevo, že už nebude  n u c e n ě  solidární s válečným štváčem. Že nechce vyhryzovat na rusáka. Nechce být jeho terčem, jen pro demagogy z Bruselu.

    • Válka na Ukrajině i mnohé události v Rusku například se nás týkají generálně. Rusko nyní například pracuje na vypovězení smlouvy 2+2 v souvislosti s odtrháváním se Saska od Německa a to velké Německo může být znovu rozděleno na 4 původně okupované zóny - s kým bysme pak vlastně sousedili ? To by silně ovlivňovalo naše obchodování s Německem, stejně jako probíhající deindustrializace Německa a odmítání Číny a Ruska, aby dostávali zaplaceno v eurech či dolarech. Svět je velmi provázaný. No a válka na Ukrajině ? Vždyť naší vládě na ní záleží tak, že jí nevadí naše masivní vojenská a finanční podpora Ukrajiny. Vláda se například zaručila EU za půjčku, kterou EU poskytla Ukrajině. Tu půjčku zaplatíme my. Vláda si bere půjčky, aby zaplatila obsluhu našeho narůstající státního dluhu (vlastně hlavně úroky), což spěje ke katastrofální spirále. Válka na Ukrajině se nás týká také například proto, že tu máme hodně imigrantů z Ukrajiny, jsou sem zatahovány příšerné nemoci, roste tu kriminalita, vězeňství vykazuje potřebu navýšení dotací. Posíláme na Ukrajinu myslím největší podporu na jednoho Ukrajince na Ukrajinu - přes 2000 korun ročně. Španělsko například posílá přes 300 korun v přepočtu. No - Fiala je prý nejlepší ukrajinský předseda vlády. Ale můžete si myslet třeba že Země je placatá a Bůh chodí v kraťasech.

      • KIMCID

        Válka Ruska a Ukrajiny se mě týká jako válka USA vs Afghánistán,USA vs Irák atd. Takže vůbec 🤣

    • josef.chmela

      Ještě bych dodal, že už nechtějí být poslušným slouhou USA teroristů.

  • Asi to bude proto, že těmto volbám prostý lid přikládá takovou důležitost.
    Jen osvícení (nebo chudí duchem) tady poučují ostatní o povinnostech.
    Nebo o právu hovořit o něčem, na čem se nepodíleli. 

  • Kreml je nyní velmi aktivní. Rusové vypovídají smlouvu 2+2. Od Německa se chce odtrhnout Sasko. Německo může být znovu rozděleno na okupační  4 zóny. Ve hře je i kus území Polska:

    https://www.youtube.com/watch?v=zAP8kIJu0BA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit