Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na Novinky.cz je článek pod názvem "V Německu se s tím nepářou, snížili cenu benzínu až o 8 korun. V Česku o 1,50". Všude se snaží zkrotit inflaci, neboť od cen energie a paliv se odvíjí všechno ostatní. Akorát tady u nás pětikartel na všechno z vysoka s... Lokajští politici pětikartelu totiž mají jiné instrukce i starosti o svou vlastní budoucnost. Na náš úkor musejí pomoci německé ekonomice a příště tu vládnout už nemusí (pokud se znovu k moci nedostanou zase podvodem). Zřejmě proto furt prodlužují nouzový stav, protože pod ním se lépe krade a odklání na státních zakázkách do vlastní kapsy, bez kontroly. 

    • Diwa

      Tak logicky, oni nepotřebují snižovat ceny paliv, protože potřebují do státního rozpočtu peníze ! Benzín a naftu potřebujeme všichni a jezdit se prostě musí, tak tady má stát jistotu, že se budou točit prachy ! Stát pro lidi nic neudělá, nemá důvod ! Pokud se jednoho dne nestane defenestrace, nebo se nezastaví celá republika že se půjde do ulic, tak se v této republice nikdy nic nestane !

  • Snížení o 15Kč je namístě, ale sníření o korunu pade, tak s tím ať jdou do ..... A oni tam půjdou.

  • Tato vláda má nás občany za totální hlupáky a potřebuje nás jen proto, aby mohla naše peníze rozhazovat bez naše souhlasu nesmyslně. Potřebujeme vůbec takovou vládu? Mám dojem že nepotřebujeme a proto bychom jim to měli zajít každý den vysvětlit k parlamentu.

    • josef.chmela

      Tady vysvětlování už nepomůže, oni by to stejně nepochopili, protože v hlavě na to nemají potřebné zařízení. Tady pomůže pouze pořádná přeshubu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit