Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano hlavne vsechny zlodeje,i vladni sebranku po zasluze potrestat.Vlastne ale jak?Kdyz i ta slepa dama justice je zkorumpovana. Tak pak uz jen zbyva cekat na konec sveta.
  • Honzo máš 100 % pravdu.
  • Tentokrát musím souhlasit s Dalíkem a to s jeho pojmenováním tlupy,kterou si zřídil psychopat Bárta!!!
  • Dalíku, máš jedinou kliku, že žiješ v tom našem právním bordelu.
  • Kdyby byli političtí lumpové pouze v pravicových stranách,tak by mohl ještě národ jásat.Neboť by pak stačilo volit levici a měli bychom slušnou vládu.Bohužel u nás se k levici hlásí i ČSSD.Ohledně politických lumpů ,ve své straně a aférami, si může s pravicí konkurovat.Levicová politika není dělat dluhy,aby bylo na vše a zloděje nechat krást.Právě to je politika ČSSD.Levicová politika je zloděje tvrdě zavírat,znárodňovat jim nakradené a rozdávat jenom tolik kolik prostředků země vyprodukuje.Proto potřebujeme vládu mladé generace.Ta se určitě důchodcům na důchody dlužit nebude.Když si prostředky nechali,díky svojí troubovitosti a lenosti,od politických šíbrů a jiných zlodějů rozkrást.
    • Žvaníte hovadiny a to pořádně, kéž by kradla pravice jen jako levice, to by tu byl ráj na zemi! Gross musel odstoupit pro milion korun, ale pravice ODS i HOP zloději a megazloděj Kraďousek kradou v miliardách a to pořádně! Levice se o své zloděje dokázala postarat a potrestat, např. Svoboda si svých 5 milionků odseděl. Kdo seděl z pravice, tupý žvanílku? Co třeba ODSák Novák za svých 40 miliard dostal od zkorumpované pravicové justice jen podmínku,, že bezmozečku!Takové pravicové blby jako jste vy, mám rád, přes svůj bordel nevidí, ale stále ukazují na druhé, ale co čekat od vymytých modrých mozečků! *12* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit