Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechtěl bych být v kůži těch zadržených zločinců, ti si ještě než budou popraveni užijí, tam se s takovýma nepářou.
  • Útočníci ozbrojení půl metru dlouhými noži dnes na rušném vlakovém nádraží ve městě Kuang-čou (Kanton) na jihu Číny zranili šest lidí. Majdanovci sli nakupovat za 5 prstu.
    • Problém je ale v tom, že je předběhli Putinovci. *2* *1*
  • Máš pravdu Jeffersone, ve všem, já jsem ta fašistická tečka, co pořád tady mění nicky a řádí na diskusích. .
  • Třesu se někdy o svou vlast, když pomyslím na to, že Bůh je spravedlivý.“ - Thomas Jefferson


    Tečko, ty nácku z Českého Brodu, že se nestydíš.
    • tečka je nácek a cikán z Plzně, ne z Českého Brodu, kdysi ho tady odhalil člověk který ho znal osobně.
  • Ruské tajné služby se to tady snaží zahnojit svou goebelsovskou propagandou.
    • Fašistou jsem já bývalá tečka NOT CSSD a jiné moje nicky, co pracuje pro nacismus a fašismus na těchto stránkách. Jsem z Českého Brodu a nic jiného nedělám denně včetně svátků non stop, než , že na těchto stránkách šířím nenávist, fašismus a nacismus, jsem obdivovatelem Dmytro Jaroše a fašistů banderovců na Ukrajině a teroristů na celém světě. USA mají ze mě radost, ale jsem sám jako kůl v plotě na těchto diskusích , tak měním neustále nicky, aby to vypadalo kolik stoupencí USA je na těchto diskusích. Sám si napíšu, pod jiným nickem se pochválí a odpovím si a tak pořád poračuji a za-írám všechny diskuse svým náckovstvím.
      • Přisuzuješ mi nicky pisatelů, jejichž názory většinou sdílím. Pokud tady někdo pracuje pro nacismus a fašismus (což není totéž), hlásá pod různými (i kradenými) nicky fašistickou propagandu Kremlu, tak to jsi ty. Ono totiž stačí trochu analytíického myšlení a pozná se to. *3*
  • Bush byl v CIA . - Čina předhání USA a tak prstíky USA jsou strkány do jejich dveří, nepozorovaně. 5 miliard na podporu fašistů banderovců na Ukrajině, podpora teroristů ve Volgogradu před ZOH v SOči, nyní teroristické útoky v Číně, útoky na Bízkém vchodě včetně války v Sýrii , před tím v Jugoslávii, tak pracujeme my USA-CIA po světě.

    Na druhém konci světa jsme se angažovali ve velkém souboji ve vzduchu, na moři a v poušti. Víme, proč tam jsme. Jsme Američané—součást něčeho většího než jsme my sami.O americkém způsobu života se nevyjednává. - ten vám po celém světě vnutíme, i kdybyste ho nechtěli, demokraticky a lidsko - právně i pomocí humanitárního bombardování . Tuny mrtvol a hektolitry krve pro nás Američany nic neznamenají, vždyť to nejsou mrtvoly a hektolitry krve naše, ale vaše. Rádi položíme vaše životy za naše strategické zájmy po celém světě. “
  • Podporujeme všechny teroristy a fašisty na celém světě pro své strategické zájmy, abychom mohli nastolit nový světoví Americký řád - neřád a zlořád. Když nám to v r. 89 nevyšlo na náměstí Nebeského klidu - majdan, provedeme to jinak. Válečné konflikty po celém světě je naše USA doktrína, kterou vyznáváme od našeho vzniku.
  • Půl kolika metrů redaktore?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit