Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klausovci nemají co nabídnout. Kromě zajímavých soudních procesů, až se bude probírat Velká kupónová loupež, rozbití Československa (před nimi naposledy Tiso), 

  • Jeho fotr:

    - působil jako konfident StB KLUK,

    - 3x se cpal do KSČ, ale přesto ho nevzali,

    - podivné manipulace s majetkem při privatizaci,

    - zdráhání se podepsat přistoupení k Lisabonské smlouvě, přestože bylo jeho povinností respektovat rozhodnutí parlamentu,

    - tzv. "opoziční smlouva" sepsaná konfidenty StB MANem a KLUKem

    - ...

    Jak daleko padlo jablko od stromu? A je to jablko zdravé nebo červivé a nahnilé?

    • Přesně tak, jen hlupák může znovu volit někoho, jako je Klaus, který zdiskreditoval pojem pravice v ČR, který své konzervativní komunistické názory nazýval pravicovými a zesměšňoval hodnoty, jako je slušnost a pravda. 

      Vládnutí Klause a Zemana bude po Heydrichiádě, navždy patřit k nejčernějším obdobím československé historie, jako období ZRADY, PAPALÁŠSTVÍ, ZLODĚJINY a  o NÁS bez NÁS.

      • KIMCID

        Nechval den před večerem

    • Vážený občane, v jedné z minulých diskusích jsme se celkem bez problémů shodli, že děti nemůžeme posuzovat podle skutků otců (jednalo se o Reinharda Heidricha a jeho syna).

      U otce a syna Klasových to neplatí? Najednou jsme zahradníky a mluvíme o jablku? 

      Zachoval bych i jim to pravidlo. 

      Beru to třeba jen podle sebe. Můj tatínek byl jaký byl, já jsem úplně jiný. Někdy je to líp, jindy hůř.

      Zkoumal jste někdy, co třeba dělal tatínek pana Kalouska nebo Drahoše? Já to nevím a je mi to celkem jedno.   


      • Vážený Jindřichu2309, asi jsme si nerozuměli. Já p. Klause mladšího blíže neznám a tak ho nehodnotím.

        Pouze jsem POLOŽIL OTÁZKU, jak daleko padlo jablko od stromu a zda je zdravé nebo červivé a nahnilé?

        Na tu otázku zatím neznám odpověď. 😯

        A ještě dodávám, že jsem nezkoumal co dělal tatínek pana Kalouska nebo Drahoše ani co dělal tatínek pana Klause seniora. 😍

        • Jistě, rozumím. Hezký den

      • Dobrá trefa do černého! Máte bod!

    • KIMCID

      Ten spíš bych h chtěl vidět to bude asi ten samej v kterém je Horáček krycí jméno Hráč

  • Nejsem žádný prognostik a vůbec ne odborník na politiku, jen se domnívám, že v dnešní společnosti není prostor pro nějakou další politickou stranu. 

    Český volič je v podstatě konzervativní a má své zkušenosti s "novými" stranami (Věci veřejné atd.). Pana Klause jr. čeká asi nemilé překvapení.

    Preference jako kandidáta ODS jsou něco jiného, než samostatná kandidatura. 

    • No vidíte a já si myslím něco jiného. Právě Klausovu stranu vidím jako možnost pro mnoho voličů, kteří nefandí Babišovi a byli natlačeni do toho, že volit SPD je něco jako podpora nacismu. Tím netvrdím, že Klausu stranu se nebudou snažit zdiskreditovat. To rozhodně budou.

      • Jirko 2504 já Váš názor samozřejmě respektuji. jen můj osobní názor, že nabídka této strany by nesměla být jaksi vyčpělá. 

      • Diskreditace není potřeba, o tu se už VK ml. stará sám. Kdyby VK+VK ml. nedrželi u moci vděční kupónoví privatizátoři, tak by neměli čas, ani prachy na to dělat politiku, a rozšiřovat své převážně velmi populistické, až diletantské názory na ekonomii, globální oteplování,školství, migraci a překrucovat situaci v Rusku.

  • Není už těch žvanilů a zcela zbytečných politiků už moc?Tento stát opravdu není bezedný, aby živil  tolik příživníků a výsledky nikde.V minulém režimu převážná většina pracovala.
  • Resultáty V. Klause ml. obvykle ctí realitu, mají silné kontury logiky a i empiricky podložených tvrzení. Klaus se za pochodu mění v řečníka, který dovede lidi nabít brilantními myšlenkovými vývody. Ale i tak není jeho politický úspěch zaručen. Politické klima je zhusta ovlivňováno iracionalitou až lidskou blbostí. Ti, kteří nedefinovali žádné solidní závěry a jen papouškovali stokrát omletá propagandistická klišé největších škůdců společnosti, dostali nakonec ve volbách od voličů přednost před zodpovědnými kandidáty, kterým budoucnost ČR leží na srdci. Jde zejména o to, že Klaus ml. není ten typ politika, který by budoval a zvětšoval svůj škůdcovský potenciál s tím, aby jeho vliv na voliče byl důraznější. Třeba právě parta škůdců a senátorů Drahoš, Hilšer, Fischer a spol. dostala od voličů přednost před kvalitními kandidáty typu Kurase či Jakla.
    • HA, HA, Jako vtip dobré. Trochu dlouhé. 

      Hlavně ta pasáž o brilantních vývodech (anusech) a to, že člověku, který neváhal rozbít Československo, leží na srdci ČR, kterou by nejradši hned přihrál do spárů Putina.

      • V době. kterou máte asi na mysli, žádné Československo neexistovalo. Nemohl je tedy nikdo ani rozbít.

        Rakouští Greenpeace to na rozdíl od vás pochopili okamžitě, jejich nálepku s nápisem  "STOP CSFR-NOBYL!" mám ještě schovanou, jen po těch než devětadvaceti letech již není samolepicí.

        • Ňufínku, to CS na začátku znamená Československá ......Jsi ještě tele, které nepamatuje, jaký stát tu existoval, než ho Klaus s Mačiarem zradili a rozbili. Svévolně, bez referenda, bez toho, aby se zeptali občanů.

          • Ach, Ňufáčku, víte také, že to F znamenalo federativní? POkud to víte, pak nechápete politické důsledky takové změny názvu, mezi něž patřila i t.zv. pomlčková válka o spojovník. Není divu, jste obyčejný hlupák, který dění kolem seba nechápe nai za mák.

            Československo přestalo existovat, když Slovenští národovci ochořeli touhou mít v Evropě " vlastnú stoličku". To, že realizace jejich přání proběhla bez hromadných hrobů jako bývalých téměř sousedů, lze dodnes považovat za malý zázrak.

  • Do dneška jsem volil ODS ale vzhledem k tomu, že Fijala potopí ODS tak jako dopadla Topka s Kalouskem, budu volit stranu pana Kalouska.

    • Každý volí podle svého gusta a mně nezbývá nic jiného, než respektovat tuto realitu. Ale i tak je v řadách politiků dost osobností, které mají problémy s respektováním reality.
  • Promiňte , ale na ten výraz se nedá zvyknout ...

  • To snad ne ! Republiku si rozvracet nedame - to helso by dnes bylo aktuelni.

  • KIMCID

    Jo zatím dobré.Pokud tam budou lidi co mají stejné myšlení jako on své voliče si najde

  • Tak přemýšlím komu pak se narodil obcan

    • To není žádné tajemství a odpověď je velice jednoduchá:

      Narodil jsem se své matce a svému otci. A také jsem měl dvě babičky a dva dědečky. 😍

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit