Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Babiš je demagog, chce vyvolat v lidech ty nejhorší vášně. Není to politik
  • Babiš je hlásná trouba dalšího sledu profláknutejch odeesáků. A věřím tomu,že se najde spousta
    blbů,který mu to sežerou.
  • Když si v USA někdo postaví nový dům, řeknou sousedi:"Hm, pořídil si nový dům. Já mám starý dům, musím si také ušetřit nějaké dolary a pořídit si nový dům."
    V Česku ve stejném případě řeknou sousedi:"Hm, pořídil si nový dům. Já mám starý dům, musíme se podívat kde na to vzal a pro jistotu mu ho zabavit."
  • majetek. nedivím se že vás modrá chátra a jim podobní okrádají. totiž stejný k stejnému. jestliže nějaký člověk přijde poctivou prací k majetku lhostejno zda sto korun nebo stomilionů korun a vás napadne pouze jediné, kde k němu přišel a žeby ho měl rozdat ostatním, pak jste stejní jako modrokorupční chátra která vás okrádá. inu stejný k stejnému. vrána k vráně sedá. nadáváte na cikány a modré straky ale nepřemýšlíte náhodou úplně stejně jako oni????? tahat peníze z cizích kapes bez práce??????????
    • Většina lidí,během svého života,došla k názoru,že poctivou prací a čestným jednáním,se moc zbohatnout nedá.Proto,každý kdo za dvaadvacet roků nahrabe miliardy,je pro ně nedůvěryhodná osoba.S tím nic nenaděláš.To mají větší šanci se v politice dostat nahoru ,ti bezdomovci,kteří obcházejí domy a vybírají na funus pravice.
    • zloději polámat obě ruce a zabavit majetek. lenocha nechat pojít hlady. člověka jenž se do bídy dostane ne vlastní vinou například nemocí úrazem živelnou pohromou--tomu pomoci státní podporou. a poctivého pracovitého člověka chránit a nestarat se kolik má v peněžence. až tohle pochopíte a začnete se podle toho chovat--bude dobře ve státě českém. do té doby budete vlastní blbostí s prominutím v pr...eli.
      • Pane, to je pohádka na dobrou noc! Ty největší zločiny nebudou nikdy potrestány, protože z pracovitosti a poctivosti jen tak hned nikdo nezbohatne.
      • Tak to v Čechách už nikdy nebude. Pěkná pohádka.Dobře už bylo.
  • Se musím smát, jak je většina národa českého už tak primitivní. Příjde Babiš a všichni se na něj vrhnou , kde ten svůj majetek nakradl. Prostě je to šikovný človíček a věděl , jak se v tom chodí. Ať se tady přihlásí někdo , kdo v životě nic nešlohnul, nebo si nějak jinak tak bokem nepomohl.
    Ať je pan Babiš jaký chce, označil vůdce tohoto státu za hajzly a já mu v tom fandím a připojuji se. Je vidět, že na něj nemají a třepou se strachy, co s nima bude. V jiných státech kdyby měli takého vůdce, už by ta pakáž lítala z oken. Tak věřme Babišovi, protože v tomto politickém marasu není komu věřit a koho volit. *9*
    • Za lumpy,zde vládnoucí lumpy,za lumpy,veřejně i na internetu ,už více roků označuje mnoho lidí.Ti nemuseli čekat až to řekne Babiš.Babiš má pouze peníze na profinancování novinářských lumpů,aby jej pomohli tlačit k politickému korytu.Ale ta bída ,která se na obyčejné lidi valí,už z Babiše zázračnou politickou hvězdu neudělá.U pořádné bídy je výhodné to,že se po ní,obyčejnému blbovi, začíná prokrvovat mozek.Takže obyčejný český blb bude nucen přemýšlet.Tím příliš majetný Babiš u něho propadne.
  • Babiš má pravdu.
  • PANE BABIŠI ZVEŘEJNĚTE PODROBNĚ JAK JSTE PŘIŠEL KE SVÉMU MAJETKU a samozřejmě jak přišli k majetku i Vaši blízcí!!!!!!
    Nejlepší by byla obdoba majetkového přiznání které je již po několikáté navrhováno ke schválení ve sněmovně a proč asi nebylo doposud schváleno????
    PANE BABIŠI zveřejněte svůj názor na majetková přiznání!
    PANE BABIŠI jak se stavíte k trestní odpovědnosti podnikatelů za stav svých firem i trestní odpovědnosti právnických osob kterou právě náš ZLOČINEC NA HRADĚ odmítl?
    PANE BABIŠI budete mít tu odvahu, nebo jste jen další kdo chce ke zdrojům ????
    Vaše rétorika je sice líbivá a i já s ní souhlasím trefil jste jistě do správných řad, neboť se houfně ozývají, ale podpořte svá slova i ráznými činy!!!!!!
  • Nemohu si pomoci, ale zrovna u Babiše mi něco říká, že tu jde spíš dostat se ještě blíž ke zdroji a ke žlabu, protože se snaží nějak podezřele moc a najednou z ničeho nic...divný ne ? Prostě mi ta jeho taktika nesedí a nevěřím mu ani slovo i když říká pravdu.
  • Pro nápravu poměrů,v této zemi,je na prvním místě třeba,aby Nečas s Kalouskem naordinovali obyčejnému českému blbovi takovou dietu,že ten se z ní nebude moci ani ze.rat.Teprve potom se můžou dělat další kroky.
    • Je fakt, že to příliš připomíná Bártu a jeho VV. A mohlo by to být ve velkém, jak je p. Babiš zvyklý. Mělo by být pravidlem pro všechny politiky, kteří nastupují do státotvorných funkcí, aby předložili doklady o nabytí majetku. Pokud vím, tak Obama předkládal více než 50-tistránkový přehled, kde byly i tužky, které dostal jako podporu kampaně.
  • To,že to stádo lumpů,které se zde přes dvacet dva roků roztahuje u politických koryt,dělá z lidí debily,tak v tom má Babiš pravdu.Ale aby byl,pro obyčejné lidi důvěryhodnou osobou,tak to by napřed musel ,majetek který vlastní,rozdat chudým.To mu právě ,jako základ budoucí úspěšné politické kariéry chybí.Dle mého názoru jde,na prvním místě,Schwarzenbergovi a Babišovi o to samé.Nechtějí se dočkat,aby zde, s komunisty u moci,nemuseli znovu slavit den znárodnění,na jiný datum,než se kdysi slavil za komunistů.
    • rozdat chudým? pokud ho získal poctivou prací, ať má třeba stamiliardy. to jako žeby jeden člověk pracoval stavěl dům a druhý by se válel v hospodě a pak by hospodský povaleč chtěl polovinu z toho domu? to je stupidita nejhrubšího zrna. smysl je nastavit rovné poctivé podmínky a jednat s lidmi férově. zloděje potrestat, líného nechat o hladu a poctivého pracovitého člověka ochránit. tohle v tomto státě chybí. a přesně tohle se musí udělat.
      • No, a pravě v tom je ten kámen úrazu. Poctivost a pracovitost jsou cnosti, jimiž lze přikrýt kdejakou zlodějnu. Ani pracovití zloději nejsou žádný protimluv. Já bych to spíš viděl jako morální kategorii.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit