Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je nádhera, jak se gauneři, kteří umožnili likvidaci republiky nazývají hrdiny. To už je jako, že je hrdina mašín a další vrazi. Smrt a moc pomalou temhle hrdinům šedé eminence a gaunerů. Ale až po tom co vrátí co co šlohli do státní kasy
  • Jak typické. Někdo napíše článek a burcuje národní uvědomění. V diskusi se dočítáme, kdo je větší
    s ráč a kdo je lepší komunista.
  • Dobrý den,je pravda že nám vládnou bývalé komunistické kádry.Za komunistického režimu se naučili krást,nic jiného ani neumí.Rozdíl je ale v tom že si to zlegalizovali,dříve to bylo rozkrádání a byla za to basa,aspoň pro některé.Také se zlikvidovalo učňovské školství,dnes nemáme řemeslníky.Ten ješitný osel co je teď na hradě tehdy vykřikoval do televize "trh všechno vyřeší".Při tak zásadních změnách jako byl přechod od socialismu k tržnímu systému se měli připravit zákony,bez zákonů tady vládl zákon džungle.
    • Lžeš jak když tiskne.Já jsem byl sice nucen,se za komunistů,za jejich kritiku se prošlápnout až k soudu,ale takto oblbovat národ bych si nedovolil.Za komunistů netěžili z politické situace jen ti s rudou knížkou,ale i mnozí,kteří komunistickou stranickou knížku neměli,ale vládnoucím komunistům dělali vše co jim na očích viděli.To byl mnohdy nebezpečnější lidský dobytek,než ti s rudou knížkou.Po údajné revoluci,právě to ,že nebyli v KSČ a lumpáctví měli v krvi,jim dopomohlo raketově se domoci těch nejvyšších politických koryt.Pokud neumřeli,tak se těchto politických koryt drží dodnes.Ke škodě národa.
  • Nevím co chce stále levice znárodňovat! To nyní nejde. Nejsme na Kubě ani v Číně. Tady je střed Evropy a nemůžeme se uzavřít, tak jako kdysi. A když někomu znemožníte jeho investice, tak to pěkně zaplatíme i s chlupama v meznárodních arbitrážích! A taky si vzpomeňte jak to nefungovalo, že jste nesehnali ani ten blbej toaletní papír. Po tom se někomu stýská? Copak to nevidíte jak fungujou státní firmy - např. Železnice a Pošta? Kolik na ně stále doplácíme? Proč asi nepustí mezi sebe jiné dopravce? A měnovou reformu. No s tím bych už vůbec nestrašil. Jsou tu stále lidé, kteří to pamatují.
    Nikomu to nic dobrého nepřineslo.
  • A je ostudou, že na hradě pod vlajkou s nápisem "Vertas vincit", "Pravda vítězí". sídlí zloděj, gauner a zaprodanec Kremlu, který naší zemi jen škodí a nesytí se ani krást v cizině před kamerami.
  • Tento národ má dvě možnosti.Prvá je nechat dále zde vládnout ty lumpy,kteří zde vládli přes dvacet roků.To znamená brzo zbankrotovat.Nebo se bankrotu vyhnout tím,že se dostane k moci tvrdá levice mladých lidí.Pak to znamená,tvrdé znárodňování,měnovou reformu a zavírání všech lumpů,kteří se na zbídačení této temě podíleli.Pak je možno se státnímu bankrotu vyhnout.Zbídačování už těch zbídačených může vést pouze ke kruté revoluci a ne dostat tuto zemi z cesty ke státnímu bankrotu.I zbojník Jánošík obíral jen bohaté.Protože,na rozdíl od našich vládních lumpů,měl dost inteligence,aby věděl,že na zbídačených si není co vzít.
    • Plně souhlasím s Petrem. V roce 1989 (od 18 listopadu) se největšími budovateli marxistického kapitalismu stali funkcionáři a lobisté vedoucí strany,dále příslušníci vedení státních bezpečnostních orgánů. Zapomněli,že neni z čeho krást jako v roce 1948,1953,1969. Proto si začali hrabat pod sebe,aby seměli tak dobře i za sociál-kapitalismu. Vím,že mnozí po roce 1990,jako vedoucí firmy nepřijímali dělníky a pracovníky,kteří byli v odborech. Snaží se pomstít českému národu,který byl sametový a neprovedl revoluci s důsledky jako oni v padesátých letech,nebo v roce 1969.
    • Ten marasmus je způsoben tím, že zde stále vládne "tvrdá levice" Levičáčtí gauneři, zločinci, zloději, fízlové a ostatní spodina jenom převlékla kabát a začala budovat nikde neexistující tzv. "kapitalismus" tak jak si ho vymysleli a ve svém štvaní proti svobodě a demokracii hlásali pomatení marx-leninisti. A to co tady pisatel navrhuje, to je právě ten zločin, který se začal praktikovat po válce a přivedl nás tam kde jsme.

      Nám by pomohlo jedině, kdyby nad námi vzal někdo civilizovaný protektorský dohled a vyvedl tento zdegenerovaný národ z komunistického a postkomunistického pravěku do 21. století.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit