Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tihle soudni znalci jsou zkorumpovani jako vsechno v tomhle state.to jsou pravi extremisti co by meli sedet.
  • Vládne nám takové stádo hlupáků,kteří nepochopili,že v Německu se fašisté nedostali k moci proto,že uměli dobře hajlovat,ale dostali se k moci proto,že před tím vládly v Německu vlády skoro tak mizerně jako vládnou vlády přes dvacet roků u nás.Proto v jejich vládnutí viděli lidé naději na lepší život.Takže ze stejných důvodů může nastoupit fašismus k moci i u nás.
  • Kdyby naši politici místo řečnických exhibicí a komedianckého chování, které je hanbou a ostudou naší země dělali svoji práci za kterou jsou královsky placeni, aby se v této zemi dodržoval pořádek pro všechny a jednotný zákon i pravidla bez vyjímek, tak by se takové věci a témata nemusela vůbec řešit. Je to politická šlompáckost a šlendrián za účelem se starat jen o koryta a "pašaliky" místo o svou zemi a lidi v ní žijící.
    • Měla by uspět ve volbach 2016 krajů-a senatu min.8/10% pro vstup do senatu pro extr.DSSS/a vystoupit EU-jelikož pustilí do česka uprchliku -zasahaji na česke/zahranični ženy,pobirat stědre davky,a přitlači tů IS,,.stop vladnutí osob ČSSD-ANO2011VS.KDU-ČSL. *16*
  • Nechápu proč už dávno nezrušili komunisty, na Dělnickou stranu si troufnou, chudáci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit