Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V naší zemi je už národní zvyk,že odvolaní zloději či neschopni se vždy ohánějí politickou nebo osobní mstou a jinými hovadinami.Vždyt Němeček je obyčejná nula,zloděj druhé kategorie,nevím proč zrovna jemu by se někdo mstil,co by si kdo z jeho neschopnosti vzal.Všichni víme jak Němeček hospodařil a je to docela jednoduše dohledatelné.Ten člověk je u mně normální blbec.Opět ČSSD,proč s ním neudělají pořádek?A nejen s ním,takových tam mají spoustu.Němečka by jsem hodnotil na tři Kalousky.Kalousek jak známo je měřítko zlodějin,podvodů,lhaní a obecně darebáctví.

    • A co čobol bureš?  pak lze dodat megazlodějin,megapodvodů,megalhaní a obecně darebáctví .A bohužel díky trubkám jako ty můžeš k tomu přidat terazodějin.

      • Jestli jsi si nevšiml tak se článek týká Němečka.Pokud máš jen trošku všech pět pohromadě tak se obyčejně vyjadřujeme k danému tématu ale ty máš zřejmě zcestné myšlení z čehož vyplývá i tvé nevalné vzdělání a mentální způsobilost.Až bude článek o Babišovi vyjádřím se i k tomu,s tím problém nemám jen mi vadí lidé,kteří jsou hloupí a myslí si jak nejsou důležití a moudří.

        • No pokud se netýká sebranky od Bureše a jeho metod tak máte oči asi v trenýrkách.Odvolávání jak po páse a nikde žádná obvinění,policie,soudy?Já se nezastávám týhle sebranky ať z ano,socanů či modráků, ale Babiš tady buduje svojí fabriku a k tomu mu dost pitomců pomáhá a bez ohledu na vzdělání , pak už chybí aby po něm dorazila okatámůra se svojí sebrankou.

          • Ty jsi opravdu tak hloupý nebo to jen hraješ?Zřejmě ale asi jsi.No-coment,s lidma tvého ražení se domluvit nedá.Zajdi za Kalouskem,s ním si popovídáš.Pokud jsi si nevšiml tak Babiš je v koalici a navíc se stranami,které by mu budování nějaké -fabriky-jak jsi to nazval nedovolily.Ty jsi opravdu na hlavu ale respektuji tvůj názor,i BLB má nárok na život a věř že jich mám v ordinaci denně docela hodně.

            • Pak je blbost přenositelná choroba používejte roušku🙂,pokud bych byl blb tak na mě nikdo nereaguje🙂.Bylo by dobré kdyby VZP prověřila ordinaci neb pokud blb léčí blba není to na proplacení ze systému veřejného pojištění ten slouží k něčemu jinému a ne k obohacení příznivců asociace nenažraných občanů,sory jako já zapomněl jakej pán takovej krám,a odkdy má PR oddělení agrovyžertoaždokonce oddělení v Dobřanech? a pokud je to pravda tak je to dobrá zpráva pro tuto zemi.

              • Reakce na příspěvek:

                Udělej si pořádek v makovici než se vůbec pustíš do psaní komentářů.Ty jsi schopen ve dvou větách si několikrát odporovat.Stultus-google ti to přeloží.

              • Reakce na příspěvek:

                "pokud bych byl blb tak na mě nikdo nereaguje"

                Co dodat.

  • Ostravský špitál, stejně jako ostravské vysoké školství je jen a jen bezedná studna na peníze!


    Za bolševika si šéfové špitálu zvykli, že se tam sypaly prachy horem, dolem 

    a myslí si, že zbytek ČR je povinen je dotovat i nadále!

    Stejně jako vysoké školy nejrůznějšího zaměření 

    - některých oborů je tam víc, než ve zbytku republiky!

    • S ohledem na,jaké kapacity opouštějí zdejší studovny je to opravdu jen díra na peníze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit