Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To by Turci nebyli rádí Kurdové si tam dělali co chtěli. Ještě válka v Turecku a je vymalováno.
  • Ano vyzbrojte Kurdy, jsem pro! Bude to začátek svobodného, nezávislého Kurdistánu! Pokud Kurdové v této arabské válce uspějí, již je nikdo nepřinutí být trvalou součástí Iráku. Takže min. velká autonomie to jistí, do budoucna další nezávislý stát. Jenže to zase zažehne plamen odporu a revoluce v Turecku, takže jsme o5 na stejném místě. Stále dokola, tenhle arabský svrab totiž nemá ani jedno rozumné řešení. Ale každopádně v současné době se hraje asi o podstatně víc, než nám jsou schopní politici a média opravdu přiznat a nějaká trapná Ukrajina, to je ve srovnání s touto válkou pouhé taškaření, které jen stojí zbytečné životy, za které jsou zodpovědní fašisti a mafiáni z Kyjeva ! *16*
  • Ty jsi d.e.b.i.l....co sem pleteš CCCP a ČSSR.... Jsi 25let v kómatu.. *1*
  • Ano dejte nám zbraně at můžeme konečně zatočit s pány kteří nás okrádají a žijí
    na náš úkor. V tržním prostředí se má vše prodávat - u nás tedy dělník prodává své
    ruce hluboko pod cenou protože máme jednu z nejnižších mezd v EU.
    Zákoník práce pro podnikatele neplatí takže zaplacený přesčas či pracovní smlouva
    jsou pro mnoho otroků pardon zaměstnanců jen nedosažitelným snem.
    • Bych to specifikoval jinak,tak nebuďte líný,zvedněte zadek a udělejte si živnosťák,shánějte si sami práci,ať poznáte co je být podnikatel.A hned otočíte.
    • Vždyť si ty pány dobrovolně volíme. Tedy pokud nejsme líní zvedout zadek od televiza a od piva a jít do volební místnosti. I v tom případě ovšem volíme.
      • Víš co je nejhorší? Že není koho volit protože všichni jsou stejní.
  • Dejte nám zbraně proti buzerantům, jejich plná Praha.
    • Že ti to tak vadí? Chtěl jsi vstoupit do jejich komunity a oni neměli zájem?
  • Německá mynistryně řekla:.........však tlumila očekávání Kurdů, když v pátek upozornila, že irácké síly jsou vycvičeny na zbraních sovětské konstrukce, jimiž Německo nedisponuje.
    Ona byla na školení s Parkanovou??? Ruské zbraně měl Sadám, ale po opuštění Iráku americkou armádou jim tam američani vše nechali. Jistě,že mají i AK-47,ale technika je americká.Nakonec na videích se záběry co ukradl ISIS irácké armádě je vidět samé "ameriky", tak nevím proč kecá blbosti.
    • Nejen CCCP, ale také ČSSR dodávala zbraně různým teroristickým bandám ve světě, které bojovaly za svržení své legální vlády a prováděly různou podvratnou činnost. Říkalo se tomu "národně osvobozenecký boj".

      To v duchu Leninovy poučky, že je třeba zakládat na celém světě revoluční ohníčky, až nakonec celý svět zachvátí požár socialistické revoluce. Jen nevím, jestli ten zlosyn myslel socialistickou revoluci rudou nebo hnědou. Ale ono to vyjde na stejno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit