Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dante

    Proč v Demokracii novináři lidem tak lžou to nelze pochopit-kde jsou zaměstnaní migranti--ano ale jen úklid tam kde žijí-v neziskovkách a  jiných jim podpůrných zařízení které platí vláda a jsou celkem zbytečné něco jako v Česku menšinové sběračky papírů po městě--pro stát jen přítěž--a že jsme kousek od hranic marně a marně v Německu záměrně hledáme černocha pracujícího či muslimy--marně-marně-pracovitost je klasická a zcela normální a běžná lež Demokratů--bohužel nám lžou !!!!!

  • Proč by pracovali, když jim Němci dávají tak vysoké dávky? Zejména ty náboženské. Alláh se takto postará o každého věřícího...a ti jsou Alláhovi věrni. Někdy až za hrob. V předčasném věku odeslání na nebesa.😈

  •  Hmm, to se nám to rozjelo! Přitom ještě poměrně nedávno:

    "15. srpna 2017   Optimistické vyhlídky na záchranu vymírající německé populace díky přijímání migrantů kazí fakt, že se je nedaří integrovat v takovém měřítku, jak se předpokládalo. Práci získalo pouhých devět procent migrantů, kteří do Německa přišli od roku 2015."

    https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/migranti-prave-nemecko-zamestnanost.A170815_145406_eko-zahranicni_are

    .

    A teď kde je pravda, že? 😀

    • Tak jsem zkusil akci "Tomi Robinson". Váš odkaz (na článek z IDnes)jsem napsal na Hlídacího psa, a výsledek? Nezveřejněno! Pravda se Hlídacímu psu nehodí, pouze pomluvy a lži. Viz články proti presidentu Zemanovi, Trumpovi, Putinovi, nebo "konkurenci" která je ale o levely výše, než redaktůrci HP například Petr Štěpánek (ten obzvlášť)...a další. 

      Jen stále nechápu, proč tiscali otiskuje ty žvásty z HP?! Nikdo z redakce tiscali na tento můj postřeh nikdy nereagoval. Naštěstí je tiscali přece jen o kus dále, v tom dobrém, než nesolidní HP.😈

    • Na straně Hlídacího psa org. Zkuste mu tohle napsat na jeho stránky, asi budete nevyslyšen. Tam se pravda nenosí. Prostě se neotiskne a hotovo.😈

  • Wolfcastle

    hmm jen jestli to nepocitaji tak ze vzali pocet migrantu v roce 2015 a od neho odecetli VSECHNY dnes zamestnane migranty a vyslo jim tohle hausnumero

  • Gumová statistika má své nezastupitelné místo v propagandě. Je třeba rozlišovat mezi migračním nájezdníkem, migrantem, ekonomickým běžencem, uprchlíkem a dalšími podmnožinami migrujících lidí. Nejpočetnější skupina migrantů, která přišla na pozvání Merkelové, má, kulantně řečeno, indiferentní vztah k práci, protože oni nepřišli za prací, oni si přišli především užívat a uzmout to, co jim předáci pašeráckých gangů s jejich pomocníky z neziskovek společně s merkelovskými agitátory naslibovali. Na druhé straně je všechno migrační šílenství pojištěno a podpořeno ze strany OSN a Bruselu tím, že z migračních nájezdníků se stala privilegovaná vrstva lidí, kterým jsou Evropané povinni poskytnout maximální komfort. Ve jménu dodržování lidských práv migračních nájezdníků jsou hrubě pošlapávána práva původních Evropanů. Kdo nechce být multikulturně obohacen, ten je vydáván za rasistu, xenofoba a nelidu. Přitom už i malé děti vědí, že multikulturalizace v podání vítačů především z Bruselu a Berlína neznamená nic jiného, než důsledně prováděnou islamizaci evropské civilizace. Naši předkové bojující proti nepřátelům Evropy a proti protivníkům naší křesťanské civilizace se v hrobech otáčejí.
    • Wolfcastle

      Přesně!

      Etirejec který nedavno strčil chlapce s jeho matkou pod vlak v EU žil od roku 2006 a TAKE pracoval, doslova to byl priklad skvele integrace... no a jak to dopadlo?

      CO UDELAJI TIHLE Z ROKU 2015 ZA 9 LET??? Časovaná alahova bomba NIC JINÉHO

  • josef.chmela

    Tyto vtěrky sem nepřišly pracovat, oni pracovat nechtějí a ani neumí. Letošními průjezdy Rakouskem a Německem jsem na stavbách i jinde neviděl pracovat černocha ani náhodou. Vždy to byli pouze Rumuni, Bulhaři, Poláci, Chorvati, Ukrajinci, Rusové nebo Albánci. Afričan žádný.

  • Takový hoax, či fake news, jsem už dlouho nečetl. Ale za peníze mnozí napíší cokoli. 😈

  • felix.julec

    Část naší rodiny žije v Rakousku,takže mohu tvrdit,že na novináře i tam působí horko.

  • Pohadka na dobrou noc ovecky...

    • Tak tato pohadka se mi nelibi...

      Nebyla by tam jina...? :-)

  • Ten Hlídací pes je snad horší než  ČT.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit