Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Simčo, nemluvíš z hladu? co dnes v ústavu podávají?
  • Mnoho stovek tibetských chrámů bylo zničeno, zbylo jich už jen 14!!! V jedné vesničce si Tibeťané postavili sochu Budhy a těsně před pozlacením ji Číňané rozstříleli děly! Tibeťané nemají prakticky žádné práva ve své zemi, jejich obydlí jsou ničeny. K tomu všemu si museli prožít dvakrát masivní úhyn svých stád jaků, kdy v důsledku klimatických změn se trvalý prašan, který umožňoval odkrýt potravu, změnil na neprostupnou zmrzlou desku a jaci umírali vyhladověním.
  • podvodníky, šejdíře a tmáře nepodporuji. *12* *16*
    • Zato putinovské vrahy a zloděje podporuješ *12*
  • má doma ještě schovaný členský průkaz čínské KS nebo ho ztratil? co myslíte *15* *15* *15*
  • Tenzin Tsundue řekl: „Není dostatečné dávat mírové ceny Jeho Svatosti dalajlámovi, a být nadále slepý k porušování lidských práv Tibeťanů, kteří jsou pod obrovským tlakem, v důsledku čehož přežívají jako lidé ve starověku.“

    Vyzýval mezinárodní společenství, aby šlo do Tibetu a zdokumentovalo genocidu, která se tam odehrává.

    Shodou okolností je u španělského soudního dvora obžalován také předchůdce Chu Ťin-tchaa, bývalý předseda komunistické strany Ťinag Ce-min, který se měl podle patnácti žalovatelů (obětí) dopouštět genocidy a zločinů proti lidskosti v represivních kampaních proti duchovnímu hnutí Falun Gong v Číně. Společně s ním jsou obžalováni celkem další čtyři vysocí funkcionáři včetně nedávno odsouzeného Po Si-laje.

    Dalšími jsou Luo Kan - bývalý ředitel Úřadu 610, Ťia Čching-lin - čtvrtý nejvýše postavený člen Strany a Wu Kuan-čeng - bývalý předseda interního disciplinárního výboru Strany.
    • Jo, středověké zvyky v Tibetě už nepasují do moderní doby. Je vcelku kisté, že Práglkavcl a USA si chtějí udělat v Tibetě vojenskou základnu - tím dokompletovat obklíčení Ruska a Číny.
      Práglkavcl nemá na to peníze a USA dluží Číně těžké biliony, tak budou alespoň štvát asi jako to bylo s Krymem.
    • jako ve středověku žili za vlády šlechty a lámů.... dnes žují moderně a důstojně
    • وقال تنزين Tsundue: "لا يكفي لإعطاء جائزة نوبل للسلام لقداسة الدالاي لاما، والاستمرار في أن تكون أعمى لانتهاكات حقوق الإنسان من التبتيين، الذين هم تحت ضغط هائل، مما أدى البقاء كشعب في العصور القديمة."

      وحث المجتمع الدولي للذهاب الى التبت وثقت الإبادة الجماعية التي يجري هناك.

      من قبيل الصدفة، في المحكمة الاسبانية اتهم أيضا سلفه هو جين تاو، الرئيس السابق للحزب الشيوعي Ťinag تسه مين، الذي كان من قبل خمسة عشر žalovatelů (الضحايا) لارتكاب إبادة جماعية وجرائم ضد الإنسانية في الحملات القمعية ضد حركة فالون غونغ الروحية في الصين. واتهم معه اربعة من كبار المسؤولين، بما في ذلك أدين مؤخرا بعد سي لاي.

      في مكان قريب لوه اساسه - المدير السابق لمكتب 610، جيا تشينغ لين - رابع أكبر قادة الحزب ووو كوان تشنغ - الرئيس السابق للجنة التأديبية الداخلية للحزب. Sem nevěděl, že milka blbě pindá v češtině i v hotentotštině. Salám bez salámu. *7* *7*
  • Znáte?
    قوى مصرية تطالب بتحقيق دولي بقتل النظام لمعارضين
    مها عزام: القوات المصرية قتلت معارضين وواصلت عمليات تعذيب (الجزيرة)

    دعت قوى مصرية، في مؤتمر صحفي عقدته في لندن، إلى تحقيق دولي في عمليات قتل خارج القانون ارتكبتها قوات الأمن، مطالبة بريطانيا بإلغاء زيارة الرئيس عبد الفتاح السيسي المرتقبة لها



    Ale znáte:
    Jamalalicha? Jamalalicha. Jamalalicha, i paprťála, chánua, chánua, e chánua, e chánu, džalala, džalala-a, a paprťála. Tasparta maznalika zamáz piskurty, jarda, piskurty, patláma, patláma, patláma a… žbrluch!
    • Egyptské síly volající po mezinárodní vyšetřování vraždy režimová oponentů
      Maha Azzam: Egyptská vojáci zabili soupeře a pokračoval mučení (ostrov)
      Volal na egyptské síly, na tiskové konferenci v Londýně, na mezinárodním vyšetřování vražd mimo zákon se dopustily bezpečnostní síly, požadují zrušení Británie návštěvy prezidenta Abdel Fattah al-Sisi její nadcházející (kostrbatý, ale de to, halahalahalala, jo eště salááám)
  • Španělsko – Bývalý prezident Čínské lidové republiky Chu Ťin-tchao byl obžalován španělským nejvyšším soudním dvorem pro spáchání genocidy v Tibetu.

    V rozhodnutí ze dne 9. října 2013 soudní dvůr zvrátil rozhodnutí nižšího soudního dvoru díky zjištění, že by soudní spor podaný roku 2005 mohl být rozšířen o osobu Chu Ťin-tchaa. V rozhodnutí ze 21. června roku 2013 se dvůr postavil na stranu státního zástupce, který argumentoval tím, že Španělsko nemělo národní spojitost s případem a postrádalo tak soudní pravomoc. Státní zástupce také tvrdil, že jsou k projednání této věci kompetentní čínské soudní dvory.

    Soudci poukázali na to, že jeden ze spolu-stěžovatelů, Thubten Wang-čchen, byl španělským občanem. Ohledně domnělé kompetence čínských soudních dvorů soudci uvedli, že nebyl žádný záznam o tom, že by „čínské úřady začaly jakýmkoliv způsobem prošetřovat fakta, která jsou předmětem sporu“.

    Žalovatelé – Výbor na podporu Tibetu, Nadace Dům Tibetu a ředitelé nadací pana Wang-čchena – čekali na petici pro zahrnutí Chu Ťin-tchaa do probíhající kauzy do doby, než ztratí svoji diplomatickou imunitu. V březnu roku 2013 byl Chu Ťin-tchao vyměněn za Si Ťin-pchinga a žalovatelé začali jednat.
    • Víš je to zajímavé, že si Špaěnělé nesypou na hlavu popel za plynové útoky z letadel na Marocké a Tuniské araby?
      Zase jsou to zajímavé neziskovky placené z USA.
    • původní stížnosti z roku 2005 byl obviněn bývalý vůdce Ťiang Ce-min, Li Pcheng (bývalý premiér Číny) a pět dalších čínských úředníků z genocidy, zločinů proti lidskosti, mučení a terorismu spáchaném na Tibeťanech.

      Alan Cantos, ředitel Výboru pro podporu Tibetu, řekl Epoch Times, že rozhodnutí soudců bylo provázeno „radostí, zejména u obětí z Tibetu a jejich rodin, protože to znamená, že existuje kousek spravedlnosti. Také protože je to triumf španělské spravedlnosti, který dopadl na stranu pravdy, principů a zákona, a ne na stranu diplomatických tlaků a sil z Číny“.

      V případu svědčil Tenzin Tsundue, tibetský aktivista žijící v Dharamsale v Indii,
      který popisoval mučení, jehož byl svědkem, zatímco byl držen v čínských vězeních v Tibetu
  • je ta slibovaná sprostonárodní písnička o Džalajlajlámovi:

    相關新聞
    希臘總理:債務談判不能讓步 否則老婆出走
    希臘總理相信能夠達成債務協議 威脅將舉行公投
    希臘總理堅信能在最後期限前與債權人達成協定
  • Kulturní revoluce se pochopitelně nevyhnula ani Tibetu. Zatýkání, mučení, deportace a popravy se opět staly každodenní skutečností tibetského života. [14] Hlavním objektem násilí se tentokráte staly kláštery, jejich obyvatelé - mniši a mnišky - a vůbec veškerý náboženský život na územích obývaných tibetským obyvatelstvem. Nečetné náboženské budovy a artefakty, které přežily útoky v předcházejících letech, byly zničeny, vypleněny či znesvěceny nyní. Z původního počtu 6 259 klášterů s přibližně 600 000 rezidentními mnichy a mniškami zůstalo po skončení kulturní revoluce jen 8 klášterů a přibližně 900 mnichů a mnišek. [15] Jakékoliv projevy tibetského národního cítění (např. tibetské oblečení) či náboženské víry (např. nošení růžence či hlasité modlení) byly prohlášeny za vlastizrádné a trestány smrtí či vězením. Tibetské umělecké památky a historické písemnosti byly rozprodány a spáleny.

    Přiznává-li dnes Čína, že se v Tibetu dopustila určitých excesů, snaží se obvykle vyvolat dojem, že k nim došlo právě v průběhu kulturní revoluce, kterou samotná Čína utrpěla možná ještě výrazněji než Tibet. V roce 1976, po smrti Mao Ce-tunga a nástupu nového vedení v čele s pragmatickým Teng Siao-pchingem, čínské vedení kulturní revoluci odsoudilo, prohlásilo ji za velký omyl a distancovalo se od ní. [16] Jak ale ukazují statistické informace kompilované tibetskou exilovou vládou, naprostá většina útoků proti klášterům a chrámům, stejně jako poprav, mučení a jiných případů násilného usmrcování tibetských obyvatel, spadá do období ještě před rokem 1966. Kulturní revoluce pouze systematickou destrukci Tibetu zahájenou v roce 1959 dovedla do takřka úplné dokonalosti.
    • uddhistické náboženství bylo a nadále zůstává neodmyslitelnou složkou tibetské národní identity, vlastní všem částem společnosti, od nejnižší po nejvyšší. Buddhismus pro Tibeťany není jen vírou, ale představuje souhrn celé jejich kultury a civilizace. Již samotný fakt, že Tibeťané si uchovali svoji víru napříč desetiletím tvrdé perzekuce, je důkazem toho, jak důležitou roli buddhismus v Tibetu hraje. Ve svém pojetí, intenzitě a formě je tibetský buddhismus zcela unikátním náboženstvím, které se kromě Tibetu vyskytuje jen výjimečně. Vzhledem k materialisticky komunistické přítomnosti Číny a také vzhledem k její zcela odlišné náboženské historii jsou proto Tibeťané zcela jistě výrazně distinktivní náboženskou skupinou.
  • říkáš zlý trolle na toto, zajímavá je ta pasáž, kde se píše o Blbečkinovi:

     原標題:希臘總理呼籲在全民公決中否決債權人建議 歐元集團決定在希臘舉行全民公決前停止談判
      國際線上綜合報道:希臘總理齊普拉斯7月1日表示,希臘人應在5日的全民公決中對債權人提出的解決希臘債務問題協議草案大聲說“不”,這樣會催生一個更好的協議。

      齊普拉斯當天向全國發表電視講話時說,否決債權人的協議草案並不會讓希臘退出歐元區。他還否認其政府在秘密把希臘推出歐元區。他說,債權人應對希臘關閉銀行和實施資本管制負責,他們“想通過訛詐”來讓希臘人民同意一份“不可接受”的協議。

      歐元集團7月1日再次拒絕希臘建議,稱不管在歐元集團層面,還是希臘與債權人之間,希臘舉行全民公決前不會舉行相關談判,以回應希臘政府呼籲民眾在全民公決時說“不”的態度。當天晚上,歐元集團主席戴塞爾布盧姆重申,歐元集團拒絕希臘延長救助要求的立場不變。

      同一天,歐洲中央銀行理事會批准繼續向希臘銀行業提供緊急流動性援助(ELA),並維持援助上限不變。
    • no, já vidím je Řecko....
      • Tohle jsou řecké znaky Ευρωζώνη σε βάλτο - Ελλάδα σε κορσέ

        Όσο και να προσπαθούν να κρατήσουν κεφάλι έξω από το νερό οι μεγάλες ευρω-οικονομίες έχουν πρόβλημα στασιμότητας της ανάπτυξης, όχι στα όρια του «light» αλλά του «zero», με τον κίνδυνο παρατεταμένης αδράνειας πιο ορατό από ποτέ, σχολιάζει διεθνής αναλυτής μετά τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου 2014 στην ευρωζώνη. Ανοδο 0,7% του ελληνικού ΑΕΠ στο τρίτο τρίμηνο... του τουρισμού, δείχνει η ΕΛΣΤΑΤ, μέσα σε γονατισμένη κοινωνία.
      • pleteš si tyto znaky: 歐元集 = Řecko a 團7月1日 = Blbečkin
        To je rozdíl mezi Chineze Simplified a Chineze Traditional
        • ba ne. nepletu
          • teď si mě rozhodila *9*
    • No joo, píšou tam, že takovej blb se ještě nenarodil, co jejich čtyřtisíciletá historie pamatuje. *1*

      A taky ještě píšou:Název originálu: Řecký premiér vyzval věřitele zamítl návrh na zastavení Euroskupina rozhodla uspořádat rozhovory před referendem v referendu v Řecku
      Mezinárodní Online Roundup: Řecký premiér Qipulasi 1. července řekl, návrh dohody vyřešit problémy zadluženosti Řecka, Řekové by měli referendum dne 5. věřitele říkat "ne", bude to lepší plodit dohody.Když Qipulasi den televizním projevu k národu, že věřitelé zamítl návrh dohody nedělá Řecko z eura. On také popřel jeho vládu v tajnosti, aby Řecko zavedlo euro. Řekl, že Řecko v blízkosti vypořádat s věřitelským bankám a je zodpovědný za realizaci kapitálové kontroly, oni "chtějí vydírat", aby řecké lidé dohodli na "nepřijatelné" dohody.
      Eurogroup 1.července znovu odmítl řecký návrh, říká záležitost mezi úrovni skupiny euro, nebo Řecka s věřiteli, že Řecko nebude držet jednání před referendum konalo v reakci na řecké vlády vyzval lidi říkat "ne" v referendu postoj. Ve večerních hodinách, hlavní 席戴塞尔布卢姆 Eurogroup zopakoval, že euroskupina Řecko odmítl rozšířit požadavky pomoci zůstává nezměněn.Ve stejný den, Evropská rada centrální banka schválila pokračování poskytování pomoci nouzové likvidity (ELA) do bankovního sektoru řeckým a zachování stropu podpory beze změny.
      • Tam jak je latinkou napsáno ELA, tak to je Blbečkinovo jméno v hebrejštině a znamená: "Ela je ženské křestní jméno nejasného původu. Může pocházet z hebrejského slova Elah, což znamená buď Dub nebo Terpentýn."
        • hmm, ale to jsou čínské znaky...
          hebrejština je tohle -
          קופות מרובות במיקום אחד
          הדרכות עבור בעלים, מנהלים ועובדים ללא הגבלה
          התראות סגירה ובקשות למנהלים ולעובדים
          פירוט פטור ממס ללקוחות
          חישוב עמלות עובד שונות לכל יום ולכל לוקיישן
          בקרת

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit