Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne
    "Unie proto ve snaze zviditelnit"
    Kdyby se Brusselska byrocraticka pakaz ridila selskym rozumem,nepotrebovala by zadnou reklamu, protoze jeden znamy proverb rika" dobre zbozi se chvali samo" proto nepotrebuje reklamu.Jenom zmetek ji potrebuje aby se prodal.Podle toho jak to tam vedou bych rekl ze, vsichni europoslanci jsou tak schopni a vzdelani ze, jejich vlady je tam vyslaly aby se jich zbavily a neskodili doma.☺ Ackoliv clenove vlad jednotlivych Europskych zemi jsou stejneho podradneho characteru jako jejich bratri in Brussels.
  • Někdo se tou čtvrtmiliardou pěkně "napakoval". *1* *1* *16*
    • Ale o tom celá EU je napakovat se z vybraných daní a příspěvků.
  • EU dotace - na jednu stranu milé peníze, na stranu druhou jde o velmi drahou záležitost: jednotlivé státy EU platí členské příspěvky, z kterých pak část dostane zpět na dotacích. Jenže - dotace je potřeba schvalovat a také kontrolovat jejich správné využití. To znamená další a další úředníky a další náklad.
    ČR sice čerpá z EU více, než do ní vloží (http://www.mfcr.cz/cs/aktualne/tiskove-zpravy/2016/cista-pozice-ceske-republiky-vuci-rozpoc-23947), ale stejně je to zbytečná byrokracie...
    • Někteří říkají že čerpá více, a někteří dokonce že čerpá méně. A co s tím...Kdo z nás má tu možnost si to přepočítat? Můžeme jen tipovat a přít se o to. To už mnozí dávno dělají, a dělají...asi je to baví, co já vím...Kde je záruka že informace jsou pravdivé či jen tak na oko? Z logiky vyplývá když v každodenním životě se setkáváme s tím jak náš stát, naše okolí, naše domácnost, rodina funguje. Zda je na zvyšující úrovni či nikoliv, zda funguje a jak prosperuje naše blízké okolí, prostě věci na které si můžeme sáhnout, používáme, vidíme a vnímáme...to ať si posoudí každý sám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit