Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit


  •        Přátelství s Čínou je nejpevnější v historii našich vztahů!

                                              A to je fajn!




  • Jestlipak se ten Becherovič učí čínské znaky? Nebo si myslí, že mu to bude číst Ovčák?

  • Tak co havloidní komouši, potřebuje Čína nás, nebo my Čínu?

    Nebo jak hlupáci?

  • Zdravím místní komouše a rusko-čínské kolaboranty, nějak se vám ten návrat k rudým zítřkům hroutí, bude to asi tím, že Miloš 6000 traktorů Zeman už není pro asijské a stepní diktátory vhodný ani jako užitečný blázen 😂

  • Marné jak začínají o zásadních věcech i na Praze rozhodovat Piráti, půjde to vždy od 10 k 5.Hlupáci zrušili žlutým smlouvu.Pro pár kravin které zas nic moc nevadily.A ejhle pikolík kluk čínský se rozhodl že to bude jinak.Nějací povídalkové z Prahy, s nulovým světovým respektem mohou tak na nejvýš rozhodovat, kdo v Praze zamete na dvorku.Obecně budou škodit, až je někdo definitivně vykope.Nafurt.


    • Česká tlupa, zvaná - "Piráti" - je jen a jen odnož jedné pofiderní sekty "Pirate Parties International" z Bruselu, koordinující Pirátské strany v Evropě, tak jako Moskva koordinovala činnost bolševiků všech barev před rokem 1989 - v Moskvou řízené sektě nazvané  "III. internacionála"


      A každý představitel oněch "Pirátů" je neobolševik, prezentující FALEŠNOU VIZI, že tzv."Piráti" jsou "mladí liberální "ajťáci" a studenti", co chtějí změnit stát směrem k lepšímu, k tzv. "transparentnosti" - což je jen a jen SPROSTÁ LEŽ! 

      "Pirátské strany"všech zemí(včetně Česka) zastřešuje a koordinuje tzv. "INTERNACIONÁLA PIRÁTSKÝCH STRAN" (PPI - Pirate Parties International) - už od dubna 2010 - což je jenom ULTRALEVIČÁCKÁ nadnárodní saubande - ne nepodobná oné bývalé Socialistické/Komunistické internacionále! 

      Ta PPI (Pirate Parties International) sídlí v Bruselu (jak uvádím výše), odkuď řídí všechny "pirátské strany" - stejně jako Moskva koordinovala a řídila bolševiky od r.1917 až do rozpadu SSSR kolem r.1990! 

      PERLOU je, že prezident této "Pirátské internacionály"je - MUSLIM - jistý Guillaume SAOULI (Švýcarsko) a viceprezidentkou Ms. Bailey LAMON - ultrabolševická aktivistka - hlásí se k MARXISMU a anarchismu, obdivovatelka Baadera a Meinhoffové i dalších z "Rotte Brigaden"! 

      V předsednictvu té PPI jsou za Piráty ČR dokonce i poslanci Parlamentu této země - Jakub MICHÁLEK, Marcel KOLAJA a Vojtěch PIKAL!

      JE NEPOCHYBNÉ ŽE PAN ing. A. BABIŠ TYTO INFORMACE MÁ!

      Bylo by smutné, kdyby je neměl - to by svědčilo o tom, že česká  kontrarozvědka není dobře organizovaná a nemá své lidi v neuralgických bodech politického dění... 

  • Proto většina spiritualistických historiků domnívá, že pro vysvětlení převratných dějinných událostí je důležitější vystopovat, kde ta či ona nová idea měla svůj předobraz v cizině a jakými cestami k nám 

    byla přenesena .(Prachsprostě opsáno-jsou přeci pc-programy na nalezení odkud ?)

    Rozumí-li - každý tomuto psanému textu, obavy z budoucnosti jako celku mohou být menší,

     to se týká i odporu  k změnám .

    Co se týče Číny znám i četl nesmrtelné dílu Mistra Suna(Sun Tsu -také) vyšla  tato klasika- žluté -

    literatury i několikrát česky (aha nečtete, chápu i  čtení okolo vkladních knížek zkaženo bylo).........

  • Taky se letos čečensko-čínských fórů nezůčastním. Ale tento víkend pořádá NATO  v Mošnově výstavku svého kovošrotu tak uvažuju, že bych tam zaskočil ukrátit dlouhou chvíli...

  • V západoevropských zemích je pohled na Čínu zcela jiný,než  ve státních mediích v Česku.Čína je supervelmoc,která učinila za posledních padesát let obrovský ekonomický,ale i sociální pokrok,což jí

    řadí na první nebo druhé místo na světě.Přes nemalé těžkosti,které v minulosti prožívala,v současnosti

    její více jak miliarda obyvatel se těší dobré životní úrovni.

    • Opak je pravdou.Životní úroveň obyvatel Číny ani zdaleka nedosahuje standartů zemí OECD.Čínské hospodářství postavily na nohy západní státy ,které tam přesunuly výrobu a své technologie.Jediné co dokázala Čína světu je to jak kroutit krkem svým spoluobčanům ,kteří mají odlišný názor a vojensky expandovat.

      • KIMCID

        Aha proto tam Merkelová a Macron tak často jezdi jen za letošek už asi po patnácté. Asi se chtějí učit jak vypadá Čínská bída, aby ji mohly doma aplikovat.


        • Ne, ne - jezdí tam se standartami (prapory) - aby bylo vidět, že ty čínské jsou ..., jak nám to píše jarda-jana

  • Je to jen a jen vroucí přání pana Roberta Břešťana.

    Jestli se tradiční Česko-čínské investiční fórum na Pražském Hradu konat bude, či nebude, na tomto pánovi rozhodně nezáleží.  

    Stará poučka praví - "politika je svinstvo, ale kšeft je kšeft!"

    • KIMCID

      přesně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit