Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    ještě že propadla afd ty šmejdi chtějí zase rušit benešovi dekrety

    • Doporučuji pisateli přečíst si Benešovy dekrety a okolnosti a okolnosti za nichž vznikly. A dospěje k závěru, že to bylo svinstvo, že už neplatí (protože by určeny pro jednorázové použití) a že vůbec jejich právní relevance je víc než sporná. Ty slouží jedině ke strašení oveček, které netuší o co jde.

    • Nechtějí. AfD jako taková to nechce. Žvásty jednotlivců se neberou vážně. A nebude ani realizovat. Jejich síla narůstá. Postupně, pomalu, ale trvale. Je otázkou,zda už v příštích volbách zvítězí. Migrace není zástupný problém, ale problém číslo jedna. Ekonomika, bezpečnost, kultura, jsou obrovské oblasti, které ve svých konsekvencích tvrdě dopadají na Německo. Také pomalu, také postupně, ale trvale. Sebevražda hlavního stanu to může změnít. Sebevražda celého Německa není myslitelná. Takže? Výsledek je jasný, je otázkou času. Čím dříve se Německo uzdraví, tím lépe. A naopak. Čím déle bude hrát falešnou migrační notu, tím hůře.  😈

  • Výsledek voleb je přirozeným důsledkem politiky Merklové, tj. především nekontrolovatelným nárůstem příjemců sociálních dávek z Afriky a Asie. A tím to zdaleka nekončí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit