Cukr na světových trzích dál zdražuje, jeho cena je nejvyšší od roku 2012
-
Jako to, že je cukr nahoře mě těší. Spíš mě ale děsí ten historický propad obilí. Mám tam zainvestováno a mám takový pocit, že do mojí levné peněženky moc peněz z prodeje obilí nepřijde. Jasně, něco jsem na tom trhnul, pořád to ještě není tak dole, jako když jsem to kupoval. Ale ten raketový nárůst v loňském roce asi fakt něco znamenal. :/ No, tak co se dá dělat. Chce to trochu předělat investiční strategii. :-)
-
Dobrá zpráva asi jen pro diabetiky
-
Ještě mně chybí, aby ti, co všechno rozprodali včetně těch cukrovarů, které byly v zájmu konkurence srovnány některé se zemí, byli už v tom známém zařízení do kterého patří.
-
Krátkozrakost našich vlád a vychytralost západních spojenců vede k tomu, že jsme zase chudinky.
Proč jsme likvidovali tak zbrkle na příkaz shora cukrovary? Proč se přestala pěstovat cukrovka na českých polích? Protože bychom to dnes mohli výhodně prodávat na světových trzích?
Země dříve soběstačná se stává žebrákem Evropy s nejvyššími cenami, daněmi a nejnižšími příjmy. Pro tohle jste tátové a mámy mlátili klíčema při hadráku?
-
Cena cukru ? Toho se bát nemusíme, Nekula v TV říkal, že se mu povedlo snížit cenu cukru o 2 koruny.........je to frajer........potraviny zdražují a cukr je Nekulova priorita......To se musíte smát........to je kabaret !