Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no jo,. ale to by mu Dašenka musela dát najíst a ne jej krmit ?"zdravou stravou?". Vzpomeňte, dokud nebyl úplně v její péči a měl možnost odskočit si dosytit se ... vypadal dobře. Co šel do důchodu a byl výhradně na její stravě .... mno... Tzv. ZDRAVÁ STRAVA je vhodná jen pro zdravé lidi a ještě ne napořád... vyživovat nemocné a nemocí oslabené tělo nedokáže... tedy dokáže je akorát ehm ehm... Naši předkové říkávali VŠEHO S MÍROU... a to platáí i o bylinkové stravě... sorry je to tak..
  • Vážení, nechte těch hnusných příspěvků a dopřejme mu klidu. Každý člověk má své chyby a klady. Zemřel člověk a vy tady útočíte jako sršni. Pan HaVEL byl především člověk, tak se podle toho chovejte. Úcta k člověkovi vám chybí, co tady předvádíte, může se vám stát, že vaše děti budou po vás plivat ještě za života. Chovejte se jako lidé a ne jako divá zvěř. ...........Čest jeho památce.
    • Alespoň vydíte jak byl oblíbenej a jak ho lidi měli rádi, ale jinak máte pravdu, ale říkejte to těm co díky němu nemají co do huby, to je taky těžký.
      • Jak byl oblíbený Václav Havel jsem viděl včera i dnes na Václavském náměstí. Běžte se tam podívat. Vy asi tak oblíbený nebudete.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit