Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy
    Pane Bicane, tentokrát klobouk dolů. Komentář naprosto vyvážený bez předpojatostí a politických pletich, jak je často u  p. Jégly. Ten svou nenávist k současným "vládcům" a politickou barvu nedokáže ovládat. Ukázal jste, jak se píše komentář s vlastním názorem.
  • Klaus jun. je prý "nadějí" dvou konfidentů StB zeMANa a KLUKa (Klaus sen.), první člen KSČ, druhého nepřijali, i když se 3x hlásil, první jasný kolaborant CCCP a komunistické Číny, Klaus sen. je nepřítel EU (nutí ho k tomu KGB?), autoři křivácké "opoziční smlouvy".

    To bude ta pravá cesta do pekel, do rudého ruského pekla. Tak kolaboranti a tupé ovce, cesta k ČSSR (Češskaja sovětskaja socialističeskaja respublika) se otevře, když si "to" zvolíte.

    • To už j neléčitelné. Prosím tedy přítomné a náhodné kolemjdoucí, aby smekli.

    • dzixy
      Občane, co píšeš myslíš vážně, nebo je to "černý humor"? Pokud ne náhodou zkolabovaná gebka.
      • Příteli, vycházím z toho, co jsem slyšel ve zprávách. Kéž by to tak nebylo.

  • Čekal jsem, že autor bude pokračovat tím, že jedva Klause mladšího povezou na lafetě, juž Klaus nejmladší bude se svou suitou ztékat valy Hradu.

  • Není už těch žvanilů a zcela zbytečných politiků už moc?Tento stát opravdu není bezedný, aby živil  tolik příživníků a výsledky nikde.V minulém režimu převážná většina pracovala.
  • To snad ne ! Republiku si rozvracet nedame - to helso by dnes bylo aktuelni.

  • Klausovci nemají co nabídnout. Kromě zajímavých soudních procesů, až se bude probírat Velká kupónová loupež, rozbití Československa (před nimi naposledy Tiso), 

  • Promiňte , ale na ten výraz se nedá zvyknout ...

  • Tak přemýšlím komu pak se narodil obcan

    • To není žádné tajemství a odpověď je velice jednoduchá:

      Narodil jsem se své matce a svému otci. A také jsem měl dvě babičky a dva dědečky. 😍

  • Nejsem žádný prognostik a vůbec ne odborník na politiku, jen se domnívám, že v dnešní společnosti není prostor pro nějakou další politickou stranu. 

    Český volič je v podstatě konzervativní a má své zkušenosti s "novými" stranami (Věci veřejné atd.). Pana Klause jr. čeká asi nemilé překvapení.

    Preference jako kandidáta ODS jsou něco jiného, než samostatná kandidatura. 

    • No vidíte a já si myslím něco jiného. Právě Klausovu stranu vidím jako možnost pro mnoho voličů, kteří nefandí Babišovi a byli natlačeni do toho, že volit SPD je něco jako podpora nacismu. Tím netvrdím, že Klausu stranu se nebudou snažit zdiskreditovat. To rozhodně budou.

      • Jirko 2504 já Váš názor samozřejmě respektuji. jen můj osobní názor, že nabídka této strany by nesměla být jaksi vyčpělá. 

      • Diskreditace není potřeba, o tu se už VK ml. stará sám. Kdyby VK+VK ml. nedrželi u moci vděční kupónoví privatizátoři, tak by neměli čas, ani prachy na to dělat politiku, a rozšiřovat své převážně velmi populistické, až diletantské názory na ekonomii, globální oteplování,školství, migraci a překrucovat situaci v Rusku.

  • Resultáty V. Klause ml. obvykle ctí realitu, mají silné kontury logiky a i empiricky podložených tvrzení. Klaus se za pochodu mění v řečníka, který dovede lidi nabít brilantními myšlenkovými vývody. Ale i tak není jeho politický úspěch zaručen. Politické klima je zhusta ovlivňováno iracionalitou až lidskou blbostí. Ti, kteří nedefinovali žádné solidní závěry a jen papouškovali stokrát omletá propagandistická klišé největších škůdců společnosti, dostali nakonec ve volbách od voličů přednost před zodpovědnými kandidáty, kterým budoucnost ČR leží na srdci. Jde zejména o to, že Klaus ml. není ten typ politika, který by budoval a zvětšoval svůj škůdcovský potenciál s tím, aby jeho vliv na voliče byl důraznější. Třeba právě parta škůdců a senátorů Drahoš, Hilšer, Fischer a spol. dostala od voličů přednost před kvalitními kandidáty typu Kurase či Jakla.
    • HA, HA, Jako vtip dobré. Trochu dlouhé. 

      Hlavně ta pasáž o brilantních vývodech (anusech) a to, že člověku, který neváhal rozbít Československo, leží na srdci ČR, kterou by nejradši hned přihrál do spárů Putina.

      • V době. kterou máte asi na mysli, žádné Československo neexistovalo. Nemohl je tedy nikdo ani rozbít.

        Rakouští Greenpeace to na rozdíl od vás pochopili okamžitě, jejich nálepku s nápisem  "STOP CSFR-NOBYL!" mám ještě schovanou, jen po těch než devětadvaceti letech již není samolepicí.

        • Ňufínku, to CS na začátku znamená Československá ......Jsi ještě tele, které nepamatuje, jaký stát tu existoval, než ho Klaus s Mačiarem zradili a rozbili. Svévolně, bez referenda, bez toho, aby se zeptali občanů.

          • Ach, Ňufáčku, víte také, že to F znamenalo federativní? POkud to víte, pak nechápete politické důsledky takové změny názvu, mezi něž patřila i t.zv. pomlčková válka o spojovník. Není divu, jste obyčejný hlupák, který dění kolem seba nechápe nai za mák.

            Československo přestalo existovat, když Slovenští národovci ochořeli touhou mít v Evropě " vlastnú stoličku". To, že realizace jejich přání proběhla bez hromadných hrobů jako bývalých téměř sousedů, lze dodnes považovat za malý zázrak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit