Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nájezdníci se v táborech ozbrojují, znásilňují ženy i děti, vyvolávají hromadné bitky. Představa jak se asi tak budou chovat, až je pustí mezi normální evropský lid, je děsná. Mezi stádo ovcí vypustí smečku krvelačných a vyhladovělých vlků. Toto je plánovaná akce vedoucí k totálnímu rozvratu Evropy. Komisař pro imigraci prohlásil, že ho politické důsledky imigrace nezajímají. V Evropské komisi sedí ty největší zrádné zrůdy, co Evropa vyprodukovala.
  • Se v EU už začíná pěkně profilovat.Napadení lidí na zastávkách, útoky na řidiče v MHD...... Vrcholem je když napadli a pobodali policistu v DK. Nedovedu si představit že tady pujdou do lágru něco policisté řešit.Ať se tam banda mezi sebou pozabíjí, vyvraždí a -- pak ano.Pak se může napsat protokol a dojet koroner.Ale nikdo tady nebude dělat pořádky mezi samotnýma vandrákama. Marné nejlépe jim sedí přijímací sestava - plastová pouta, železná klepeta a zakončeno zotavovnou za vysokým plotem.To je začleňování Hezky česky!
  • Je to jednoduché -demise vlastizrádné tzv.vlády,vystoupení z EU,vojsko a policie na hranice
    ideální stav...
  • Prima, ze ODS nyni neco kritizuje, ale Lisabonska smlouva, ve ktere je obsazena prave jednotna imigracni politika cele EU, byla podepsana prave za vlady ODS (po predchozim varovani Klausem, ktery vyzadoval vyjimku, jakou ma napr. Velka Britanie).
    Stale je treba se branit islamizaci nasi zeme, brzdit tento hrozny vyvoj vsemi prostredky.
    V Holandsku nyni resi, jak se postavit k otazce, kdyz bezenec chce do zeme za sebou nechat prijet svou (sve) nezletilou (nezletile) manzelku (-y). Nejmladsi z celeho seznamu je 13 let.
    Tak to by nas take mohlo cekat, takoveto obohaceni nasich problemu ... (Algemeen Dagblad z tohoto tydne). Opravdu to neni legrace, co se na Evropu riti.
    Pro vice informaci viz napr. stranky IVCRN.
    Krasny vecer (zatim bez prava saria v Cechach).
  • Ano takto vypadá demokracie. Není přece možné, aby se spojila vládnoucí koalice s opozicí. Vládě je přece jedno co chtějí lidé. Hlavně, že mají plná koryta teď, na budoucnosti jim nezáleží. Hnutí ANO se jevilo jako dobrá volba. Rychle otočili a za dotace na řepku (zjednodušuji) schválí cokoli. Smutný děj.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit