Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně,aby nezapomněli hasit žízeň.Za komunistů,když někdo nastoupil k placeným hasičům,tak se toto přednostně zjištovalo.Pokud zájemce o hasičské řemeslo hasit žízeň uměl,tak bylo vše v pořádku.Protože se předpokládalo,pokud není troubovitý,tak ostatní se také doučí.
  • Divím se, že hasiči nejsou mnohem agresivnější. Je to totiž přirozená reakce na to co se děje. A postupně samozřejmě přibydou další postižené profese. V případě lékařů vláda postupuje špatně. S nima jsou tahanice o peníze nekonečný příběh, navíc tohle už tu samozřejmě bylo. Vláda jim tehdy na chvíli zavřela huby regulačním poplatkem, o to horší tím, že to což jak všichni víme jsou nezdaněné příjmy (komu z vás dal lékaž účtenku na tento poplatek?). A už řvou znovu. Teď chtějí 3 miliardy, kolik budou chtít za rok? Opravdu jsou všichni co podali výpovědi takové nepostradatelné hvězdy? Nikde se moc nemluví o tom, že mnoho nemocnic se chce řady z nich zbavit, protože nic neumí nebo jsou netahaví. Vláda tím, že se jim snaží vyhovět vyvolává nebezpečný koncenzus pro další profese a potvrzuje tak jen české pravidlo, že v ČR má jen ten kdo řve nebo krade. Jejich odchod jistě přinese problémy, ale ty jsou řešitelné. Samozřejmě, že většina z nich se bude chtít vrátit, protože soukromý sektor a zahraničí jich tolik nespolkne. Prosím, ať se vrátí, ale za nástupní plat a pracovní smlouvu na dobu určitou. A bude od nich pokoj jednou provždy a budou si své práce vážit a dělat jí pořádně.
  • Platy odpovídají realitě, komu se to nelíbí nech dá výpověď a stejně jako lékaři jde jinam. Bude alespoň víc požárů a pojištovny vyplatí peníze poškozeným, nebudou mít tak velké zisky, takže nic nebudou vyvádět mimo území ČR, bude více práce pro stavební průmysl,pro nábytkářský průmyslatd... Je zajímavé, že nejvíc naříkají státem placení zaměstnanci, kteří mají slušné a jisté mzdy. Komu se nelíbí v zaměstnání nech odjde jinam. To bude řevu.
    • milej topiču, tvé názory jsou na pi_u, tak zalez radši do tý svý kotelny! třeba tě tam čeká skvělá kariéra jako bejvalé pány disidenty a nepleť se do hasičů když evidentně o tom co obnáší tato profese nevíš zhola nic, a to cos tady vypotil pramení z totální nevědomosti (povšimni si jak hezky jsem tvůj handicap nazval *1* ) a v neposlední řadě typické čecháčské závistivé připrdlosti. na odpovědi omnezenců neraguju, tak sem zbytečně nepoť další perly *7*
  • V 69 jsme taky stávkovali ale jen že nemudeme dělat technické případy protože k požáru musíme jde o životy a majetek nejen občanů ale i pojištovny. Následovalo mírné polepšení mezd a mnoho nesplńených slibů. Kdo si chce zachránit zdraví a život včas odejde ať nastoupí nicnedělající armáda nebo dejte hasičům jejich platy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit