Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cest jeho pamatce. Zemrel uplne zbytecne...
    • hrdina
    • Zemřel zbytečně, jinak plnil program Bilderbergu - snížit o 4 miliardy počet lidí na planetě. Prostě "demokraté " a hlupáci jim to uvěřili, že bojují proti teroristům, přitom každý se zdravým selským rozumem to vidí, jak je to přesně opačně .- pomocí Saudů - mudžahedínů, AL-Kajdy, ISIS, ISIL , které platí a řídí USA-CIA vraždí křesťany v Sýrii, v Iráku, Libyii i jidne. .
  • Tady humanitární havlovci brečí nad 4 žoldákama a na východní ukrajině vraždí námi podporovaní majdanfašisti obyvatelstvo po stovkách
  • Když tam zemře je hrdina,zabije, taky je hrdina.
  • Toto vše po celém světě rozdmýchávají USA - a za to naivkové co chtějí peníze umírají a ti, shrábnou jevětší peníze a moc jsou v teple a čekají až sežerou po světě úplně všechno. Na Ukrajině, stejně jako v Afgánistánu, na Blízkém východě, v Jugoslávii-Kosovu. Bilderberg.

    Ukrajinský mocenský boj Kolomojskij versus
    Porošenko

    Občanská válka na Ukrajině je v plném proudu. Ti mocní a vlivní také začali s těžkým mocenským bojem ve snaze upéct zajíce, kterého ještě nechytili. V sázce je Donbas a kontrola nad Ukrajinou. Petro Porošenko a jeho tým věří, že pozice presidenta mu vydláždí cestu k plné kontrole nad Ukrajinou. Ale Igor Kolomojskij, magnát, co má velké ambice a své hrabivosti neumí moc odolávat, to vidí jinak.

    Třetí nejbohatší muž Ukrajina (Porošenko patří k prvním deseti), guvernér Dněpropetrovského regionu financoval soukromé ozbrojené formace známé tvrdostí vedení boje proti silám sebeobrany – což jsou bataliony Dněpr, Azov, Aidar, Donbas. Náklady si kompenzuje tím, že poskytuje běžnou logistiku regulérní armádě.
    • Další zoufalec, který si nepřečetl název článku a perlí. *16*
    • Nyní se budou voři v zakoně vybíjet mezi sebou , doufejme, že to bude stoprocentní a nezbyde nikdo z nich. Ukrajinci konečně prozřou.

      S tím, kolik má hulvátů, co se dali k jeho formacím, Kolomojkij doufá, že se mu povede dostat Ukrajinu na povel. Jeho hlavní zájem je majetek. Chce vlastnit bohatství vedoucího magnáta Rinata Achmetova (co má $15 miliard v porovnání s pouhými $3,9 miliardami v případě Kolomojského). Způsob, jak to udělá, je konfiskace společností, které patří Achmetovovi, a jejich převod na někoho spolehlivého (čímž nejspíš myslí sebe). Na jedné schůzi Kolomojskij řekl, že stát musí tento majetek zkonfiskovat: tj. zabrat továrny a akcie těch, kdo se přidali na stranu separatistů, a kdo se zapojili do financování terorismu v této zemi. Podle Kolomojského tucty průmyslových zařízení byly přiděleny, aniž by v tom byla konkurence, a teď Janukovič a jeho tým těchto zisků zneužívají k zabíjení svých vlastních krajanů.

      Kolomojskij, který bydlí převážně ve Švýcarsku, si našel způsoby, jak kontrolovat regiony Dněpropetrovsk, Oděsu a Charkov. V tomto okamžiku se jeho vliv rozlévá i do regionů Doněck, Záporoží a Nikolajev. Předložil nápad na rozdělení regionu Doněck oddělením regionu Priazov s Mariupolem jako jeho hlavním městem… Jeho ambice jdou až tak daleko, že se chce stát provinciálním guvernérem celého jihovýchodu Ukrajiny s jeho dvěma třetinami národního HDP. To by z presidenta Prošenka udělalo ‚chromou kachnu‘, co nebude mít k vládě nad zemí žádnou páku.
      • Kolomojského ale Ukrajina ve skutečnosti moc nezajímá, ale opravdu mu záleží na jeho židovských soukmenovcích žijících v Izraeli. Ukrajinské národní noviny – tisková agentura UNN vydala odhalení dobře známého experta, veterána izraelské organizace Shin Bet („Shabak“) odpovědné za vnitřní bezpečnost, Alexe Groissmana, který si myslí, že vzhledem k událostem na Středním východě v poslední době více Izraelců uvažuje o možnosti přestěhovat se na Ukrajinu. Ti vsadili své naděje do Kolomojského, že on je zachrání před islamistickými militanty. Věří, že už udělali svou práci; vyhnali ze Středního východu Sovětský svaz a Čínu a udrželi pod kontrolou vzdorovité arabské sousedy. A teď využije Washington tohoto kontrolovaného chaosu k vyčištění cesty pro to, aby se vynořil nový kvazi-stát pod jejich kontrolou, co cestou uchvátí nová ropná a plynová ložiska, takže Izrael s jeho speciální vizí Středního východu se tam bude moci rozšířit.

        Alex Groissman věří, že Ukrajina je historickou domovinou mnoha Izraelitů a mohla by se stát další Zemí zaslíbenou, kde by Židé mohli spoléhat na podporu místních diaspor, a to především v regionu Dněpropetrovsk. Igor Kolomojskij je guvernérem a šéfem Evropské rady židovských komunit. S tím, že on vede i místní mocenské struktury, by se Židé mohli cítit v bezpečí a být dobře chráněni před útoky nacionalisticky laděných Ukrajinců.
        • Židé se tak demokraticky a svobodně po rozkradení k bankrotu celé Ukrajiny nyní řežou mezi sebou a Kolomojský chce druhý Izrael na Ukrajině. Blbá Ukáčka, co jim dala hlas , mají možnost vytáhnout opět své kulomety a zopakovat si svůj euromajdan ve velkém opět, jinak budou mít holou zadnici a vyženou je z Ukrajiny jako Cikány z Indie před staletími. - to je ta demokracie, made in USA, za kterou umírají naivní hlupáčci, co chtěli doláče. .

          Kolomojskij to tu má chladně propočítané. Chce tohle území vyčistit k jiným účelům. Groissman uznává, že s tím, jak se události na Ukrajině rozvinuly, nemá Kolomojskij jinou možnost než převzít odpovědnost za osud své země. V tomto případě bude potřebovat podporu milionů svých souvěrců, kteří vědí, jak bránit zemi se zbraní v ruce.

          Groissman bezpochyby přehání ochotu Washingtonu nechat padnout svého strategického spojence – Izrael, ale má pravdu ohledně možnosti přivést sem loajálnější obyvatelstvo. Když mluvil o Kolomojského hrabivosti a o aktivitách kapitálové skupiny Privat, kterou vede, ukrajinský žurnalista, který tento případ dobře studoval, řekl, že když bude Kolomojskij potřebovat odstranit deset tisíc lidí, tak pro něj bude daleko úspornější, když se tito upálí sami. Snad by se i pachatelé měli odstranit stejným způsobem, aby to všechno bylo úplně optimalizované. Zůstává pak jediná otázka, kdo zaplatí tomu magnátovi, za to, že to na ten žár roztopil?
  • Kazdej si vybere svou cestu sam,nikdo je tam nenutil jezdit a ceho svou smrti dosahli... znicene rodiny mlade zivoty ale vec za kterou afganistanci bojuji nikdy nezmeni.......Dokud neumre posledni afganec...
    • ... tvá cesta je jasná :)))
    • Ano, zemřel jeden z dalších nájemních vrahů. Tak to chodí. Budiš mu zem lehká.
      • ... budiž, debílku :)))
  • Čest jeho památce a upřímnou soustrast jeho rodině.
    • smrt okupantům
      • To jsem říkal v osmašedesátém taky.
  • Jsem se chtěl zetat: My jsme s Afghánistánem a Irákem ve válečném stavu, že jsme tam poslali naše žoldáky vyvražďovat jinak smýšlející domorodé obyvatelstvo?
  • A co na to Duka??????? poví nám, že to byla Boží prozřetelnost??????,
    • vzpomen jak se drzel kdyz uvidel / a myslim ze i ucitil / zemanovou virozu !!! Zachoval nadpozemsky klid.
  • Nevím proč někteří kopete do těch vojáků,ti za to nemohou.Všechno je důsledek demokracie po česku.Za to mohou politici *12* .
    • tam jit ? Nebo jen vyssi dietky a prasulky ? Co to blabolis . leze to tam dobrovolne , ze je tam pobiji me vubec nedojima.
    • A hlavně ty peníze těchto žoldáků.
    • Ty taky vidíš jenom za svůj vesnickej rybník a dál ne, co?
  • Stále se ještě najdou pravicoví bezmozci, kteří vychvalují fašistický pravicový režim.
    Tak ještě jednou:
    Bydleli jsme v domku rodičů postaveném ještě před válkou. Nedostatkem jídla jsem netrpěl: na zahradě se pěstovalo ovoce, zelenina, brambory, vajíčka snášely slepice v přihradě, na maso se v králíkárně pěstovali králíci, před vánoci se krmila husa. Volný čas se trávil prací na zahradě a péčí o domácí zvířectvo. Mnohé oblečení mi šila máma doma na šicím stroji...
    Když to srovnám s tím, co si mohu dnes dovolit, zboží o jakém se mi tenkrát ani nesnilo a ze kterého se můžu otrávit nebo si dnes mohu koupit, chujoviny zadlužit se, a pak příjde exekutor, který mi zajistí bydlení pod mostem, cestovat můžu prstem po mapě protože mám taktak na jídlo.Důchodci dnes zaplatí byt a pak vybírají popelnice
    před čtrnácti dny byl zrovna v TV důchodce kterému po zaplacení nájmu zbude 754 Kč a s toho má žít, opravdu hnus.Po válce jsme byli bohatší než Švýcarsko a válečná fronta se nám vyhnula. Tak mohli skurvení pravičáci za 23 let po r. 89 celých 23 let"budovat šťastné zítřky" než to všechno prošustrovali. a jsme na dně!!!!!!!
    Pokud se lidem po minulosti stýská tak chápu proč, protože bylo dobře a život proti dnešku byl ráj,,
    • Věcnost tohoto příspěvku, zcela mimo téma je, k zamyšlení nad těmi, kteří se evidentně nudí a je jim naprosto jedno, "co - o čem" napíší své "příspěvky". Pokud jsou psychicky nemocní, tak je sice lituji, ale apeluji na odborný lékařský dohled o upravení dávek sedativ. Nejen v jejich zájmu. *16* *16* *16*
    • pravicoví a levicový bezmozci. čssd je to samé co ods

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit