Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fakta ze zprávy ČSÚ o migraci za rok 2016 jsou jednoznačná:

    "... Počet obyvatel ČR zvýšila významně migrace, a to především z Ukrajiny, Slovenska, Rumunska a Bulharska ..."

    Ona migrace - pohyb lidí po evropském kontinentu - a z toho jejich příchod na území Česka - je už od r. 1989 daleko větší, než počet uprchlíků, co máme dle diktátu Bruselu přijmout do své "náruče"!

    Jak to, že tento počet migrantů - a v případě Ukrajiny i běženců před válečným konfliktem - není do oněch slavných "kvót" zahrnut. Ti lidé z Ukrajiny, Slovenska, Rumunska a Bulharska o kterých článek hovoří jsou snad něco méně, než musulmani? Zůstávají u nás, protože se zde snáze (snad kromě Rumunů) domluví a je zde styl života (i když ekonomicky pro ně výhodnější) podobný jejich zemím!
    OSTATNĚ statistika jako studijní obor je zakončena rigorosní zkouškou i na kterékoli (i bratislavské) Vysoké škole ekonomické, konkrétně na Fakultě informatiky a statistiky, zabývající se přednáškami a praktiky v oboru: Statistika a ekonommetrie!
    A každý student po prvním semestru studia je schopen Bruselu poskytnout relevantní údaje, když si je nechce, nebo nedej Bože neumí vyhledat sám!
    I když je z našich daní je placeno hafo ouřadů na "Úřadu vlády" - ti jsou zřejmě tak neschopní, že nedovedou ta data vyhledat a s nimi pracovat?
  • Pane mne nedávejte dohromady s Sralbotka či Topolánkem,tyto zmrdy jsem nikdy nevolil. Howk
  • stěžujete si na politiky z Moravy? Když se podíváme na volební výsledky, zjistíme že drtivou většinou je volíte vy v Čechách a hlavně v Praze. Proč vybíráte odpad který my na Moravě vyhazujeme?????? To nemáte vlastní lepší možnosti? Pokud soused vytáhne bor..el z mé popelnice a nasype si ho do obýváku tak je to hlupák a jeho stížnosti mne nezajímají.

    A Slováci se v roce 1938 nespojili s Hitlerem, vy v Praze jste kapitulovali. V březnu 1939 už Slováci neměli na výběr buď se odtrhnout a založit formální Slovenský štát anebo se nechat přímo obsadit Němci a Maďary. Vy v Praze jste to opět tradičně v září 1938 pos..ali. Masaryk a Lidé Československa by nikdy nekapitulovali.
  • Po Bílé hoře Český národ čelil takzvané Germanizaci. Člověk by řekl, že se z toho poučí. Ale nestalo se tak. Češi mají odedávna až dodnes, skoro by člověk řekl, podlézavý přístup k Němcům, zatímco Moravanům provádějí Čechizaci, tedy totéž, co jim samotným prováděli Němci. Za socialistické armády byl zvláštní fenomén. Na vojnu přišly mladší ročníky a byly šikanovány staršími ročníky. Když po roce „starší“ odešli a „mladší se stali staršími“ šikanovali opět oni nové „mladé“. Tato podivná léčba mindráků se opakovala stále dokola. Jako příklad velkorysosti a tolerance dokonce jeden z největších Moravanů z Hodonína, T.G. Masaryk rezignoval na prezentaci Moravy a propagoval národ „Československý“ tedy Čechy a Slováky. Založil Československo hrdé a odhodlané se bránit Němcům. Přitom ovšem Československo bylo tvořeno zemí Českou Moravskoslezskou Slovenskou a Podkarpatskou Rusí. Masaryk zdůrazňoval….“Moravská otázka je a bude opět zkušebním kamenem české politiky. Je žádoucí, aby byl Moravě zachován její specifický ráz, aby se jí dostalo rozsáhlé autonomie, nejen politické, ale i kulturní. „ Až komunisté 1949 zrušili zemské zřízení a zavedli zvrácené chápání „pouze Čech a Slovenska“ kdy Morava měla být jen nějaká podivná „krajová anomálie“. Současná demokratůra tuto křivdu neodstranila. Aby bylo jasno, já nemám problémy žít s jiným národem, jsem příznivcem Evropské Unie a klidně mohu žít ve státě s Čechy, Slováky, Poláky, Rusy, Ukrajinci, Maďary, Němci, Rakušany a třeba i s Američany a Brity (ti se mimochodem skládají z Angličanů, Irů, Skotů…). Jde jen o princip….buď budeme žít všichni SPOLEČNĚ JAKO LIDÉ, TŘEBA EVROPANÉ, anebo budeme žít všichni JAKO NÁRODY, Němci, Moravané, Poláci, Češi atd. Ne, že tu budou jen některé preferované národy, ať Němci nebo Češi. BUĎ VŠICHNI SPOLEČNĚ JAKO EVROPANÉ nebo všichni SAMI ZA SEBE, JAKO ROVNÝ S ROVNÝM. Vztah Čech a Moravy připomíná soužití dvou biblických bratrů Kaina a Ábela. Můžeme hádat kdo je kdo……
  • Ale drží drží, vy se držíte jak pijavice. Na jednu stranu vám vadíme že se vůbec ozýváme a na druhou bráníte jakékoli zmínce o osamostanění nebo jen zemském uspořádání. Trochu schizofrenie, ne?
  • Bohóšek Sralbotka,Topolánek jsou moraváci :-) Co by jsme si bez nich počali???
  • Pokud jsme byli ještě Československo, řvali Slováci, že je vykořisťujeme. Přitom to byla bývalá maďarská kolonie, zanedbaná, zpustlá a zaostalá s 80ti % negramotností.Nulová infrastuktura, jedna železniční trať.
    Po vzniku ČSR byly potřeba obrovské investice na to, aby se země trošku civilizovala. Přesto Slováci řvali, že je Česi vykořisťují atd. V roce 1938 nám navrch vrazili kudlu do zad a spojili se s Hitlerem.
    Dnes Slovenskou roli převzali Moraváci. Někteří jsou dokonce přesvědčeni, že Čechy živí.
    Mě tedy stačí ty jejich dárečky, co dali naší politice -Nečas, Sobotka a další ksindl z Moravy, který se neustále sere do Prahy a do funkcí.
    Táhněte tedy do pudele a vstupte do Evropské federace jako Moravská republika. Mě rozhodně scházet nebudete. Hlavně si, ale odtáhněte, tu půlku obyvatel Moravy, co žije hlavně v Praze.
  • Křivda - nekřivda, na to se tu nehraje. Vždy v přírodě i v dějinách vítězí síla; větší ryba sežere menší. Takže pokud něco řvu, tak že ty bubáky na gumových člunech je potřeba hnát přes moře zpátky, a že kdyby se 20 těch člunů hned napočátku potopilo palbou i s čmoudy, žádná "migrační krize" by dnes nebyla, protože by se to rozneslo a ani pašeráci lidí, ani NGOčka by žádné slimáky do člunů nepřemluvili. Nehumánní? Možná - ale účelné a účinné. Nevím o žádných činech, které by se mi vracely (že bych já drancoval kolonie??) a jako chudák se necítím, Vy Bumerangu z Moravy... *3*
  • Než posereme co?? Jako že bychom si udělali ten problém, že by se Morava odtrhla??? Tak jděte, prokrista, vždyť Vás nikdo nedrží. Nic proti většině Moravanů nemám, mám tam i pár přátel, vadí mi jen ti ubrečení a vyvyšující se jako jste Vy. Mám kamarády i na Slovensku a taky jim nemám za zlé, že odešli... nevím o žádných právech, které byste neměl; nebo Vám vadí, že označením "ČESKO", "ČESKÉ ZEMĚ" a "ČEŠI" se běžně míní Čechy, Morava i Slezsko??? A to Vás taky sere, že máte na Moravě Uherský Brod a Uherské Hradiště? Takže Vás utlačují i Maďaři... A že v tom Brodu máte "Českou Zbrojovku" a Slezané přímo uprostřed svého regionu - óóó hrůzo - Český Těšín??? S tou Jugoslávií: to nebylo vyhrožování, ale nanejvýš černý humor, víte? Vy ovšem, jak se zdá, jako všichni "rozhněvaní muži" smysl pro humor postrádáte...

    Jo a mimochodem netykejte mi, nepásli jsme spolu slony, Vy inteligentní, umlčovaný člověče. *1* *1* *1*
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/458023-hodne-zbrani-is-pochazelo-z-americkych-a-saudskych-dodavek-syrske-opozici.html
  • Ne to mu oćuchává německý kníže Schwarzenberg,proto pořád spí. A my jsme ho za to platili.
  • přesně tak, tobě stačí že očucháváš kalouskovu zadnici, nepotřebuješ tu další prdosmrady *3*
  • Ano čro dvojka bohužel vyžraným pámbíčkářům dává prostor
  • Přijali jsme tisíce ukrajinců, to jsou také uprchlíci, takže máme splněno.
  • klasické uvažování zloděje. Dokud jsi kradl ty druhým "je to prý v pořádku". Teď se ti ale jako bumerang vrací tvé minulé činy a to už řveš jaká že se ti chudáku neděje křivda.... *15* *3*
  • každý inteligentní člověk se podívá na zprávy i na tenhle článek a vidí že Morava je po všech směrech umlčovaná. A místo aby přiznal že se to děje, tak začne vyhrožovat Jugoslávií a vraždami. Tváříš se že jste mistři světa pořád jen Evropa ubližuje Čechům Němci ubližujou Čechům Rusové ubližujou Čechům Američané ubližujou Čechům ale když se ozve Moravan tak máte nervový záchvat. Musíte se naučit respektovat druhé a přiznávat jim stejná práva jaká požadujete pro sebe. Jinak jste v pozici ženské která si na Václaváku stěžuje "pane policajt ukradli mně tašku" "A CO JSTE V NÍ MĚLA?" "přece třicet peněženek".

    Ani se nedivím Slovákům že se trhli, jinak by také dnes poslouchali d..bilní kecy jak jsou Tatry "české hory" a jak na Slovensku žije 5 milionů "Čechů" Přitom když máte bránit svou zemi stáhnete ocas jak zpráskaní psi a vždy to řeší Morava. Ať Bílá hora 1620 kdy české vojsko zdrhlo a zůstal jen moravský oddíl, nebo 15 březen 1939 Frýdek-Místek který se jediný postavil na odpor postupujícím Němcům. Blbých žvástů to máte tuny ale jak jde o nutné činy...SKUTEK UTEK....tak buď spolu budeme jednat JAKO ROVNÍ S ROVNÝMI ANEBO SE MŮŽE KLIDNĚ STÁT ŽE NÁM DOJDE TRPĚLIVOST A NĚJAKÝM DNES NEVÍM JAKÝM ZPŮSOBEM SE OD VÁS TRHNEM. Nikoho nebaví nechat se pořád ponižovat a urážet...... *7* měli byste se nad sebou vážně zamyslet než to opravdu pos..rete

    http://www.kruhrodu-moravy-slezska.estranky.cz/clanky/deklarace.html
  • Vandruju já tady do Moravanů? Ne - Vy tady vandrujete do Čechů, tak nevím kdo tu má komplex... Samozřejmě že Vás nemá nikdo rád, když neumíte nic jiného než vést ublíženecké řeči a lámat do sebe slivovicu. Vy jste totiž něco jako Romové - pořád jen plnou hubu toho jak se vám ubližuje, ale jakmile se v Praze sejde tak 5-6 Moraváků, okamžitě spolu táhnou za jeden provaz proti bílejm. Když je jich míň, tak to ne, to mlčí, srabi. - Postavte se k tomu čelem, přestaňte pindat a ukažte, že jste lepší. Až bude mít celá Morava HDP jako polovina Prahy a Starobrna se po světě prodá aspoň aspoň desetina toho co Prazdroje nebo Budvaru, tak se Vám přijdu osobně poklonit na Špilas... *3* *2* *2* *2*
  • vy nenávidíte nás Moravany a nejradši byste vymazali jakoukoli zmínku o nás z povrchu zemského. To si vážně musíte léčit své mindráky a komplexy méněcennosti na druhých? Kdyby na vás zadupali Němci nebo Rusové tak se pose..ete a ještě si to před nima poníženě olížete. Ale že my tolerantně dlouhodobě přehlížíme vaše nenávistné šovinistické bláboly, to jste na koni. Inu ubožáku co od vás čekat jiného? *7*

    A jinak ti blahopřeji. Vyhrál jsi titul HLUPÁK ROKU !!!!!
  • Zvládli jsme to bez slimáků doposud,zvladneme to znovu.
    Pozvala si je Makrela,tak ať si je hostí za své a u sebe.
    Afriku drancovali hlavně Francouzi,Angličané a jelikož vidíme ten bordel nejen u nich,děkujeme nechceme ani inženýrské kokosy !
  • hodně obdivuješ, že ???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit